3049
Jedi Knight II - Outcast
-
#53 "13 nap van a megjelenésig!Valamit viríthatnának.De igen nagy kuss van."
Már virítottak tegnap, de még mekkorát! Új Tréjler Szponzord báj Hávé ;) -
#52 Majd ha isonews kirakja akkor kezdem el keresni... Álatlában isonews után fél nappal szokott Mo-ra megérkezni sajna :( (nem rivát ftp-kre) -
#51 "...the game can be expected in stores by March 29..."
Hát egy picit arra még várni kell , de szerintem a jövőhéten talán már a megfelelő "ügyes kezű emberek" beszereznek egy példányt , hogy közkincsé tegyék ezt a király game-t ! -
#50 JÓ, AKKOR MOSTMÁR HIVATALOSAN KERESEM AZ ISO-T!!! :) -
Deajka #48 Honnan veszed az infot ? -
#46 Az aranylemezre már régen rácáfoltak. Csak valami vicceskedvű egyén terjesztette a neten. -
Sith #45 Hát jöhetene már azt mondták ha kész az aranylemez akkor jön a demo, na az aranyos állítólag kész... -
#43 akkor hol van már a demo?? -
Sith #42 Ha a hangulata olyan lesz mint a Jedi Knightank akkor eez lesz az év FPS-e, és a grafika se rosz. -
#40 Elméletileg holnap jeletik be hivatalosan.
Magyarországon pl a hcgameren olvashattunk erről.de kulfödli gamer oldalak is írták..persze nem biztos de reménykedjünk.A Lucasarts pedig azt mondta hogy az aranylemez után itt a Demo...és mivel a full 26-án jelenik meg egész reális ez az egész. -
#39 mi hogy?
lesz demo?
ma holnap?
mikor? -
#38 Vannak ilyen híresztelések, de a hivatalos nyilatkozat szerint a játék még nincs Gold fázisban egyelőre! -
#37 Hát emberek..ez is eljött...elméletileg holnap aranylemezen van de egyes források szerint már ma...és ha Lucasék betartják az igéretüket ,akkor egyrészt jön demo az aranylemez után rögtön..másrészt talán egy véletlenül kiszivárgó iso,vag rip is jöhet ...úgyhogy már alig kell várni... -
#36 miért kurták el a mohha-ét? -
#34 Ha megjön a cucc, ki van benne pár hajnalig tartó multi-hentelésben? :DDD -
#30 plz -
#29 Akkor rossz nem lehet! -
#28 senki az1et? -
#27 Nem tévedsz.Ez tényleg Q3. -
#26 Sorry, ha már volt róla szó, de nekem a képek alapján Q3 engine feelingem van. Tévedek??? -
#25 az 1et honnan? -
#24 Ez a trailer kegyetlen jó! -
#21 Béta ?! :)
Már csak 2 hónapot kell várnod , hogy a kezeid között lehessen a program .
03/25 - Star Wars: Jedi Outcast -
#20 Ezt viszont várom ezerrel. Nem vagyok akkora SW fan, de azért szeretem nagyon. (Inkább mint a Star Trek-et :-)) -
#19 Még ebben az évben kiadják tudtommal. -
#18 Mikorra várható? Tudtommal még elég béta nem? -
#17 Érdemes megnézni a játék hivatalos honlapját, mert nagyon designos. Itt! -
-
#15 Érdemes átnézni a hivatalos oldalon a concept art-okat, mert baromi jó helyszinek lesznek a játékban! És külön öröm, hogy ezek hangulata végre a klasszikus trilógia hangulatát idézi. Tehát eddig minden smakkol, hogy egy baromi jó SW játékot kapjunk a pénzünkért! Csak el ne basszák... -
#14 Nana! Ne csináljunk itt is vitát. Ezer meg ezer játék karaktere szebb, mint ez, de ez itt (a JK2 - Outcast topicban), nem sokat számít!!! -
#13 Hat szepek nagyon de a DOA3 karakterei szebbek:))))))) -
#12 Ezek ''egy fokkal'' jobb modellek, mint, amik a Jedi Knight-ban voltak! ;))
-
#11 Megújul a hivatalos oldal! -
#10 Remélem maradnak régi kaptafánál és nem lesz benne semmi Ep.1-es szörnyűség... -
#9 Nos körbenéztem , de mindenhol csak homályos megjelenési időpont van - 2002 tavasza , nyara .
De egy helyen ennél pontosabb időpontot is találtam és remélem ez igaz is .
30/03/2002 - Jedi Knight II
Hát remélem tényleg így lesz .Egy biztos , bár sokan sajnálták , hogy az OBI-VAN-t átrakták X-BOX-ra , de mivel az egész egész kb. Phantom Menace szintű játék volt ( így elkerülve az újabb bukást a progival ) , nagyon nincs min síránkozni .Ez a program kenterbe fogja verni az OBI-t , ami hogy mást ne mondjak "obizni" fog . -
#8 Szerintem is. (reális meg jó)
Skorpio7, milyen infóid vannak a megjelenésről? :D -
#7 Mondjuk szerintem reális, hogyamikor valaki halott, nem kap a sebéhez, hanem összeesik, mint ey rongybaba. Amúgy jó, hogy visszajöttél. -
#6 HM!
Olyan babásnak tűnik a mozgatás, mármint a legalsó képen úgy néz ki az az összecsukló trooper mint ha egy rongybabát ledobnak, de a grafkó király!
Mikor jön?
Skorpio7? :) -
#5 Nézdd meg a stormtrooper sisakját. Sehol egy él. Tökéletesen síma. -
#4 Szerintem milliószor szemm, mint a Q3. Sokkal több a polygon, még ránézésre is.