86
Megjelent mindenidők legjobb tengeralattjárók szimulátora?
-
farki87 #86 Win98 Kompatibilitással próbáltad? Nekem is XP-m van, de nekem minden probléma nélkül megyen, ígyhát csak ennyit tudok ajánlani. -
zs333 #85 Hello!
Tud valaki segíteni?
XP alatt szeretném indítani a játékot de nem megy!
Van erre megoldás?
Köszönöm előre is! -
Az lehet a baj hogy a periszkóp nincs felengedve.Kis karral lehet felengedni. -
nekem az a bajom hogy a telepítő nem rak fel valamit!
mert 99% bebugzik.de utánna kiírja hogy complet.na elindítom a gaemt és grafikai buggok vammak!
valaki help pls -
Atlantis #82 Oké, köszi. Majd még próbálkozom. -
Nowotny #81 Üdv Atlantis. Nekem Ati kártyám van, de én nem tapasztaltam ezt a problémát. :-( -
Atlantis #80 Hello!
Játssza még valaki ezt a játékot? Próbálta valaki Ati kártyával? Volna egy olyan gondom, hogy a periszkóp keresőjében nem jelenik meg semmi, egy nagy feketeség az egész. Minden más jól működik. Patch v1.1 fent van.
Van valakinek ötlete, hogy mi a baj? -
ehhh..:) -
Nowotny #78 Miért kell mindig ilyen szívbemarkoló játékokat előrre kikiáltani?
Utána meg nem győzöm kivárni a megjelenését.
-
Látom szereted a stílust...ajánlom még a PT-Boats gammát(ha nem ismered) is,elvileg összel jön...én qrvára várom:)
Itt a topikja,ha még nem láttad:) -
Nowotny #76 Szerintem jó ez a játék, de várom már nagyon a harmadik részét.
Ja és a hibákra visszatérve:
-Volt egy olyan eset, mikor két szövetséges romboló összeütközött, és hidjétek el !!!fölemelkedtek a levegőbe!!!! Fedélzeti ágyúval kellett őket kilőni!
:DD A légelhátító gyenge volt hozzájuk :DDD -
BoSA #73 Nem tudja valaki hol lehet ehez a játékhoz kézikönyvet szerezni? Legjobb lenne pdf formátumban.
-
Geronimo #70 9. palya? /vmi shadow mittudomenmi/ Mar vegigkovettem egy 15-20-as konvojt a terkepen, de ugy latszik nem tetszik neki.....szerintetek mit kell csinalni?....otleteket pliz -
TneX #69 Naa valaki pls segítsen már,nem oylan sok az a pár file,és nem szeretném kihajintani a játékot emiatt:((( -
Ena Kazaa, Grokster, Morpheus halozatrol toltottem le...majdnem minden jatekot megtalalok ott..keresd te is... -
TneX #66 Lenne 1 kérésem:valaki volna olyan rendes és feltenné valahova,mondjuk az sg ftp-jére a modell könyvtárat?Mert én lekaptam az ISO-t és a model könyvtárból van 1 csomó file aminek a mérete 0,és ebből következik hogy a játék el se indul...Szóval ha valakinek van ideje meg kedve,meg rendes,meg minden akkor segítsen már rajtam,mert szeretnék ezzel nyomulni.De végül is nem kell az egész modell könyvtár,mert csak vagy 15 file hibás,és ha valaki felrakná akkor elmondom a nevüket.Amugy meg itt található a modell könyvtár: pl c:\SH2\Sim\Modles
Szóval ha valaki...THX -
kiskorúbézoltán #65 Köszi az infót ! -
Elvileg február 5. De a Silentet is "picit" tologatták :) -
kiskorúbézoltán #63 Tudtok valamit a Destroyer Command megjelenéséről ? -
Fel kell tenni az új realism pacsot. Sokat javit, na :) No meg szép tűzgolyó is van :) Frenk 4król lövöd a rombolót? Bazze :) És ember fenn van a kitolt periszkóp tetején mint tűzvezető? :) 4król az kurvaélet hogy egy mozgó hajóról nem lehet pontosan lőni főleg egy 88asal. Én nem kétlem hogy igy csinálod, de akkor ez egy marha nagy bug. Lásd az életben sem tették. Vagy csak nem merték? :) 42 től de inkébb 41 végétől már radart kezdtek használni a rombolók, aminek segedelmével már átláttak a ködön. És kurta pontosan lőttek. Nem kevés tengó szivta meg... Mondjuk a second kampaigne teccik. Végre ki meg be köll hajózni, úgy mint az AODban. Persze közben bámulni hogy mennyi gázolaj van. Mert ha elfogy akkor csak gáz lesz :) -
Frenk #58 A vége felé már a kereskedelmi hajók és kinyírnak pár lövéssel, nemcsak a rombolók. De 4000m-nél távolabbról nem szoktak rám lőni.
