15
  • Inquisitor
    Volt szerencsém kipróbálni Compaq iPaq-on a Quake I-et (Az is StrongArm procis + Windows CE) és pont olyan volt mint anno PC-n, csak kisebb felbontásokban :)
    Addig is Windows CE-re van GBA emulátor (is) kismillió játékkal a Communikátorhoz meg C64 emulátor van :D
    Csak hogy addig is legyen mivel szórakázni ...
    (Más kérdés, hogy én pl. egy PC-re se fizetnék annyit, mint amibe ezek kerülnek!)
  • pite
    nem azert, de compaq ipaq-on fut a quake1 is
    csak iszonyat szornyu iranyitani...
    egy mobil 10 rugó alatt van. egy normális pda 150 rugónál kezdődik, nem beszélve a több százezer forintos kommunikátorról. elöbb a platformnak kell elérni fogyasztókat aztán alkalmazásoknak, nem?
  • Garfield
    Könyörgöm, minek???

Aki ennyire játékbuzi, hogy már a kézigépén is játszik, az menjen el szipológushoz...
  • MuERTe
    DOOM 3 PDA Edition :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Remedy
    So kár itt arcolni.
  • Remedy
    Szerintem meg kiváló ötlet. A sok gyerek már most is folyton a mobilt nyomkodja, most lesz online játék, esetleg multiplayer. So ez nagyon ütős dolog, a Death Rally pedig annyira király, hogy még ma is szeretem, pedig igen régi.
    szerintem ez ugyanolyan bukás lesz, mint a max péjn. a demókóderek jó programozók viszont annál rosszabb manágerek. itt maga a célközönség hiányzik. sajnos.
  • Viza
    "az asztali számítógépeken elérhető grafikai minőség"... Hat persze. A mondat helyesen inkabb igy hangzana: "a tiz evvel ezelotti asztali szamitogepeken elerheto minoseg" ;)