19
Tippek, taktikak, eszrevetelek
-
#19 A 'crazy' képek linkjei rosszak (csak az elsőé nem), mindegyikből hiányzik a 'crazy/' path a végéről, a fájlnév előtt. ;)
Amúgy jó a lap!
-
#18 Egy barátomnak szeretnék segíteni, mert neki nincs netje de nagyon szeretne játszani a 01 / 02-vel. Hetek óta keresek mindenfelé letöltőhelyet de a demókon és a hibás verziókon kívül mást nem találok.
Megköszönném ha valaki tudna valami most is élő letöltőhelyet és azt publikussá tenné számomra, nagyon megköszönném. -
#17 4es letöltő helyet nem tud valaki?
-
Vieri1985 #16 Sziasztok!
Megnyílt Magyarország legnagyobb CM-es oldala, a CM HUNGARY! Mindenkit szívesen várunk, napi frissítések, érdekességek és sok olyan dolog, amit még a külföldi oldalakon sem találtok meg!
http://cmhungary.fw.hu
-
[Scar] #14 Ha tudsz portugalul, ajanlom a www.cmmagazine.net-en :) -
#13 köszi -
[Scar] #12 Hat, hogy oszinte legyek nekem a ChMan jobban bejon. Hatalmas adatbazisa van, egyszeruen nem lehet megunni... www.sigames.com; www.cmfaq.com; www.cmtacticus.co.uk; www.cmanagercenter.com: nehany oldal, ahol utananezhetsz :) -
#11 :-), hasonló az EA Premier Managerhez? -
[Scar] #10 Eppen csak arrol nem csinal statisztikat, hogy hanyszor fingott az edzo a kispadon a 90 perc alatt :))) -
[Scar] #9 Huszonakarhany valaszthato liga (plusz masod-, sokadosztalyok), majd szazezer jatekos, edzo, scut. Kifinomult taktikai-, edzesbeallitasok es meg sorolhatnam. Velemenyem szerint a legrealisabb focimanager. -
#8 hány bajnokság? mit lehet csinálni? -
#7 mit tud ez a játék? -
#6 :-) végülis tökmind1 -
#5 FOCI MENEDDZSEREK -
[Scar] #4 Nembaj, majd torolnek a moderatorok... -
[Scar] #3 Hmmm, elkestem... :) Es hol van az a masik forum?
-
[Scar] #2 Championship Manager. Mar-mar fogalom a focimanagerek kozott. Rajongotabora vilagszerte egyre csak novekszik. A szeria legujabb verzioja (immar a 2001-2002-es) nehany hete kerult a boltokba. Anno 1993-ban ismerkedtem meg a sorozattal, azota jopar verzioval talalkoztam mar. Eszreveteleket, jol bevalt jatekosokat, taktikakat, hozzaszolasokat varok ide... -
#1 MAJOOOOOOOOM, ezért csináltam a m,ásik fórumot