11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
Kabát Peti #1594 fehérember-->Jó kérdés,de nézd+,hogy teljesen sima e az a terület a keresésnél?!Mert előfordult már velem,hogy beírtam,hogy Owen,és kiléptem a keresőből,majd rá 2hónapra(játékidő)visszaléptem és kerestem gyereket u.úgy mint te de nem talált semmit!Aztán rájöttem,hogy ott maradt az Owen neve,és még jóhogy nem talált a kereső olyan kölköt!Másik tipp:Nézd+hogy ahol be lehet jelölni,hogy melyik posztra keresel játékost,ott ki van e jelölve?!?!?Mer ha nincs,akkor az is lehet a cumi oka!Szal try,és nézz körül!Már tipppem nincs:))) -
Fehérember #1593 Az mitől van hogy ha a kesresőbe beírom hogy 19 év és 10 pont akkor senkit se talál, de ha saját magam keresek (bemegyek egy klubba és körül nézek) akkor vagy találok 20-at. -
#1592 HAt igy nagyon megnezve nagyon ugy tunik, hogy az Unpacker dolgozhat rosszul.
docXtoà = doctor
4àMarket = Market
ƒMáing dire 4à = Main director
ásycholog = Psychology
SZVSZ nincs ertelme felbe vagni egy szot es beletenni mas karaktert az meg elkepzelheto lenne, hogy a szavak kozott van valami elvalasztojel, de hogy ez direkt ilyennek keszult volna azt ketlem.
Szal egyre jobban arra hajlok, hogy ez valami mas strukturaju wad file es ezert nem kezeli az unpacker tokeletesen. -
#1591 köszi a progit Jakuza de sajnos ezzel sem sikerült:(
idemásolok egy kis szöveget hátha valaki meglátja és eszébe jut a megoldás:)
ű þåOwn player
Other team'sâAssistant ma“ÀnagãGoalkeepers' coa&chàmateuràYouth
ScàTale M
s €à docXtoàSpecoialá
Physio ásychologƒMáing dire4àMarket àStadiumáFan reprzesâative -
Kabát Peti #1590 Nasheem--->Azt sajna nem lehet megcsinálni(mármint a szabadrúgáslövőket) :((( -
Nasheem #1588 Cumi van:-(. Leszedtem a 1.21et de kéri a CD-t a köcsög! (install original 1.21, replace tcm2003.exe az imsdox-ossal)
Kipróbálta már vki? -
Nasheem #1587 Hogy lehetne (lehet-e egyáltalán) állandósítani a taktikai menüben megjelölt különböző poziciókat (szabi rugók, kapitány stb.). Ha a kijelölt csákó kikerül a kezdőből azonnal törli ebből a menüből is, ami kicsit frusztráló, mert mindig lehet újra feltöltögetni? -
#1585 Nem lehet :(
Probalkoztam tobb mint egy hetig , de egyszeruen nem jottem ra hogy miert van a txt szovegben egy mero karakterhalmaz.
De megint nincs helyem es megint torlesre kerult.
De lenne egy otletem hozza. Mert ha jol emlexem a Diablo2 ekezet konverter csinalt ilyen krixkrax szovegeket.
Probald ki Freezer, felteszem neked a netre.
D2 Karakter konverter -
#1584 el is küldtem Wallace hasznld egészséggel
Apropó valaki azóta nem jutott elörébb esetleg az email-es rész magyarositását illetően? mert a zagyva szövegeken kivül nem nagyon tudok mit kiszedni a fájlból:( -
Kabát Peti #1583 Azt nemtom.....De örülök,hogy sikerült segíteni Wallace!Freezer barátunknak van meg a legjobb magyarítás!Freezr,csak azé nem küldöm el neki,me tele van a gépem a magyarosításokkal,és nem akarok neki Xart adni!Szal sztem ez most a te reszortod!Szal meglessz vWallace az is!Nee aggódj!Na yóccakát mindenki!!! -
Kabát Peti #1580 Ja,és kapcsold ki az Autosavet,és deleteld a Pure Original című számot az mp3 folderből!Na majd szólj!CSőcső
-
Kabát Peti #1579 Naugyi A.carkey! Wallace-->Próbálkoztál a peccsekkel,NOCD Crekkel?RAZOR KREKKEL ESETLEG???driver frissítéssel?
Ha ezeket végigpróbáltad jelentkezz!
Na csácsá mindenki!
-
#1578 Amit ez kiad és a carrier módban lévő opciókat meg sem néztem. Atyám, de nem ismertem ezt a játékot ... :( -
Kabát Peti #1576 Wallace-->Van egy ötletem!Szerintem próbáld ki: JÁTSZ A TCM2003-mal!:)) Ezzel a módszerrel sztem el fog indulni!Egyébként viccet félretéve fingom sincs!Tom,ne is mondd,sokat érsz most ezzel az infóval!Na megyek,mert már alig van tintám!CSao mindenki! -
Kabát Peti #1575 Freezer-->A karrier menüben beírod: pcdm
Ekkor megjelenik egy magánszféra! -
#1574 http://www.gamecopyworld.no/games/files/idx-tcm121.rar
itt az 1.21-es crack szedjétek egészséggel:) -
#1572 milyen csit menüről van szó Peti?:) lemaradtam valamiről? -
Kabát Peti #1571 Én 23 milliót keresek, 1millió a meccsgyőzelem!Ja,és ahol ezeket a dolgokat lehet venni,szal a csít menüben,ott már mindenem megvan!A legidősebb gyerekem 9éves!:)) -
Fehérember #1570 Hát amig elnem adtam Disztl volt 18-al. Most a horváth 18-al. Amúgy meg Wolanszki 16-al -
#1569 Én nyomtam a sturmmal egy évet, utána a glasgowwal 4-et, amjd a valenciával 2-öt és most a Real Madriddal végre. Hát éns sem sorolom a kupagyőzelmeket:) de nekem nincs ennyi pénzem. És csak 3,5 milkót keresek, plussz 100000 győzelmenként. Na eggyi. -
Kabát Peti #1568 Én a Vasassal nyomom!2015ben járok!Most nem sorolnám fel a győzelmeket,de Qrva sok mindent nyertem!:))A csapatnak 2,5milliárdja van,és minden játékos megkapja hónap elején a béreket:))Ki a legjobb játékosod Fehérember?Hanyas a ratingje??? -
Fehérember #1567 Én az MTK-val a 6. évet nyomom
5 bajnoki győzelem
4 bl 1 Uefa
7 millkát keresek.
