19
Tippek, taktikak, eszrevetelek
  • PetruZ
    A 'crazy' képek linkjei rosszak (csak az elsőé nem), mindegyikből hiányzik a 'crazy/' path a végéről, a fájlnév előtt. ;)
    Amúgy jó a lap!
  • jazzboy
    Egy barátomnak szeretnék segíteni, mert neki nincs netje de nagyon szeretne játszani a 01 / 02-vel. Hetek óta keresek mindenfelé letöltőhelyet de a demókon és a hibás verziókon kívül mást nem találok.
    Megköszönném ha valaki tudna valami most is élő letöltőhelyet és azt publikussá tenné számomra, nagyon megköszönném.
  • mikike
    4es letöltő helyet nem tud valaki?
  • Vieri1985
    Sziasztok!
    Megnyílt Magyarország legnagyobb CM-es oldala, a CM HUNGARY! Mindenkit szívesen várunk, napi frissítések, érdekességek és sok olyan dolog, amit még a külföldi oldalakon sem találtok meg!

http://cmhungary.fw.hu

• [Scar]
    Ha tudsz portugalul, ajanlom a www.cmmagazine.net-en :)
  • Mr.Macho
    köszi
  • [Scar]
    Hat, hogy oszinte legyek nekem a ChMan jobban bejon. Hatalmas adatbazisa van, egyszeruen nem lehet megunni... www.sigames.com; www.cmfaq.com; www.cmtacticus.co.uk; www.cmanagercenter.com: nehany oldal, ahol utananezhetsz :)
  • Mr.Macho
    :-), hasonló az EA Premier Managerhez?
  • [Scar]
    Eppen csak arrol nem csinal statisztikat, hogy hanyszor fingott az edzo a kispadon a 90 perc alatt :)))
  • [Scar]
    Huszonakarhany valaszthato liga (plusz masod-, sokadosztalyok), majd szazezer jatekos, edzo, scut. Kifinomult taktikai-, edzesbeallitasok es meg sorolhatnam. Velemenyem szerint a legrealisabb focimanager.
  • Mr.Macho
    hány bajnokság? mit lehet csinálni?
  • Mr.Macho
    mit tud ez a játék?
  • Mr.Macho
    :-) végülis tökmind1
  • Mr.Macho
    FOCI MENEDDZSEREK
  • [Scar]
    Nembaj, majd torolnek a moderatorok...
  • [Scar]
    Hmmm, elkestem... :) Es hol van az a masik forum?
  • [Scar]
    Championship Manager. Mar-mar fogalom a focimanagerek kozott. Rajongotabora vilagszerte egyre csak novekszik. A szeria legujabb verzioja (immar a 2001-2002-es) nehany hete kerult a boltokba. Anno 1993-ban ismerkedtem meg a sorozattal, azota jopar verzioval talalkoztam mar. Eszreveteleket, jol bevalt jatekosokat, taktikakat, hozzaszolasokat varok ide...
  • Mr.Macho
    MAJOOOOOOOOM, ezért csináltam a m,ásik fórumot