269
Metal Gear Solid 2
-
#5 Én az első részt végignyomtam, még mindíg itt figyel a polcon, elsőre iszonyatosan jó volt, aztán mikor jóval később, 1 évvel kb. megint végig akartam játszani olyan unalmas volt hogy uninstall. Gondolom ez is olyan lesz. -
Nyiri #4 ÉS???
fél nap alatt vegigviszed ezt az arcade ideoda szaladgalast+aimbot és szeva!
Kurva erdekes, ha multi nincs baszhatod -
#3 "A titkos ügyosztály: MGS2
Dixie Flatline, 23:04 - Játék: Általános - (5 komment)
(HW Insider) Jól fejlett titkosszolgálatunknak köszönhetően alkalmunk nyílt mozgásban látni egy PSX2-t. Miközben az öblítőszerrel felfegyverkezett kokkolínó védelmi osztag biztosította a desztinációt, betekintést nyerhettünk a PSX2 legütősebb játékaiba.
Kezdjük mindjárt a Metal Gear Solid 2-vel. Hideo Kojima, a játék atyja nem túlzott, amikor korábbi beszámolóiban felsorolta a főbb jellemvonásokat. Emlékszem, hogy említette: "Inkább az élethűségre mentünk rá, mint az élsimításra". Nem is értem minek ide élsimítás... :)
Ez a játék egyszerűen mindent üt! A hangulati elemeken, a külvilági tényezőkön, az apróságokon van a hangsúly, s ez igen erősen rányomja a 100%-os bélyeget a játékra. Szerencsére a kiadott MGS2 múvikban minimális poéngyilkos elemet láthattunk. Mondhatni, amit ott láttunk az szinte semmi :). A játék motorja által nyújtotta mozibejátszások gyönyörűek, számos filmbéli elemmel tupírozott jelenetekkel sarkallják sikíításra a játékost :)).
A történet a jól megszokott módon csavaros, néhol kicsit követhetetlen ;], erősen kidolgozott. Minden egyes felbukkanó karakternek megismerkedhetünk a részletesen felvázolt előéletével.
A grafika lélegzetelállító, ilyet még nem tapasztalhattunk egyetlen játékban sem. Sehol egy kitüremkedő felület, sima, lekerekített modellekkel szembesülhetünk. A fegyvermodellek a végletekig kidolgozottak, érezhető a katonai szakértő közreműködése. Az árnyékok, fények szintén mesterinek mondhatók.
A mozgás hibátlan. Birdyvel nem bírtunk feltápászkodni a padlóról, amint végignéztük az Alpha és Bravo osztag bevetését és kimúlását :).
Erről a játékról tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, annyira helyben hagyja a mostani játékokat. Meg kell, hogy mondjam, nem voltam egy nagy konzol rajongó, de mostmár megértem a fejlesztők álláspontját is. A célhardver egy igen kellemes dolog, az egyes cégek latba vethetik mindenüket, hogy kivillanthassák foguk fehérjét."
-
#2 Birdy: " Hat mit is mondjak. Mar az elejetol felallt a szor hatamon annyira jo. Annak idejen a demot vegignyomtam, hat mar ott is voltak padlozasok... A srac, akinel lattam rogton megmutatta a az elso resz (a tankhajo) veget, ami kb. tiz perc folyamatos film, vegig jatekengine-nel, de valami ESZMELETLEN LATVANYOS! A tortenetet megint ugy megkavartak, hogy ember legyen a talpan , aki tudja kovetni :))). A masodik reszrol nem mondok semmit, mert spoiler lenne, annyit mondhatok, hogy csak tatott szajjal bamultam a grafikat...
Ami lenyugozo, hogy megmaradt az elso resz FANTASZTIKUS FILM FILINGJE, rengeteg pici film van benne, hihetetlen aprolekos animalassal! A kommandosok mozgasa olyan, hogy olyat en meg SEMMILYEN jatekban nem lattam, latszik, hogy a japan hadsereg katonai tanacsadoja vegig ott volt a keszites soran. "
-
#1 király game lesz ez
aki már látta az irjon rola valamit