A csapatnak 650 milliója van.
Annyit csaltam ,hogy 4 játékos feljayítottam európai szintre, kanta, rednic, disztl, horvát -
#1566 Pontosan, ott fenn van! -
#1564 Onnan nem lehet teölteni.Csak a infokar irja ki.A gamecopyworld-on kéne keresni..... -
Kabát Peti #1563 Rakd be őket a másodcsapatba!A haverom az Interrel nyomja,és vmi módon van Inter/B csapata aki jácca komolyba a meccseket!Én nem vágom,hogy hogyan csinálja,de mind1!Szal rakd be a másodcsapatba!Nekem ez az 5letem!NA cső -
#1562 total club manager lol -
#1561 van új focimenedzser program? én imádom őket de az utóbbi időben nem sok újjal taliztam! mi az a tcm? -
Nasheem #1560 Mit lehet tenni azokkal akik kikerülnek a stabil kezdőből és ettől rohamosan esésnek indul a moráljuk és a aktuális szintjük?
Az ilyen emberkéket miért minősíti a progi használhatatlannak és nem is engedi berakni a csapatba? -
Nasheem #1559 Köszi tényleg ott vala, de nem tom hogy kell letölteni:-(.
Regisztrálnom kellene magam? -
Nasheem #1558 Én a Seria A 3. fordulójánál, de ott már vagy ötödször:-)).
Melyik a legfrissebb adatbázis a játékhoz, az 1.20ban lévő? Tényleg az 1.21 frissíti? -
#1557 asszem van törés a 1.21-hez de nem vagyok benne biztos.
www.nforce.nl -en nézd meg -
Kabát Peti #1556 1ébként ki hol tart a TCMben?Hányban? Mennyi kölkötök van? :)) stb.......TCM IS THE BEST!!! -
Nasheem #1555 Na mi történt? Belassúltak a CopyWorld-ös srácok? Még nincs crack az 1.21hez! Tiszta ciki! -
Nasheem #1554 Én sokkal jobb vagyok, nekem bírja min 3 fordulóig:-). Ez után jönne egy BL meccsem, de arra még soha nem került sor:-((.
Most jön a 3. újratelepítés, és minden bizodalmam a 1.21é. TCM forever!!! -
#1552 akkor ... -
#1551 Az ott tényleg "kiráy" volt. Ha kis csapattal mentél, akkor szinte alig volt hely a sok háztól, hogy bővítsd a stadionod. Fasza volt. Most lazán felhútam egy 100ezrest és ennyi. Ezért kár. 0 realitás. Anno azért volt egy határ. -
#1550 Úgy értettem, nem csak akor üvölt, ha megnyomok egy gombot, hanem az utolsó taktikai utasítást egyszerűen végig üvölti a meccs során. Elég zavaró "90 perc" során a: pass, pass, pass ... szövegeket hallgatni. -
#1549 Es ha jol latom mar DOX (tort valtozat)is van belole.
Total Club Manager Update 1.21
Date : January 25, 2003
Cracked By : iMSDOX Size : 6 x 5MB (idx-tcm121) Protection : SafeDisk2 x
Changed:
- New original stadiums for Lens and Lyon
- New leagues and teams: Including three new Turkish leagues and
Italy's Serie B.
- Inclusion of the improved FIFA 2003 ball physics patch 3.0 from
Andrew Castenmiller@SoccerGaming.
- The difficulty level no longer has an effect on the 3d match
engine.
- There is a completely new staff list for each country at the
beginning of a season.
- The height and weight of a player is now displayed on the player
info screen.
Bug Fixes:
- Fixed: Crashes when you move to a new club and this club is
relegated.
- Fixed: Tactical manager objectives not now removed at the right
time.
- Fixed: 'Undo' crash bug during a 3d game.
- Fixed: You will no longer lose vast sums of money after buying "0"
merchandise items.
- Fixed: Unrealistic foreign player limit in European Cup
competitions.
- Fixed: Manager surname no longer disappears when the personal cheat
area has been activated.
- Fixed: You now get prize money for winning cups.
- Fixed: You no longer get messages saying you are interested in your
own players.
- Fixed: Now impossible to alter the tactics of opponents.
- Fixed: Crash on the day of a National team match.
- Fixed: Talent scouts will now always return with their information.
Installation:
=============
Update your copy of Total Club Manager 2003 with the included patch,
then copy TCM2003.exe into the game dir.
-
#1548 fontos, akinek fent van az 1.20-as peccs annak elég csak az exe-fájlt letölteni, és a mentett játékot is lehet folytatni igy! -
#1547 ja a cim http://www.totalclubmanager.com/index.php?class=3&i=47