Ha a romboló megindul felém, akkor teljes sebességgel szoktam hátrafelé robogni és közben lövöm, míg ki nem múlik. Ha sikerül bevinned 10-15 találatot, mielőtt kiszúrna, akkor már csak akkor fog megszórni, ha nagyon közel ér...vagy legázol.
A konvojok esetében és bemászom a sorok közé. Ha közel lapulsz meg egy kereskedelmi hajó mellett, akkor nem tudnak rád bombát dobni (nem akarnak). Volt már olyan, hogy megállt a romboló szinte a tatom felett és várta mikor bújok ki. Ha a sorok között elindul felém egy romboló és idpben kiszúrom, akkor min. 70-100m mélyre szoktam lemerülni, ekkor már annyival korábban kell dobnia a bombákat, hogy bőven van idő kikerülni a szórásból. Elmenekülni csak termikus réteg alatt van lehetőség, vagy ha nagyon nagy sebességgel robogtok egymás felé és kifordulás után sikerül elég távolra jutni. -
Frenk #56 Nem beszélve az északi vizeken uralkodó időjárásról. Rohadtul résen kell lenni, mert mire meglátom a közeledő rombolót (a hangját hallom közeledni már jóval előtte), már nincs idő kitérni. -
Frenk #55 Nem nagyon szoktam számolgatni...de asszem, hogy az összes torpedó közül 2-3 szokott döglött lenni.
Tegnap szoptam egy nagyot. Egy konvojt támadtam, amiben volt egy repülőgép-anyahajó is (Biter). Sikerült elkapnom, kinyírtam 2 Corvettet és 1 rombolót (fedélzeti ágyúval) és elkaptam majdnem 40ezer tonna kereskedelmi hajót. Már hazafelé húztam, de rendszeresen jöttek a repülőgépek, kárt viszont nem okoztak. Egészen addig, amíg le nem szedtem az egyik alacsonyan szálló lassú gépet. Örültem, mint majom a farkának, erre a következő percben óriási vízoszlop csapott fel a tengó oldalán és végem volt. Torpedóvetőt szedtem le, de úgy tűnik, az angolnát már elengedte. Leszedtek...egy olyan fegyverrel, amit inkább a tengósok használnak. Ekkora szopást...majdnem megsértődtem...=))
Ja...Úgy vettem észre, hogy ha a tengó fel van szerelve már radarral is, akkor vége a fedélzeti ágyúval való vadászatnak. Mintha minden kereskedelmi hajón lenne radar és ágyú, ugyanis már akkor lőnek, mikor még nem is látom őket. NEm beszélve a rombolóról...A korvett ugyanolyan vak, mint eddig. -
100on csinálom. :) Bingó! Ja jött egy uj mod, a subsimre, a tűzgolyó. Naaa. Ammá jó..
-
Geronimo #52 Tanacskent : jatszatok 100%-on, szinte mintha a viz alatt lennetek...:) -
Geronimo #51 Sziasztok. Zsiraf a jatek, de elakadtam picit. Nem tudjatok, mit kell csinalni a 9. palyan? /vmi shadow mittudomenmi/ Mar vegigkovettem egy 15-20-as konvojt a terkepen, de ugy latszik nem tetszik nemki.....szerintetek mit kell csinalni?....koszi a segitseget elore is......hali -
:) Egyébként ezt a módszert hivták fejlövésnek, és a valóságban 10bűl ecccer sikerült :) A rombolók elleni igazi fegyvernek a "falke" torpedót szánták. Nem igazán jött be. Soha nem lőttek rombolóra fedélzeti ágyuból. Az ok egyszerű, nekünk egy kis pimpink van, nekik viszont komlpatt tűzvezetésük. No meg ha egy hajóágyú megtalál akkor egy tengónak nem nagyon osztottak lapot utána.
-
Már második napja töltögetem a gémet, remélem, megéri... -
Frenk #47 ja...és 99%-os szinten. Csak a külső nézetet hagytam bekapcsolva, mert imádom nézni a víz alatt a tengeralattjárót és a torpedókat ("K"). -
Frenk #46 Nemtom...de nekem semmi gondom sem volt az élesítetlen torpedókkal, pedig már lőttem olyan hajóra is, ami alig 8 másodpercre volt tőlem (Us tankerek az olajtöltő állomás közelében).
A rombolókat pedig nem kellene békén hagyni. Én mindig azokat kapom el először (márha persze maradt elkég torpedóm az zsíros célra is).
Sötétben könnyebb: felszínre fel, aztán adni az arcába a fedélzeti ágyúval. Ha közben közel akarna kerülni, akkor full speed hátra.
