269
Metal Gear Solid 2
  • ember
    kösz
  • versio
    hardwired forumábol
  • ember
    vers, ezt honnan idézted?

(black thorn egy kétéves játék kiegészítője, attól én is elsírom magam)
  • Cloud
    Ha láttál volna videokat a játékról akkor nem mondanál ilyen hülyeséget. Azokat az üvegeket szét lehet lőni.
  • versio
    azokat az üvegeket szarrá löheted !!!

mindet !!!
  • ember
    nyiri: miért lenne az pre-renderelt?
  • ember
    van valami nagyobb helyszínről kép?
  • Nyiri
    Jegkocka: A hatso kepen latszik hogy elore renderelt kep! Na azokat az uvegeket loheted ezerrel vazz! semmit nem er!
  • Nyiri
    Lehet hogy jo game lenne, de minden tv elbassza a kepet, nincs rajta normalis eles kep :D
  • versio
    "A jatekrol tul sokat nem lehet irni anelkul, hogy spoilerezne az ember. A grafika, a karakteranimaciok fantasztikusak, sok a lassitott felvetel, motion blur effektek, mind-mind a filmes hangulatot erostik, de amitol a legjobban kiakadtunk a kommandosok mozgasa, nahat, ha ezt a sok cs-fan meglatja... Mind-Mind csontprofi motioncapture, de olyan, hogy csak neztem. Aztan az ember ranez egy Black-Thornra es elsirja magat...De barmi mast is mondhatnek, MINDEN fenyevekre van ettol a programtol szerintem. "
  • versio
    arrol nincs képed amikor a vizben megy?

• ember
    nem pont ezt írtam a 37-ben? olvasni luxus?
  • ember
    majd elmagyarázom egyszer, a "másik topicban"
  • ember
    me játszd a hülyét, a minőságről és kidolgozásról volt szó, nem a stílusról, de szerintem ne folytassuk, inkább beszéljetek a játékról, tapasztalatokat, élményeket írkáljatok, annak van értelme
  • ember
    nem, én még mindig az első részről beszéltem.

(ami szintén piszok jó volt, egyszerűen rávilágítottam egy negatívumra - olyan nehéz ezt elviselni?)
  • versio
    milyen texturát tegyenek egy hajo belsejére ????

tapétát vazzze !!!!!!!!!!!
  • ember
    akkor a MGS2-ről:

azt miért nem lehet elfogadni, hogy a grafika nem minden szempontból a legtökéletesebb? ugyanis a "másik topciban" a kifogások általában a környezet kidolgozására és a textúrák minőségére vonatkoztak, amik nem igazán "vernek mindent", ha fejre állsz, akkor sem. (és emiatt szidtuk a ps2-t is, mivel ez főleg hw és memória kérdése)

Ettől még az effektek (és az összhatás!) lehet nagyon jó! Senki sem vitatta szerintem, hogy bizonyos effektek egyedülállóak, a kritikák annak szóltak, hogy le kéne szállni a földre és észrenvenni a negatívumokat is (mert végülis erről szól az a topic).
  • Inquisitor
    Hát a vidókból az derült ki, hogy a 2. részben meg úgy oldod meg, ahogy csak akarod! :)
  • ember
    oké, hagyom
  • ember
    meg egyébként túl nagy taktikázásra nem volt lehetőség, mivel gyakorlatilag mindenhol meg volt határozva hogy mit kell csinálnod, csak arra az egy dologra kellett rájönni, utána meg gyerekjáték. a teljesen lineáris játékmenet és az előre másodpercre megírt forgatókönyv miatt nem igazán volt egyéni kezdeményezés (legfeljebb annyi, hogy épp melyik fegyverrel nyírod ki az adott katonát) Ez nem baj, mert pont ettől a filmszerű játékmenettől és storytól volt jó! De egyéni kezdeményezésben és taktikázásban azért messze elmarad más játékoktól.

