269
Metal Gear Solid 2
-
#269 Köszi. Mostmár igyekszem magamtól megcsinálni xD -
#268 nem a vízben van, hanem a kis tengeralattjáró aljára van feltapasztva, ott ahol kezdessz raidennel -
#267 Rendben, tudom, de azért ez így eléggé idegesítő. De te sem halnál bele egy válaszba. Minden egyébre rájöttem, amit kérdeztem, de ha nem vagy képes válaszolni, nem baj majd erre is rájövök. -
#266 Nem akarsz mondjuk magadtól rájönni a dolgokra és nem 20 percenként a fórumra rohangálni? Csak egy jótanács... -
#265 Az utólsó bomba amihez le kell menni víz alá az hol van? És jó hozzá a hőérzékelő szemüveg? Már 3x próbálom, de sosem találom meg. -
#264 Ez is megvan. -
#263 Miután megkapom a Sensor B-t auzután mit kell csinálni? -
#262 Hát jekem nem akar menni. Az első olyan pályán ahol Raidennel vagyok ott hogy kell átmenni az 1-2 connectoin bridge-n? Vaéami kártyát kell szerezni? -
#261 nem azért mondom srácok de én ezt a játékot ps2-ön 12évesen végvittem minden szinten kivéve europen extreme... -
#260 Kérdésem érthetőbben:
raidennel az első pályán a Strut D Sediment Poolból hova és hogyan kell menni? -
#259 Raidennel az első pályán hogyan lehet átmenni egyik épületcsoporttól a másikba. Ez alatt azt értem, hogy vannak tornyok 8as alakban és arról az oldalról ahol kezdek hogyan lehet átmenni a másikba? Ha nem lehet érteni akkor megpróbálom értehetőbben leírni. -
#258 Htx! -
#257 Nemúgymegyaz...automatikusan használja ha lemegy az energiád,de csak ha ráállítottad a bal oldali menüben. Ha nincs rajta,akkor nyomvatartod azt a gombot,amivel válogatsz a menüben,kiválasztod majd hozzányomod az akciógombot -
#256 Nem tudjátok, melyik gombbal kell használni a Ration-t, vagy a Bandages-t? Már végignyomogattam mindent, és az istennek sem akarja használni. -
Legendás #255 Köszönöm, kipróbálom!!! -
#254 ott az alagútban mászkálj föl alá, majd jön Snake a cumóddal -
Legendás #253 sziasztok! mgs2 végigjátszás kellene, vagy segítség. Elakadtam. Raident megmenti Olga. Most meztelen van. Mit kell tenni? Ruhája hol van? Kicseleztem mindenkit a hangárban, felmentem az emeletre, ott bementem egy alagútba, és ennyi. Nem tudom mit kell csinálni. Aki tud segítsen. Köszönöm -
#252 Mit kell csinálni miután Raidennel találkoztam a csajjal akit elkerülnek a golyók? (videóban láttam) -
#251 Twin Snakes zenéket nem tudátok, hogy hol lehetne letölteni? -
#250 Majd lehet, hogy nekiállok, de így 19 colos LCD-n érdekes a 640*480as felbontás -
#249 Apró megjegyzés:
A The Twin Snakes, valójában a Metal Gear Solid 1, csak újra megcsinálták konzolra, ezzel a névvel.
(Ajánlom, hogy játszd végig az 1et is, ha megteheted.) -
#248 Tudom, hogy ez nem a a 2ből van hanem a Twin Snakesből, de hátha tudja valaki, hogy ennek a videónak a zenéjét honnan lehet leszedni? -
#247 Már megvan. -
#246 Van benne valami. De így a játszáshoz még 1 kérdés: Az olajfúrón vagyok a második ilyen tornyon vagy min, de csak visszafelé tudok menni, mert minden ajtó zárva. ott mit kell csinálni? -
#245 Őőő, játszad és kiderül :) Senki nem az aminek látszik ;D -
#244 Ja és még annyi, hogy Snake meg Raiden ellenségek? Metroid azon az olajfúrón nem tetszett túlzottan Raidennek ahogy Snake szétveri a katonák fejét. -
#243 Ok köszi az infót. Akkor ezek szerint nem lehetek többen Snakeel? Pdeig már úgy megkomáltam. De akkor most ki találta meg Snaket? Mert ugye ott elmerült a vízben amikor a "legnagyobb szarkeverő" szétcseszte az egész hajót a Metal Gear-al és ottacon vagy ki nagyon üvöltözött utána. -
#242 A revolveres csávó Revolver Ocelot, a legnagyobb szarkeverő az egész szériában.
