3049
Jedi Knight II - Outcast
-
#307 Csak Lanba nyomtuk szervert nem tudtunk csinálni a Proxi a miatt :( -
#306 Mija szerver IPje?
Amúgy a játék rlz! Azt hittem a fénykard használhatatlan lesz , de végül elég ügyesen megoldották! -
#305 astalavista.box.sk :) -
#304 kipróbáltam -
#303 jóóóóóóó :DD -
#302 Krinyo: egy arany szabaly van, foleg a pc-knel: "proba cseresznye" vagy konyhanyelven "a puding probaja az eves". -
#301 ez biztos müxik?
annyit ir indítsam újra winisot aztán ugyanugy semmi -
#300 Na, most akkor enyém a:
-
#298 winiso regisztráció :
Name : Wu Chia Hsuan
s/n : B9EDA3326B574719D67268E9339320519E80ACD5ECDFA87F -
#297 méjl ment! -
#295 addj meg jó email címet :) -
#294 Válaszolhatok, de emailben, mert nem akarom mások előtt elmondani, hagy jöjjenek rá :D -
#292 Ja és a véleményem a játékról: Qrva jó!! Nagyon kellemesen csalódtam benne! Arra számítottam, hog yraven csinálja=sof lesz, menni kell oszt hentelni. De nem! Bányás pályán rengeteg fejtőrős rész van..
Nem akarok lelőni előre poénokat, de szerintem a bányás pálya után nagyon sokan el fognak akadni :)
Hiba: ha szerinted ronda a grafix, akkor várd majd ki a bányás pálya végét, és nézd meg ami majd utánna jön :) Qrva szép a vÍz, ahhoz képest hogy q3 engine! -
#291 winiso meg nemenged semmit mer nemregisztrált stb.. -
#290 najó nekem nemmegy
Valami baja van a jedi2.binnel
valami crc hiba szal én már ideg vagyok. -
#289 No én már végigvittem a bányát, és csak annyit mondok, hogy senki ne ítélje el a játékot, amíg végig ne mcsinálta a bányás missziót, mert utánna indul be igazából a játék! Én már találkoztam egy híes filmszereplővel is :D -
#288 -
#287 Deamon Tool-al kirakod virtuál CD-be és onnan lekopizod rendes CD-re! Ez a legegyszerűb szvsz. -
#286 Lesz ma multi vagy nem? :) -
#285 sorry de semmit nemértek isohoz.
szal aszondod rakjam fel a két cuccot cdre és aztán winisoval szórakozzam el vele? -
#284 Skacok! Ki akar majd a ST után nyomni egy Duel-t? Persze csak fénykarddal! Jó lenne minél többen! -
#282 Ez cdrwin iso tehát betolsz 1 üres cd-t (650-es is elég) elindítod az erwint oszt megsütöd. Ha nincs kemencéd akkor felmountolod pl.-ul daemon tools-ba, install és by happy. -
#281 magyarul? -
#280 hát mittomén :D
rizs? :D -
#279 2nek kell lennie. azt kell fölmountolni vagy kiirni -
#278 meg szep mi kene meg? :) -
#277 Valaki help!
Létezik az hogy kicsomagolásnál csak két file van?
jedi2.bin és jedi.cue -
#276 köszi :) -
#273 Lelehet még innen szedni vagy már leszedték? -
Dante #271 a Cue fileban kell átirni, mert nem a JK2 iso van beleírva hanem vmi crwinxxx.bin az image file helyére -
#270 nem engedi a daemon mountolni
plz help -
#269 nwm tudom mountelni, mit csináljak. help plz! -
#268 -
#267 mi lett rince probelemjaval?jo az amit tressy belinkelt?
mert most csomagolom ki, akkor lehet telepiteni? -
#266 Talan nem csoda, hogy a tobbi q3asokhoz kepest ennek nem volt akkora a fustje, par ora jatszadozas utan, elegge egyszinunek tetszik a grafika (szurkes), gyarkran ismetlodo panelek (egymas mellet 5x uaz), nehol feltunoen szogletesek mind a targyak mind pedig a modellek (egyetlen pozitivumkent talan ezt az arnyek-jatekot emlitenem a tobbi "q3 engine" klonhoz kepest). -
#265 na hogy megy? -
#264 Legnehezebb fokozaton probaltam kezdeni a jatekot, de mar 50 ujratoltesem votl lehet ujra kell kezdenem egyel konyebb szinten :) -
#263 Az ero veled "lesz" es ha veled lesz akkor sokmident tudsz majd csialni pl bazi nagyot ugrani, gyorsan szaladni, lathattlanna valtozni, vagy eppen a lathatatlanokat latni :) stb... ezt ugyan nem utdom hogy ebbe benne van e de en ilyesmikre gondolok az eddigi reszek alapjan. -
#262 ehh multiját :) -
#261 Húbazz, tegnap kipróbáltam a nultijét és WOW. Csak botok ellen, de ekkora kelleme scsalódást! Nem vártam a játéktól valami nagy multit, nem is hangsúlyozták, de jóval több MOD van mint FFA meg TDM! És rengeteg dolgot még nem értek. Pl. 3 lightsabre style van, nem tudom melyik mire jó. Aztán amikor belépünk egy serverre be lehet konfigolni hogy egyes szinteken(?) milyen képességű legyen karakterünk. Nagyon nem világos ez nekem, lehet azért mert nem játszottam az 1 el, előbb végigviszem a singlet és abból talán megtanulom.. Vagy világosítsatok fel, mert nekem nagyon 'Sötét' az erő használat és társai :)