Nappal nehezebb, mivel messzebbre ellátnak, emiatt kevesebb lövedék talál célba.
Ha kiszúr a romboló, akkor periszkópmélységre és teljes sebességgel egyenesen(!) előre. Közben lockolni a rombolót, amely megpróbálja keresztezni majd a tengeralattjáró pályáját. Mikor már csak pár 15-25 másodperc van vissza a "találkozásig", akkor rá lehet lőni egy torpedót (speed: fast, 2-3 fok "után"tartással, tehát arra 2-3 fok a torpedó irányán, amerről érkezik a cél). Amint vízben az angolna, egyből lejjebb pár méterrel, mert a szétlőtt romboló is letarolja a tornyot. Persze ez elég kockázatos, de kis gyakorlás után már menni fog. Jó, ha ilyen esetben a cél 60-90 (330-270) fok között közelít (oldalról, előlről).
A tankereknek elég egy torpedó és pár lövés a fedélzeti ágyúból...Így megspórolsz egy torpedót. -
De nem biza. Mert a torpedó addig nem élesiti magát. Van egy szárnyasanya szerű propeller az elején, és azt a viznyomás forgatja ahogy megy előre a torpi. Ha letekeredik a "tüskéről" akkor mehet a robbanás. Puszta önvédelem, nehogy a csőben pukkanjon el, mert akkor a tengónak kurvára nincs szerencséje
Lásd Ark Royal megtorpedózása.
-
Ebola #38
bb
-
Ebola #37 Gáz Gáz Gáz Gáz Gáz Gáz Gáz ?
Akkor talalatot kaptak az akkumlátorok !!!!!
U.i. Hat nemtom kettonk kozul kie nagyob ... Gáz ...
-
csak emiatt a nev miatt neztem be ide:))) ez azert marha nagy gáááz:))) -
Ebola #34 Hali! otthon voltam ottan meg nincs net...
Torpicsek sebessege? Passz... de Torpik oldalan egy ora belsejeben van 30 es 45 csomo ha jol emlexem... de a becsapodasi idobol is meg tudod nezni...
heavy damage mellet egy hajo 5 - 6 perc utan magatol el szokott sullyedni... -
Ebola #27 sel = cél -
Ebola #26 nem te vagy bena... neha a legenyseg szamolja el az iranyt...
De ha idokozben a cel kanyarodik akkor tuti melle megy...
En spec allo motornal szoktam loni.
megallok a cel haladasi iranyara merolegesen, befogom, megvarom hogy a talalati % felkusszon 90 95% kore es ugy lovok, hogy a csomag kozel merolegesen utazzon,csapodjon be...
Tobb cel eseten pedig figyelni kell arra, hogy a torpedok egyszerre csapodjanak be a celokba.
Szo szo az elso sel a legtavolabbi lesz es ra egy lassu torpedot lovok ki... a kozelebbire pedig egy gyorsabbat... a legenysegnek van ideje igy kiszamolni normalisan... es akkor inditom a masodikat amikor a varhato becsapodas idejet motato oran(bakker... tudok am fogalmazni) a mutatok fedesbe ernek...
Szolj ha nem vili... ;) -
Ebola #24 Persze rombolokat ne macerald 
En a 3.at ugy csinaltam, hogy kerultem eszak fele es az eszaknyugati szuk bejaron mentem be... ott csak egy patrol hajocska van fedelzeti agyuval is konnyen kiloheto... de nem eri meg csak 44t es odacsoditi a rombolokat...
szo szo periszkopmelysegen bemesz a kis sziget keleti reszeig mehetsz teljes gazzal de utanna kapcsolj csendes menetre... es kb 01-02orara be is ersz a kikotohoz... sokfele hajo lesz de lesz egy igazan husos falat :) sok talalat kell neki...
Joszerencset!
A celbefogast jol csinaltad csak lehet a terkepen is ha latod a hajot... tehat fenn a periszkop... -
Ebola #21 cikeressegenek ---> c=s -
Ebola #20 2000 méter??? Persz lehet tavolabbrol is...
ojan közerre másszak? Nem musz lehet 6E rol is csak... nem tuti a talalat es keves torpedoja van az embernek...
szemből vagy oldalról? Termeszetesen az az idealis ha oldalrol lovod, mert nagyobb feluletet ad igy a cel
elé lőjek vagy pont rá? Figyi! A terkepen F3 kijelolod a celt... Piros keret lesz rajta ... es a torpedoknal latsz egy skalat ami 0-100 ig mutat valami erteket... a talalat cikeressegenek %at mutatja... sosem lesz 100% :) A cel befogasatol varni kel egy par mp-et amig az emberkek kiszamoljak hogy hova kell loniuk... Kicsit zagyva de kerdezz... ha valami nem feher...
Joszerencset!