3049
Jedi Knight II - Outcast
-
#104 Rince sajna amíg nekem le nem jött nem tudok segíteni :( -
#103 Na az én verziómnál, mikor installálom, kidob a progi egy hibaüzenetet, hogy nem találja a data3.cab file-t! Ilyenkor most mi van??? -
#101 a mázlista :D -
#100 100!
:) -
#99 99.. -
#98 Akkor nézz szét a cracks.am en, vagy astalavistával keress rá. -
#97 Köszi, de a crack nem jó. -
#96 Átkonvertálom .isoba WinIso-val. Itt van hozzá krekk is. -
#95 A bin-t hogy írjátok ki??? -
#93 Akkor tessék véleményeket írni a gémről! -
#91 Már megint busy a server.. -
#90 Tressy mostmár megy. Chellom van egyébként. Magus Isonews fórumon írták. De ha lecsekkolod az nfo ját ott sem említenek protectiont. -
#88 ezt ki irta? a lucastarts vagy ki? -
#87 Van 1 jóhírem:
"Protection: None ł
no protection....maybe they have given up the fight!!! :-)
Yah, with a huge release like that they knew it would probably take zero time to crack with all the people waiting for it."
Nem kell majd krekkeléssel bajlódni :)
-
#86 Vhááá 98%nál leállt az egyik file :) És busy a server.. -
#85 Jajó :) -
#83 nekem most nem jön... -
#82 ez ugye iso es nem rippelt? -
#80 Tressy neked már megvan akkor gondolom. Kipróbáltad már? Milyen? -
#78 eppen csorog lefele...az 50 filebol 8-nal tartok adsl-el...
Ha lejott felrakom ftp-re.
Ha osszejott szolok! -
#77 WoWoWoWoWOWOWoWOWoWOWOWOW -
#75 van már demo? -
#72 ISONEWS:
03/24/2002 Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast FairLight [xx/50]
Lehet nézegetni az FTP-ket:)) -
-
#70 Igaz... -
Sith #69 Hát azért volt ott még néhány jó kis játék.. mondjuk az X-wing Alience... De teljesen mindegy ezen vitatkozni mert amióta kijött az EP1 valahogy elvesztette a hangulatát az egész SW szerintem. -
#68 Az igaz, de a mostanában megjelent játékai tényleg nevetségesen gagyik voltak. Nálam az utolsó lehetőségüket puskázták el a Battlegrounds-al. A mélyrepülésük egyesek szerint a Rebellionnal kezdték el, szerintem meg az volt az utolsó említhető játékuk. Márpedig annak a játéknak már jópár éve. A LA jobban teszi, ha tényleg másokra bízza a játékai fejlesztését. Max a gamék kiadását bíznám rájuk akkor, ha nem beszélnek bele a fejlesztésbe. -
Sith #67 Mi bajod van az LA val? elismerem hogy az utobbi pár játéka nem sikerültúl jól de pár éve még az LA neve jelentett valamit. -
#66 Legyen úgy. Bár ezt a Raven csinálta, nem a LA. Szóval reménykedhetünk. -
Sith #65 Az uj trailert nézve szerintem egészt jó lesz. Melleselg nem tudom hogy feltünt e hogy a trailerben az agyatlen lövöldözös részek álltalában a multiplayer játékokból voltak kiszedve... szal szerintme az single része jó lesz. -
#64 Bazz, adják már ki a demót! Már nagyon rá vagyok izgulva a játékra! Azt igérték kiadják a demót...
Már csak azt remélem jobb lesz a game mint az utóbi idők LA termése. -
#63 tökmindey csak jelenjen már meg...
amugy sztem csak akcio kélne néhány gonolkottattób résszel... -
#62 Tényleg ígértek egy demót!
Egyébként az új trailert nézve eléggé elkezdtem félni, hogy mi van, ha csak egy szép grafikájú, de agyatlan öldöklés lesz az egész... :( -
#61 Maga a kiadás még arrébb van. Egyenlőre még csak arany. -
#59 Jaj, de messze van az még! -
#58 Március 29.-e környékén nézzél el majd oda , akkor már kint lesz rajta ... persze reméljük , hogy előbb is . :) -
#57 isonewson még nincs kint -
#56 Arany -
#55 már megjelent? -
#54 Azé lassan már lehet keresni