7
  • Dozer
    Novemberben sztem csak az alaplapgyartoknak kezdi el a leszallitast az intel, de piacra csak januarban jelennek meg az i845D csipkeszletu alaplapok. Azert kenytelenek januarig varni vele, mert a rambusszal van egy szerzodese az intelnek, ami alapjan 2001 vegeig nem kerulhet piacra ddr sdramot tamogato intel csipszet.
  • iXBT
    Kis kiegeszites: Az intel az i845D-t elorehozta januarrol, novemberre.
  • Dozer
    Laci73: az intel is a ddr sdram-ra ter at, 2002 elejen fog kijonni a ddr-t tamogato intel csipkeszlet.
    Inquisitor: A sis645 ddr333-as memoriaval GYORSABB az intel850-nel(rambus) http://www.anandtech.com/printarticle.html?i=1541, de ddr266-ossal is nagyon ott van az i850 nyomaban (a via p4x266-ot meg siman lenyomja).
    Turmoil: Igazabol olyan szabvany, hogy ddr400 nincs(ddr333 sincs). Ettol fuggetlenul termeszetesen lehet olyan memoriakat csinalni, amik 166Mhz-en, vagy 200Mhz-en mennek, de ezek a jedec altal nem elfogadott szabvanyok; ezert nincsenek is benne az altalad is emlitett roadmapban.
  • Inquisitor
    Hát izé ... amennyivel lassabb a P4 DDR memóriával a Rambusnál azon még a DDR400 se fog segíteni :(
    Remélem tévedek.
  • Turmoil
    DDR333-at már csinált a Samsung, és 2002 első negyedébe már kapható lesz szerintem. A 400-at viszont nem értem, anno volt egy DDR roadmap valamelyik híroldalon, ott a sima DDR 333-ig volt tervezve, utána már a DDR II jött, csak nem tudom, hogy mekkora frekvencián. De úgy 500-hoz közelebb. Majd kiderül...

Inkább jöjjenek már a 130 nm-es XP-k!!!