Transport Tycoon Deluxe

Oldal 1 / 12Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Köszi,megvan
Csak elnéztem valamit de már tudok játszani köszi a segítséget😊
PetruZ
Valami rosszul van nálad beállítva, az csak sima szövegfájl, nem kell vele semmit sem csinálni, nyisd meg mondjuk notepad-ban.
Megtaláltam azt a fájlt,csak az a gond h nem mappában van hanem tömörített fájl-ként jelzi és nem tudom kibontani...
PetruZ
Az openttd.cfg fájlban megtalálod a "resolution" és "fullscreen" bejegyzéseket, állítsd át ésszerû méretre (pl. "800,600", illetve "false"), így már biztosan el tudod indítani.
OpenTTD
PetruZ
Ez most melyik változat? Az eredeti TTDX? A TTDPatch? Az OpenTTD?
Hali!
Lenne egy olyan problémám,hogy állítottam a játék felbontásán és viccbõl megnéztem a legnagyobb felbontást nem tudom már melyik volt az.
És most amikor be akarok lépni játékba nem jön ki képernyõ hanem teljesen sötét minden de a hang az megy meg a háttérben a vonatok,repülõk,stb...
Lényegében nem tudok játszani most a hülyeségemnek köszönhetõen<#csodalk>
Ha valaki tudna segíteni elõre is meg köszönném.
már megint új oldalad van?

How much can you take,before you snap?

nohabking
Ajánlok egy oldalt, melyben az Open Transport Tycoon Deluxe-ról van szó. Rengeteg érdekesség van, azt garantálom. És sok információ is van a játékról. Nem önreklámozás akar lenni! 😊

www.openttd.info

BBird
Az nem lehetséges, hogy most valami terepépítõ részben vagy? Bár már én is alig emlékszem a játékra, de mintha lett volna benne egy olyan menüpont, ahol csak a terepet építgetheted.
höhö.
ha robbantani tudsz ,akkor tudsz epiteni is , csak a sin, vagy az ut ikont valaszd.

vonatotmeg nem epitesz, hanem veszel a kis szerelohazikoban, amit letehetsz a foldre, ahhogy a sint vagy utat 😊 .

openttd.org inkabb ezzeljatssz ,ha a regit tolod most.

ÁjjLe BoBBi
üdv!
kb 8 éve játszottam utoljára ezzel a csodássággal és felejtettem pár dolgot.
elkezdem a játékot és hogyan tudok vonatot vagy bármit is építeni?
ugyanis az a problémám hogy semmit sem enged, csak robbantgatni és terepet rendezni

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ja

1-jén megjelent az openttd 6.0 rengeteg újítással
http://openttd.org/

How much can you take,before you snap?

Örülj neki, hogy csak 60% az elvitt áruk mennyisége. Minél alacsonyabb az a szám, annál jobb. Ha eléri a 100%-ot, bezár/kiürül a bánya/olajkút. Asszem legalábbis. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Egysines vasutat nem tudsz az elején csinálni, jóval 2000 után kell lenni hozzá azt hiszem

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Sziasztok!két kerdésem lenne, örülnék a segítségnek.Openttd-vel játszom ésnem tudok egysínes vasutat építeni ez függ a nehézségi vagy a foltok beállításától.A másik pl van egy olajkút folyamatosan rakodik egy vonat (több van) és az elszállított éru mennyisége mégis csak 60% körül van és nem értem miért nem több.köszi a segítséget
kem001
Hát igen, az örök kedvenc
Evvel a játékkal játszottam a legtöbbet

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Na rájöttem...

Nem tud valaki segíteni?:S

Látom, hogy van "Sínek Átaklakítása" ikon, de hiába kattintok a rá, utána a sínre, azt írja, hogy "Itt nem lehet sínt átalakítani..."

Pedig látom, hogy az ellenfeleim sorba csinálják a villamos síneket.

PLS HELP!!!

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy OpenTTD-ben hogy tudom átalakítani a síneket elektromossá?

sziasztok!
az openTTD-ben most tûnt csak fel, hogy van egy olyan cucc, hogy ellenõrzõpont. Ez mire jó?

geri777
Sziaztok én most keztem valki tudna adni egy ojan pályát ahol félig megvan minden csinálva de még nincen kész és azt hogyan rakjam be 😄 mikor lesz új vonatsin vagy ha nincsen bene az alapba akkor egy linket kérek ahonan letölthetem a új sineket hogyan rakjam be a vonatokat amiket régebben letöltötem ? köszönöm elöre is a válaszokat 😄

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

az elõzõ hozzászólásban ott a link. de itt is

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Attila56
És honnan szerezzem meg az újjabb TTD-t?

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

www.openttd.org marha nehez megtalalni.
az eredetibol meg kell neki par grafikai fajl

az alapjáték kell neki, amit kitömörítetél valahova. ha nem találod Innen leszedheted. a rarban benne van az alapjáték, meg a TTD de egy régebbi

Attila56
Mit kér telepitésnél????Valamit bekell írnom :S

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

zaki
Baszki, én mennyit játszottam régen ezzel a játékkal... Nem is tudtam, hogy létezik már ez az Open TTD... Itt az idõ újra elkezdeni játszani... 😄

Ez a legjobb Tycoon játék szvsz (na meg a Rollercoaster)... <#worship>

Attila56
Vagy nem jó.......:S
Nem találom sehol 😞 😞

Attila56
TTD

Innen leszedjem??Ez ingyenes és full ugye? 😊

Bexter
BUÉK mindenkinek 😊

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Saddalim
nem :-)

Bexter
nem használom a beépitett zenét, de maugy le lehet tölteni õket ha valakinek nagyon kell.
Apropo uj épületek müködnek valakinek openben?
ha igen küldje el nekem a grf -jét

esetleg jatszd le a zeneket a winampoddal.

Az adja meg a hangulatot. 😄

Bexter
Minek zene? 😄

Na én is elõvettem ez a remek játékot. Régebben csak egyszerûen építgettem megfontolás nélkül de most egy darab összefüggõ vasúthálózatot készítek . 😄

Lenne 2 kérdésem:

- Az OpenTTD 0.5.0 RC1-ben nem szól a zene bárhogy próbálom, 0.4.8-ban szól viszont kevesebbet tud maga a game.
- Forint volt beállítva a játékban mint fizetõeszköz, de átváltott game közben Euróra és nem lehet visszaállítani HUF-ra mert szürke.

A válaszokat elõre is kösz.

Attila56
Oké.Köszönök szépen mindent.Majd ha valami nem jó,majd még írok 😉

bizony

Attila56
és ingyen letölthetõ? 😊

Bexter
elég ha googlen rákeresel. Fenn van egy csomo helyen - Open Transport Tycoon Deluxe -

Attila56
Sziasztok.Honnan tudnám leszedni a game-t?Mert a demoja megvolt,és nagyon szeretem ezt a játékot.Torrenten rajta van? 😊

Saddalim
dehogyis, ép. költségek alacsonyra vannak állítva.

Bexter
Beálitásoknál be lehet álitani mien körülmények kellenek a jármü cseréhez. Foltok beálitásánál ha jol emlékszem. Utána menni fog.

Saddalim te akkor extreme hard modban játszol? 😄

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

a tiéd furcsa :s
telepítsd újra ennyit tok mondani 😊

TommoT

Saddalim
up!!

up!

TommoT

up

TommoT