15
-
Inquisitor #15 Volt szerencsém kipróbálni Compaq iPaq-on a Quake I-et (Az is StrongArm procis + Windows CE) és pont olyan volt mint anno PC-n, csak kisebb felbontásokban :)
Addig is Windows CE-re van GBA emulátor (is) kismillió játékkal a Communikátorhoz meg C64 emulátor van :D
Csak hogy addig is legyen mivel szórakázni ...
(Más kérdés, hogy én pl. egy PC-re se fizetnék annyit, mint amibe ezek kerülnek!) -
#10 nem azert, de compaq ipaq-on fut a quake1 is
csak iszonyat szornyu iranyitani... -
#9 egy mobil 10 rugó alatt van. egy normális pda 150 rugónál kezdődik, nem beszélve a több százezer forintos kommunikátorról. elöbb a platformnak kell elérni fogyasztókat aztán alkalmazásoknak, nem? -
Garfield #8 Könyörgöm, minek???
Aki ennyire játékbuzi, hogy már a kézigépén is játszik, az menjen el szipológushoz... -
#7 DOOM 3 PDA Edition :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Remedy #5 So kár itt arcolni. -
Remedy #4 Szerintem meg kiváló ötlet. A sok gyerek már most is folyton a mobilt nyomkodja, most lesz online játék, esetleg multiplayer. So ez nagyon ütős dolog, a Death Rally pedig annyira király, hogy még ma is szeretem, pedig igen régi. -
#3 szerintem ez ugyanolyan bukás lesz, mint a max péjn. a demókóderek jó programozók viszont annál rosszabb manágerek. itt maga a célközönség hiányzik. sajnos. -
#2 "az asztali számítógépeken elérhető grafikai minőség"... Hat persze. A mondat helyesen inkabb igy hangzana: "a tiz evvel ezelotti asztali szamitogepeken elerheto minoseg" ;)