564
Transport Tycoon Deluxe
-
#564 TT mobilon -
Myxir #563 Köszi,megvan
Csak elnéztem valamit de már tudok játszani köszi a segítséget:) -
#562 Valami rosszul van nálad beállítva, az csak sima szövegfájl, nem kell vele semmit sem csinálni, nyisd meg mondjuk notepad-ban.
-
Myxir #561 Megtaláltam azt a fájlt,csak az a gond h nem mappában van hanem tömörített fájl-ként jelzi és nem tudom kibontani... -
#560 Az openttd.cfg fájlban megtalálod a "resolution" és "fullscreen" bejegyzéseket, állítsd át ésszerű méretre (pl. "800,600", illetve "false"), így már biztosan el tudod indítani.
-
Myxir #559 OpenTTD -
#558 Ez most melyik változat? Az eredeti TTDX? A TTDPatch? Az OpenTTD?
-
Myxir #557 Hali!
Lenne egy olyan problémám,hogy állítottam a játék felbontásán és viccből megnéztem a legnagyobb felbontást nem tudom már melyik volt az.
És most amikor be akarok lépni játékba nem jön ki képernyő hanem teljesen sötét minden de a hang az megy meg a háttérben a vonatok,repülők,stb...
Lényegében nem tudok játszani most a hülyeségemnek köszönhetően
Ha valaki tudna segíteni előre is meg köszönném. -
sirdond #556 már megint új oldalad van? -
#555 Ajánlok egy oldalt, melyben az Open Transport Tycoon Deluxe-ról van szó. Rengeteg érdekesség van, azt garantálom. És sok információ is van a játékról. Nem önreklámozás akar lenni! :)
www.openttd.info -
#554 Az nem lehetséges, hogy most valami terepépítő részben vagy? Bár már én is alig emlékszem a játékra, de mintha lett volna benne egy olyan menüpont, ahol csak a terepet építgetheted. -
tomo #553 höhö.
ha robbantani tudsz ,akkor tudsz epiteni is , csak a sin, vagy az ut ikont valaszd.
vonatotmeg nem epitesz, hanem veszel a kis szerelohazikoban, amit letehetsz a foldre, ahhogy a sint vagy utat :) .
openttd.org inkabb ezzeljatssz ,ha a regit tolod most. -
#552 üdv!
kb 8 éve játszottam utoljára ezzel a csodássággal és felejtettem pár dolgot.
elkezdem a játékot és hogyan tudok vonatot vagy bármit is építeni?
ugyanis az a problémám hogy semmit sem enged, csak robbantgatni és terepet rendezni -
Mas7er #551 ja -
sirdond #550 1-jén megjelent az openttd 6.0 rengeteg újítással
http://openttd.org/
-
Neton #549 Örülj neki, hogy csak 60% az elvitt áruk mennyisége. Minél alacsonyabb az a szám, annál jobb. Ha eléri a 100%-ot, bezár/kiürül a bánya/olajkút. Asszem legalábbis. :) -
Toroco #548 Egysines vasutat nem tudsz az elején csinálni, jóval 2000 után kell lenni hozzá azt hiszem -
jozzy #547 Sziasztok!két kerdésem lenne, örülnék a segítségnek.Openttd-vel játszom ésnem tudok egysínes vasutat építeni ez függ a nehézségi vagy a foltok beállításától.A másik pl van egy olajkút folyamatosan rakodik egy vonat (több van) és az elszállított éru mennyisége mégis csak 60% körül van és nem értem miért nem több.köszi a segítséget -
#546 Hát igen, az örök kedvenc
Evvel a játékkal játszottam a legtöbbet -
Reyes #545 Na rájöttem... -
Reyes #544 Nem tud valaki segíteni?:S
Látom, hogy van "Sínek Átaklakítása" ikon, de hiába kattintok a rá, utána a sínre, azt írja, hogy "Itt nem lehet sínt átalakítani..."
Pedig látom, hogy az ellenfeleim sorba csinálják a villamos síneket.
PLS HELP!!! -
Reyes #543 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy OpenTTD-ben hogy tudom átalakítani a síneket elektromossá? -
Adam19 #542 sziasztok!
az openTTD-ben most tűnt csak fel, hogy van egy olyan cucc, hogy ellenőrzőpont. Ez mire jó? -
#541 Sziaztok én most keztem valki tudna adni egy ojan pályát ahol félig megvan minden csinálva de még nincen kész és azt hogyan rakjam be :D mikor lesz új vonatsin vagy ha nincsen bene az alapba akkor egy linket kérek ahonan letölthetem a új sineket hogyan rakjam be a vonatokat amiket régebben letöltötem ? köszönöm elöre is a válaszokat :D -
Toroco #540 az előző hozzászólásban ott a link. de itt is -
#539 És honnan szerezzem meg az újjabb TTD-t? -
tomo #538 www.openttd.org marha nehez megtalalni.
az eredetibol meg kell neki par grafikai fajl -
Toroco #537 az alapjáték kell neki, amit kitömörítetél valahova. ha nem találod Innen leszedheted. a rarban benne van az alapjáték, meg a TTD de egy régebbi -
#536 Mit kér telepitésnél????Valamit bekell írnom :S -
#535 Baszki, én mennyit játszottam régen ezzel a játékkal... Nem is tudtam, hogy létezik már ez az Open TTD... Itt az idő újra elkezdeni játszani... :D
Ez a legjobb Tycoon játék szvsz (na meg a Rollercoaster)... -
#534 Vagy nem jó.......:S
Nem találom sehol :( :( -
#533 TTD
Innen leszedjem??Ez ingyenes és full ugye? :) -
#532 BUÉK mindenkinek :) -
#531 nem :-) -
#530 nem használom a beépitett zenét, de maugy le lehet tölteni őket ha valakinek nagyon kell.
Apropo uj épületek müködnek valakinek openben?
ha igen küldje el nekem a grf -jét -
tomo #529 esetleg jatszd le a zeneket a winampoddal. -
r4pt0r #528 Az adja meg a hangulatot. :D -
#527 Minek zene? :D -
r4pt0r #526 Na én is elővettem ez a remek játékot. Régebben csak egyszerűen építgettem megfontolás nélkül de most egy darab összefüggő vasúthálózatot készítek . :D
Lenne 2 kérdésem:
- Az OpenTTD 0.5.0 RC1-ben nem szól a zene bárhogy próbálom, 0.4.8-ban szól viszont kevesebbet tud maga a game.
- Forint volt beállítva a játékban mint fizetőeszköz, de átváltott game közben Euróra és nem lehet visszaállítani HUF-ra mert szürke.
A válaszokat előre is kösz.
-
#525 Oké.Köszönök szépen mindent.Majd ha valami nem jó,majd még írok ;)