16
Dell Dimension XPS P60 M-hez kene bill
  • cspedro
    #16
    Segítség kéne, miért nem írja a billentyűzetem ezeket : q, a, y, 0,1,esc?
  • David9317
    #15
    Sziasztok! Az lenne a gondom, hogy van egy gomb amin van egy félhold. Na ezt véletlenül megnyomtam.Gondolom ez hibernál vagy "alvó" állapotba teszi. Minden elfeketedett és sehogysem tudok visszalépni.Próbáltam újraindítani és az egeret mozgatni is.Mikor újra bekapcsolom a gépet a bill-en a 3 világítás(capslock meg ezek) egy mp-re felvillan és semmi. HA vki segítene megköszönném:)
  • Blekk Síp
    #14
    Az lenne a gondom, hogy adott egy laptop és néhány betű helyett számok jelennek meg ha írnak rajta. Asszonykáé a gép, gondolom benyomott vmi bill kombót, de azt mondja az Fn+num kombináció nem segít.
    Egyéb ötlet?
  • blekike
    #13
    üdv
    énis pont az esc gomb miatt jöttem ide, mégpedig azért mert nekem se reagál, de én tudom hogy mért: nagyon régi a bill-em és kikopott az esc gomb.
    regeditben ki lehet cserélni a gombok funkcionalitását, pl. enter helyett csinálhatok ctrl gombot, csak nemtudom hogykell ezeket beállitani. én az esc-et szeretném átrakni egy nem használt gomb heléyre, mégpedig a pause/break helyére, ami a billentyüzetem legfölső sorában található balról a 16-odik helyen. (a leguccsó a sorban.)
    a segitséget elöre is köszi. :D
  • nyecsi
    #12
    Hali.látom rég nem járt erre senki,de remélem vki olvassa,és tud segiteni.Nekem csak sima bill gondom van nem laptop.Azon belül is az esc gomb nem reagál.Hogyan tudnám megcsinálni,vagy mi baja lehet?köszi előre is a segitséget.
  • themiddleF
    #11
    senki??? :(
  • themiddleF
    #10
    Sziasztok!
    Vettem egy Samsung Pleomax PKB-4500 névre hallgató billt. Maga a tökély, és ráadásul olcsó. Intersparban 4500ft, slim, és nagyon finom.
    Egyetlen egy bajom van vele, hogy a flash gombok nem működnek. 4-4 gomb van rajta, (bal oldalon: net, mail, volume +-, jobb oldalon pedig a mediakontrollerek(play stop stb...))
    Hiába nyomom, nem reagál. Van valamilyen beállítási lehetőség windowsban, vagy tud valaki esetleg egy univerzális drivert???
    Kérlek segítsetek!
    THX!
  • vaczak
    #9
    nem rég vettem egy billentyűzetet (Trust KB-1120) és elég furcsán viselkedik. egy ideig kifogástalanul működik, aztán meg fogja magát és meg se nyikkan. se a ledek nem világítanak se nem működik egyáltalán. találkozott már valaki ilyen jelenséggel?
  • tyler82
    #8
    Vettem egy Labtech billentyűzetet ultra slim USBs. és a funkció gombokat nem lehet normálisan használni!!
    ha a médialejátszó gombot meg a stop gombot használom egy idő múlva lefagy a gép!! nem lehet ki se kapcsolni!!
    a billentyűzethez kapott driver se segít a probléma akkor is fennt áll.
    A billentyűzet többi része normálisan működik. 4 napja vettem
    Mi lehet a gond??
  • Penya
    #7
    Ize.. keyboard
  • Penya
    #6
    Talaltam a geprol egy leirast es azt irja hogy ps/2 like keybiard connector (nor real ps/2).
    Tehat megis csak specko bill kell hozza.
  • dewdew
    #5
    Akkor a maradek 25% lesz igaz.
    Szerintem egyszeruen csak szar a csatlakozo.
  • Penya
    #4
    Probaltam mar 5 billel is. De 75% hogy ez nem rendes ps2. A magyar Dell kepviseletnek mar irtam de semmi valasz egyelore.
  • pilóta
    #3
    Esetlleg javasolnám a Dell magyarországi forgalmazója felé történő e-mail általi kommunikáció eszközlését. Most momentán nem jut eszembe ki az, de az internetes keresők megoldják minden ezzel kapcsolatos problémáidat
  • pilóta
    #2
    Hi!
    Szerintem mégiscsak PS/2 lesz az a csatoló, mert a DELL azt használ (legalábbis amiket én használtam és láttam, azokon az volt, pl. optiplex gxa), úgyhogy inkább próbálj meg egy másik billentyűzetet, mert jobb esetben az a hibás. Rosszabb esetben meg a csatlakozó vagy a gép.
  • Penya
    #1
    Hi all!
    Van nekem egy Dell Dimension™ XPS P60 M gepem de nincs hozza bill. A csati a gepen ugy nez ki mint a ps/2 de nem lehet az mert a ps/2-es billt nem latja. Esetleg vmi specko bill kell hozza? Ha igen akkor van valakinek? vagy hol lehet beszerezni?