Fizt: a Pixar Studios újgenerációs animációs szoftvere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bith
Én épp tegnap olvastam olyan hozzáértő emberek írását, akik látták a filmet, és egyértelműen mindnek az volt a véleménye, hogy a Shrek messze elbújhat a Monsters mellett. Tehát már nem a Shrek a király 😊.
Csak már én is megnézhetném...

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Az FF nemcsak az amcsiknál bukott meg, hanem nagyjából mindenhol.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

OliApa
Én nem értettem meg... 😞
Bith
Finomabban is közölhetted volna ezt, ahogy én is tettem lenetebb 😊 (#15). Szal, csak nyugi, nem kell anyázni, még akkor sem, ha igazad van.

rotator
Ez biztos? Mert akkor valamikor a 70-es években kezdhették renderelni, ha most lett kész... 😊

Bith
Jézus, micsoda hozzászólások.....

A kommentekre: no comment...
Sorry, de egyesek itt olyan hozzászólásokat írtak, hogy az már magában a föld alá gyalázza az illetőt.

AnarchoiD
zplayer : 3napos anyag... 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Lacc
Lol, vazzeg egy ilyen idióta gyerekfilmnek pompás történet! 😄DDD Fogadok nem látták a Final Fantasyt, na annak érdekes története volt.
Na eszt megnezem hogy csak egy ket orara csokkent a renderelesi ido ??????????