86
Megjelent mindenidők legjobb tengeralattjárók szimulátora?
-
Ebola #18 Hasznald a "csendes" uzemmodot... E-billemnyu alatt ha jol emlexem...
Kanyarodo hajora ne lojjjj...
Ugy 2000 m nel kozelebbi celpontot man egeszen jol elkapnak... -
Aggyisten!
Igen, én is ugy olvastam a hiv. honlapon, hogy a Destroyer Command-al együtt lesz a multi :] Egyik fél lenn, másik a viz felett. Asszem a multiplayer egyik mérföldköve lesz, ha télleg sikerül. -
Aggyisten!
Megnéztem! És mit is mondjak! KIRÁÁÁÁÁÁÁLY (Pedig utálom ezt a kifejezést). Naszóval. Hálistennek ugy alakult minden, ahogy reméltem. Megmaradt az Aces of Deep motorja, mint kezelőfelület, menuk, ikonok. A grafika az pont olyan, ami elvárható, nem is lett agyoncicomázva, de nem is régimodi. Netes játéknál még jol fog jönni, hogy le lehet butitani teljesen. A hangulata szerintem jobb, mint az AOD-é. Van pár uj lehetőség, kicsit másabb a térkép is, de nem vészes, sőt.. Eddig csak egy single mission-t jáccottam, hadjáratot még nem probáltam ki. A periszkopban, és a távcsővel fantasztikus érzés volt, kukkolni a rombolókat. Mint a Das Boot filmben, amikor hirtelen a füstből előtűnik a romboló, pár méterre a hajó orrátol. Na itt is ilyesmi volt. A köd, füst, éjszaka és pára elég jol el lett találva, persze asszem ki is lehet kapcsolni. Itt-ott a horizont még kissé darabos, de nagyobb felbontásokban ez is kiküszöbölhető. Igaz, nem zavaró. A hangok jok, a belső grafika szép, és az egyes helyszinek is átlathatóak. Szerencsére vannak apro kis helpek, egy egy eszközhöz, hogy mire valóak. A fedélzeten száguldani a hullámzo tengeren megint valami isteni. Lehet kissé elfogult vagyok, de egyike volt azon kevés játékoknak az AOD annakidején, amivel honapokig képes voltam jáccani. Igy ez a gamma is, az eddigi benyomások alapján ismét egy kedvenc lesz. Na most mentem, és elkezdek egy hadjáratot. JAAAAAA!!! Mégvalami. Van külső nézet!! Amikor dobálják rám (sajna) a mélységi bombákat, kivülről nézve, mintha filmet néznél. Nagyon szép képet ad, a külső nézet, nem beszélve arrol, hogy zoom és rotate is adva vagyon, szal olyan szögből nézed, ahogy jolesik. És még valami, a fantaszikus ujitások közül. A torpedo-kamera is valami eszméletlen, szintén zoom és rotate lehetőséggel. Kilövöd, és mint a moziban, nézed, ahogy talál, vagy nem..hehe.. Na majd a többi élményt máskor, most mentem jáccani. További jo napot, és ajánlom mindenki figyelmébe ezt a gammát! -
Nem ez a topic való erre, hanem a 0-day ftp fórum
nézz be oda...ott meg is találod -
Aggyisten!
Még van pár mega hátra, igy valszinű már csak holnap fogom kiprobálni. Néztem képeket belőle, és amit láttam, megnyugtatott. A régi, kedvenc játékomat láttam visszaköszönni közel mai szinvonalon. Az Aces of the Deep féle kis Dynamix játék isteni volt a maga nemében. Hangulatában, és egészében. Most látva a képeket, olvasva a hivatalos oldalakat, remélem, ujra ebben az élményben lesz részem játék közben. (Kellett nekem anno megnézni a das Boot-ot, azota rabja vagyok az ilyen hangulatnak és témának :] ) Nah, infokat majd holnap este, addig meg alvás van. További jonapot! -
MaXTheThunder #1 Nah, ezt is megértük hogy megjelent! :) Anno én sokat játszottam az első résszel ami nagyon jó játék volt a saját kis hibái ellenére is(Aces of Deep lekörözte). Így látatlanban azért bízok benne hogy most az első helyet foglalhatja el a trónon.