ezt mind az első részről mondtam egyébként, amit végigjátszottam töbször is, és a kedvenceim közé tartozik, úgyhogy nem kell leugatni.
  • versio
    ajánlom még az FFX-et is,
    az grafikailag még az mgs2-nél is jobb !!!
  • versio
    ezt a gamezt nézzétek meg !!!
    utána nyelni sem tudtok nemhogy ps2-t szidni !!!
  • ember
    az első részben tényleg úgy volt. megnézted, milyen fix útvonalon mentek és átrohantál.
  • Alien!
    Azé valamit tisztázzunk...Az első részével játszottál,a másodikat meg még csak nem is láttad...Szerintem így ne is próbálj róla véleményt alkotni...Egyébként megnyugtatásul nagyon csúnyán ütni fog mindent,és mellesleg elad még 5M Ps2-t...
  • CSOCSO
    a hitmen ugyan olyan mindigugyan otmegy a rendör stb stb...mindegy mind a két gamezjo az mgs sokkal de sokkal jobb volt zeneileg történetileg !! fordulopontos volt csavart történések stb stb soxor meglepett soxor azt sem tudtam mit tegyek.... rohadt jó!
  • CSOCSO
    ien ha meghalanak egy kis zörejt már rohannak hozzád mig a hitmanban vigan ugrálok elöttük csak akkor basztatnak ha odamegyek rohadt jo mondhatom...az mgs ben megkeresnek ha látják a lábnyomodat stb stb stb.. az a gamez a király nekem megvanahitmen ami nagyon jo gamez tényleg szép is... we have situation here:))
    de az mgs nem kicsit volt jobb ez a baj fél orát gameztál vele... enyni eröböl nézd meg a kedvenc filmed első 10 percét..hja hogy ha ugy nézted volna a filmet akor szal lenne? te klámer ember vagy megszolalsz a Biohazardra hoyg azta graf a 3 dmarkban is megvan:)
  • Nyiri
    Annak mi az ertelme?
    Ebbol latszik, hogy minden katona meghatarozott uton megy és van egy utvonal+ido keverese amikor at tudsz menni. Vagyis: bemagolod a palyat és szeva, semmi rogtonzés meg csel.
  • Nyiri
    Ezt mire erted?
    Tutira jatszottam az mgs-el és egy uncsi volt konnyen kijatszhato orokkel. Nagy kihivas!
    Ha mar taktikai fps akkor r6. Ott ha nem figyelsz oda annyid van.
  • Nyiri
    Pc-n van a Hitman, az a game tokeletes! Oriasi gyornyoru helyszinek, kiraly fizika és már 1 eves az a game! Es most meg itt arcolnak a msg2-vel amikor a hitman mar tudta azt mit ez, es mar jon a h2
  • Nyiri
    EN lattam a mgs-t és kb. jatszottam vele fel orat, egy hanyadek semmi nem volt, lehet hogy ki vannak dolgozga az emberek, meg a hasznalati targyak, de a tobbi semmi nulla
  • CSOCSO
    az mgs egy olyan gamez ami offline ,single gamez de aban jobb mint akármelyik egy kitünö gamez amihez nem is kell multi nem is tudom elképzelni hoyganlehetne egy ilyen gamezban multizi!... az mgs2 is eszméletlen király... ha lenne pc re annak örülnék...
  • Inquisitor
    Cobra11! Igazad van, de én egy "hosszútávú" gépre gondoltam, mert konzolt se szoktak évente cserélni ...
    Az általad felvetett ár egy SD-Ram-os P4 alapára monitor nélkül és gagyi videókártyával ...
    Egy olyan amire én gondoltam, minimum GF2-Radeon8500 szintű kártyával lenne és egy 17" monitorral. (Ami nem versenyezhet az 51-80cm-es TV-vel, hiába jobb a felbontása ...)
    Skater! Itt a többség NEM ócsárolta a játékot, sőt! Mi is várjuk 8)
    Cobra csak azért rágott be a PS2-re ennyire, mert volt itt egy két elmebeteg ember aki ugyanígy letámadta a PC-s arcokat, és ő ezt biztos rossznéven vette ...
  • Cobra11
    Na jó belátom igazad van, de azért az 50-100 ezer ft ráköltésben azért igazam volt nem? Mondjuk ez nem tartozik a témához.
  • D3t0nat0r
    Annak ellenére, hogy én sem vagyok ps2-es, ás uutálom a ps2es verekedős, autós, arcade játékokat most meg kell védenem a mgs2-őt.