Az első részben Gray Fox (a cyborg ninja),levágta a kezét és Solid Snake halott ikertestvérének (Liquid Snake)a kezét operálták a helyére. De valami nagyon jól működhetett a műtét során,mert Liquid időről időre átveszi az uralmat Ocelot teste felett (ezért ordibálja soxor hogy Liquid tűnj a fenébe ^^)
Snake nem halt meg, csak egyelőre félre álltak, hogy egy nagyszabású tervet készítsenek elő, de ez majd később derül ki.Persze kurvasok meglepetés lesz még a játék folyamán. Nem ártana ismerni az első részt, mert majdnem ugyanazt játszák le, csak éppen most Raiden(a szőke srác) szemszögéből . Sajnos Snake-kel már nem játszhatunk a továbbiakban, de a végére Raiden is szimpatikus lett (úgy-ahogy) -
#241 Megcsináltam köszi a segítséget. Kérdéseim:
1. Mi a fene volt a revolveres csávó kezével amikor be akart szállni a Metal Gearba?
2. Most akkor meghalt Snake vagy mi, mert negyon üvöltözött utána ottacon vagy ki és most meg valami más csávóval vagyok és az ki a fene? -
#240 A bejárattól jobbra. -
#239 át kell küldeni Otacon-nak a képeket. Van egy sz.gép valahol az alvó muksó alatti területen(már nem emkűlékszem pontosan)
Mellékesen van itt egy-két jó poén. Ha például van egyik csajos poszterről(amik az öltözőszekrényeken vannak)képed,akkor Otacon jót néz majd, és mondja Snake-nek, hogy nem ezért a küldetése, hogy a csajokat fotózza, ja de azért mellékesen elmenti magának a képet :D) -
#238 Köszi. -
#237 Ha jól emlékszem 5kép kell:
Egy közeli a MARINE feliratról, jobb-elöl, bal-elöl, jobbról, balról.
Várdd meg... -
#236 Én az utsó teremben vagyok és ott még nem sikerült belelógnom a vetítőbe viszont megpróbáltam előlről fotózni és észrevettek. Még 1 hely van a fényképezőben szal van egy rakat képem a Metal Gearról és eddig mindre aazt modnta Snake, hogy good. Most akkor mit kell csinálni? Van valami másodlagos feladat is vagy mi? És még egy röpke kérdés: Mi van ha lejár az idő? -
#235 OK köszi! -
#234 az alvó csávó mögött el lehet menni. Elölről meg hát elölről fotózód :D az egész bagázs mögött, vigyázva, hogy ne állj fel, nehogy a vetítőgépek miatt meglássák a bazinagy árnyékodat a kivetítőn :D -
#233 Szal lehet vele találkozni? Ja és én most az első pályán tartok amikor Snake meglátja a Metal Geart. Azt ugye le kell fotózni előlről meg balról meg jobbról. Nos ugye balról onnan kell ahol van az az alvó csávó ott ár azon a folyosón és ott , de én most hogy fotózzam le jobbról? Hogy lehet átmenni azon az alvó csávón? Meg előlről honnan kell? -
#232 Ja ja, úgy van, de ő nem Gray Fox (nem lövöm le a poént hogy kicsoda;D)
Amúgy az új ninja szerintem nem lett olyan jó karakter mint Fox volt az 1-be -
#231 Akkor sima játékban nincs ilyen ninjaszerkós csávó? (mint ellenfél vagy barát) -
#230 Normál játékban nincs Gray Fox, meg sehogy sem. Csak Raidennek van olyan ninjaszerkója. De csak a virtual mission-nél. Ott is el kell érni egy megadottt százalékot,akkor nyílik csak meg. Amúgy passzolok miért sötétül el. Valami szar verzió lehet