20
Magyar ut serverek
-
#20 Gio nem "tanúlságos" ellenfél, hanem az embernek elmegy a kedve a játéktól, ha kipróbálja magát Gio ellen. Én már csak tudom :)
Modemmel is megcsap akárkit innét is meg az országból is (Xret esetleg kivétel :)) de az biztos csak kisiklás volt. -
Gabo #19 mikike:
Nem az egész világból, csak az aktuális szerverről nyomja a listát. Ez elég hosszú szokott lenni...
Elméletileg lehet szükíteni a keresést, de ez már túlmutat a saját ismereteimen. Általában ha irc-zek, akkor egy-egy konkrét ismert csatira megyek fel, nem nagyon szoktam keresgélni.
Ha ennél több infora van szükséged nézd meg a mIRC helpjét és web oldalát. Ott részletesen leírnak minden parancsot, utasítást ami használható. Persze ezek közül nem mindegyik fog UT alatt működni. -
#18 hát nemtom nekem erre a parancsra mintha az egész világból listázna szobákat és nem csak az extra serverről
-
#17 jó...ez még a helyén van.-) -
Gabo #16 mikike:
Érdemes a lent felsorolt szobákkal kezdeni.
Szobalistát a /LIST paranccsal tudod lekérni. Néha előfordul, hogy ezt floodolásként kezeli le az adott szerver és kivág. Legalábbis velem már megesett. Azért próbálkozz vele nyugodtan!
A legtöbb problémát ezen kívül még az szokta okozni, hogy valaki már használja az adott nicket. A név megváltoztatásához a /NICK BECENÉV parancs szolgál. Értelem szerűen a BECENÉV helyére a használni kívánt nevet kell beírni. -
Gabo #15 Miller:
Én is 56k-s modemmel nyomom a játékot. Ha jó napom van akkor nyerni is szoktam és néha még a sokkal jobb pingel rendelkező játékosokat is padlóra szoktam küldeni.
Átlagban nekem 250 ms körül szokott mozogni a pingem (+/- 50 ms), ennél rosszabb szerverre legalábbis ritkán szoktam felmenni. Ha ismét menni fog a klánszerverünk akkor viszont lesz olyan 150 ms körüli pingem is. Már alig várom.
Némi gyakorlás után meg lehet szokni, túl lehet élni a rosszabb pingből adódó helyzeteket.
Gyere nyugodtan játszani! A csatinkon/klánunknál általában jó átlagos játékosok szoktak megfordulni. Gio-t kivéve, Ő egy "gyilkos" ellenfél. Néha tanulságos ellene egy-egy f2f meccset vívni. -
#14 isdn 1.0
tapolca.matavnet.hu
általában csak külföldi (min. olasz) nem korlátos servert talál az UTm ha rákeresek, de azok is 2xx+ ping környékén
az IRC is bonyolult nekem
ha nem ismerek konkrét szobát, hogy lehet szobalistát kérni a servertől?
-
#13 hát..én is azzal játszom.-)
átlagban ...hazai szervereken..olyan 150-200 a pingem..ami elég sok...de sajnos jobb elérés a netre nincs jelenleg a közelben.. -
Miller #12 Kösz szépen a segítséget mindenkinek. Egyáltalán lehet 56k-s modemel unrealtournamet-ezni? -
Gabo #11 Miller:
Balfék dolgaihoz még annyi kiegészítést tennék, hogy a néhány szerveren egyedi pályák is futnak. Ilyen a VKK szerver is.
Nézz el ide:
http://vkk.tvnet.hu/szerverek.htm
Keresd meg a kiegészítőket és töltögesd le a szükséges pályákat a gondtalan játékhoz!
Ha kérdésed lenne, akkor tedd fel itt, esetleg a másik UT-s topicon. De IRC-n is kaphatsz segítséget. Néhány magyar UT-s IRC csati:
irc.extra.hu #vkk, #udhb, #unreal.hu és a saját klánom csatija #RtE.
Mindenhol szívesen látnak vendégeket, legalábbis engem még sehonnan nem rugtak ki. -
Gabo #10 Ezt fejtsd ki kicsit bővebben!
Pl.: Milyen elérésed van? Ha modemes milyen modemet használsz (külső, belső, típus)? Mennyi szokott lenni az átlag pinged? Milyen progik futnak még a háttérben? -
#9 kispingest nem találok
-
#8 Nos
elindítod az UT t
-)
persze közben fellépsz a netre..ha ez nem történt meg amikor az UT menü n belül, ráklikkelsz a Multiplayer fülre ...azon belül pedig az open location fülre.
Oda kell beírnod ezeket az ipéket és az okéra kattintani.
Mindezek megtétele előtt, nem árt ha meggyőződsz arról, hogy minden szükséges dolog, amire a netes játékhoz szükséged van azzal rendelkezel.
Ha nincs meg töltsd le ezeket:
UTpatch436.exe
UTBonuspack.zip
Inoxxpack.zip
UTBonuspack4.zip
És ha szükségét érzed annak, hogy Magyarul hallgasd a hangokat, és eleddig még nem találkoztál esetleg ezzel a kieggel, akkor itt van ez is:
HUNUT
Gondolom a fele legalább megvan, hanem az egész, de remélem segítettem.
buy -
Miller #7 Bocs de még most probálkozom elöször, de, hogy kel ezeket elinditani? -
Gabo #6 Állandó külföldi szerver is akad éppen elég. Üreset sem nehéz találni. -
Nyiri #5 de egy kicsit :O) -
#4 ...szóval nem
-
Nyiri #3 hm...
nem vagyo irigy, de hetvegen alig lehet ramenni valamelyikre annyian vannak, de mi lesz mostantol :D -
Miller #1 Tudtok olyan Unreal Tournament servereket ami délután meg este is megy?