SBLive ciripel XP alatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a baj...
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
A zörgés megszünt, de halk és picit torz volt az uj kártya win xp alatt,win98-nal viszont tökéletes.
Nem részletezem mennyit kisérleteztem, de a megoldás az lett, hogy szigetelõszalagot helyeztem a kártya rögzitõcsavarja és a ház féme közé.
Azóta nincs gond.
config:
sennheiser mab 30(fejhalgató)
Creative Labs SB PCI128 (Ensoniq ES5880) hang kártya (gigabyte 7vrxp lapra integrálva)
win XP
a gond a következõ:
halk s torz!
új driver fent!
máshol tökéletes!
Help me!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Nekem egy sv live 5.1-es kártyám van és az lenne a gondom hogy miután felraktam a gyártó honlapjáról tölött drivert azóta akadozik a hang zenénl,filmnél meg néha játékoknál is! Valaki tud valami tippet?
Amugy meg már azokhoz is kijött amik nincsenek benne az emlitett kompatibilitási listában. És azt mondják ez ugyanaz a driver mint ami a másik volt..
Szal rakd csak fel.
Nekem legalábbis OEM Value van, és simán megy XP alatt, van 4 hangfal meg rendes mixer stb..
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
Az új driver felrakása előtt kezdte el csinálni, az eredeti Xp-s driverrel. Részben emiatt raktam fel az uj drivereket, hátha segít de nem változott a helyzet.
Egyébként ma megint csinálja, ugylátszik tegnap csak átmeneti pihenőt tartott a kártya.
Ha a mixerben mindent kikapcsolok akkor is adja ezt a hangot egyébként, ezért nem hinném hogy a mixer a felelős.
Azért nevetséges, hogy az ember kiad több mint tízezret egy hangkártyáért, és szar a driver hozzá. Soha többé nem veszek SB hangkártyát az tuti.
Szóval bocs.

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
Ez a mókás kis progi néha fogja magát és minden látható ok nélkül elállítódik, bekapcsol/kikapcsol ezt-azt, amit éppen jónak lát...hogy a bubópestis eméssze el!!
Nekem már mindenfélét megbabrált, amit csak lehetett, kezdve a CD Audio csatorna kikapcsolásán kezdve (amit ha visszakapcsoltam, ugyanolyan ciripelő hangot adott + egy jó adag alapzajt, mint nálad) addig, hogy vagy csak a CD Audio-t, vagy csak a Mikrofon-t endegte bekapcsolni, (ha az egyikkel próbálkoztam, a másikat lekapcsolta és vica versa) a mindennapos hangerő-csúszkák elállítgatásáról már nem is beszélve...
Valószínű nálad az új driver felrakása miatt érte "szegénykét" a trauma és ezért elállított valamit, amit aztán a köv néhány újraindítás alkalmával visszarakott. Nálam ez nálam elég általános, szerintem még fogsz vele találkozni bőven.
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
A ki-be kapcsolást tegnap is néztem, akkor nem segített, ki érti akkor mitől javult meg mára.
Az AUX-al nincs semmi bajom, nem lesz zajosabb ha bekapcsolom.
Az a gondom, hogy ha a processzor dolgozik, akkor ciripelő hangot ad a hangkártya. Pl. egérmozgatásra mély berregő hangot ad, ablaknyitásakor, vagy program indulásakor meg hangos éles ciripelő hang jön a hangfalakból.
Ez csak tegnap óta van így, legalábbis tegnap vettem észre először, ugyanis csak nagy hangerőn hallatszik.
Leginkább a tunerkártyára gyanakszom (Pixelview Play TVPro), mert azóta van ez, mióta felraktam az XP-s drivert hozzá. SBLive-hoz is a legujabb driver van egyébként.
Ötlet?