"Jó akkor nem arcade meg agyatlan, de például multi nélkül már nem ér annyit az egész"

Kicsit gondolkozz, ha jó a singleplayer, akkor nem olyan fontos a multi!Max payne pl., vagy a half-life mekkora szám volt anno! Mulija totál kommersz volt, amíg meg nem csinálták hozzá a TFC-t(nem eredeti ötlet , a quakehez is írtak TF-t), és később a Counter-strikeot(ez sem egy vadiúj mod volt, ugyanis Gooseman, aki csinálta eredetileg ActionQuake2 mod fejlesztésein dolgozott előtte, onnan kivállt majd elkezdte fejleszteni saját modját a CS-t HL re. Sok mindent ő is átvett az ActionQ2-ből)
    Na kicsit elkalandoztam, szóval az a lényeg, hogy szerintem ha igényes a single rész attól még korántsem temethető a program!
  • Cobra11
    Először is nagykeráron 150 ezerért összerakok egy p4-est egy 64 megás videjókártyával és utána vagy fél évig nem kell rákölteni semmit. Szóval miről is beszélsz??? Jó akkor nem arcade meg agyatlan, de például multi nélkül már nem ér annyit az egész.
  • Inquisitor
    Ja és ki mondta, hogy nem lesz PC-re???
  • Inquisitor
    Hmm. Nem tévesztettél te topicot???
    A Metal Gear (ha belső nézetben játszák) pont olyan, mint amit ma taktikai FPS-nek nevezünk, csak kicsit jobb a sztorija :)
    Se arcade játéknak nem nevezném, se agyatlannak ...
    Inkább hasonlít a Thief1-2, Deux Ex, System Shock1-2 játkok és Deltaforce1-3, Rainbow Six, Ghost Recon játékok keverékére.
    A PS2 (és a többi konzol) nekem SE tetszik, de ez meg magánügy azért még nem suxx, tudod nem mindenkunek van 300.000HUF egy közepes! játék-PC-re!!! Meg rákölteni 3-6 havonta még 50-100.000 forintocskát :(
  • Cobra11
    Version: Neked mi a jó abban, hogy szaladgálsz összevissza egy arcaqde játékban és semmi gondolkodás???? PS2 Suxx egyébként. PC volt van és lesz is.
  • Inquisitor
    A grafika egy dolog, de az a nem mindegy, hogy a környezet reagál (pl. a lengőajtó), hogy amit ki tudsz találni azt meg is teheted a tárgyakkal (pl. üres tárat eldobva eltereled az őr figyelmét, hogy überfasza az irányítás (pl. külső és belsőnézetből is JÓL használható), hogy az utolsó légyszarig (bocsi) ki van dolgozva a 3D ... stb.
    Én nem szeretem a konzol game-eket, de ez nagyon zúzós!
    Az egyik fószert láttam a videón, miközben dumált a játékról sorban vette elő a játékban használt fegyvereket a háta mögül és ecstelte mennyit dolgoztak pl. azok élethűségén.
    A japán srác (bocs nem emléxem a nevére) aki az egész MG sorozatott tervezte kibérelt egy Boing gépet a csapatnak és miközben össze vissza röpködtek, ki kellet dolgozniuk terveket a gép elfoglalására, hogy a játékban is élethű legyen :)
    Hát lehet EZT nem szeretni??? :D
  • versio
    A Konami producere, Hideo Kojima, megerősítette a hírt, miszerint a Metal Gear Solid 2. japán változatához mellékelnek egy kokkolí... öööö zeneCD-t, amin az összes játékbeli zenebona megtalálható. A játék zenéjét Harry Gregson-Williams szerezte, aki többek között a The Rock és az Armageddon filmzenéjének büszke alkotója. Jelenleg tisztázatlan, hogy az európai és amerikai változattal mi a helyzet zeneCD terén.