3049
Jedi Knight II - Outcast
  • Rincewind
    Bocsi! :)
  • Rincewind
    Kéne egy kis help nekem is, de mailben ide, mert csak holnap olvasom el, hátha közben rájövök segítség nélkül is, a fórumon meg kísértésbe esnék :))

Szóval Nar Shaddaa-n vagyok. Ott mikor átmentem az üveghídon és ahol volt az a áramos rész, ahol ki kellett lőni a csövet. Szóval ott a tetőn a droidnál van egy kapcsoló, ami elmozdít egy ilyen sárga izét alattad és, ha ráugrasz Kyle gagyog valamit! Na itt mit kell csinálni, mert egy idelye már ott glasszálok és nem esik le... :)
  • D3t0nat0r
    Nem is neked mondtam :)

Jaa, emberek, hogy lehet a falon futni???
  • Rincewind
    Hát igen! Mikor először játszottunk Duelt Hmudával és láttam hogyan pörögnek, forognak a karakterek, nekem sem a "de szar" jutott róla az eszembe az biztos... :D
  • Rincewind
    De én azt nem arra a hozzászólásra reagáltam! Ez az uninstall dolog már utána volt!
  • D3t0nat0r
    Na, akkor jó. Én viszont továbbra is hülyének tartom azokat, akik felteszik a programot, és "fúj, rondán mozognak a modellek" és már uninstalálja egyből...
  • Rincewind
    Tressy esetleg nem tudnál nyomni egy szervert holnap, ha nagyon szépen megkérünk? :)
  • Hmuda
    Addigis megmaradnak az efféle kis öszzejövetelek, amilyen a mai is volt.
  • hiba
    Ez a szerverlista sztem majd akor fog muxeni ha hivatalosan is kijott a jatek.
  • Rincewind
    Nem a hálózati kódja a gáz, hisz az Q3, csak ha jól értettem akkor ADSL szerer volt. Attól viszont ne várj többet, más FPS-nél már 3 játékos is sok neki... :(
  • Rincewind
    Pontosan hol tartasz?
  • Rincewind
    Ilyen szempontból valóban az átlag felett van, de az elakadásoknak csak egy kis része következik be azért, mert gondolkodnod kéne és nem jössz rá. A nagyobb hányad inkább a "keresem a továbbjutást, mert kibaszottul eldugták" dolog szvsz, mint például a bányában: már az elején tudtam mit kell csinálni a csilléknél (egyértelmű volt), mikor megláttam a monitoron, de 1,5 órámba került, mire megtaláltam az utat, hogy kiiktassam a fertőtlenítőt... :)))))
    Ismét csak nem megemlítem, hogy nem kötözködni akarok és nagyon tetszik a játék! :)
  • Rincewind
    Ha nem szereted az nem azt jelenti, hogy xar! :)
    Semmilyen játékban nem töltöttem el annyi időt egy pályán, mint az alatt a két év alatt, amióta CS-zek! Nagyon jók azok,hidd el! Na de Offtopic vége, bocs! :)
  • Hmuda
    Nos, játszottunk egy duellt Vertigóval, Magussal és Tnexel. Ha annyit mondok, hogy !ÁLLATIAN JÓ! volt, szerényen fogalmazok. Élmény volt Vertigóval kitapasztalni a falonjárás örömeit, király volt Tnexel küzdeni, mert egyformán jók voltunk. Mágust meg élmény volt utolérni és ledöfni. ; )
    Aki teheti, az próbálja ki az Only Saber-es duelt. A hangulat nagyon ott van. Nálunk kicsit bekavartak az erőképességek, de legalább színt vittek az amúgy is pörgős játékmenetbe.

Ja és a szerver 4 játékos fölött játszhatatlanul lagos volt. Talán majd az első patch orvosolja.
  • Rincewind
    Ha nem szereted az nem azt jelenti, hogy xar! :)
  • D3t0nat0r
    Jó, uninstalláld.. Nem tudod milyen jóból maradsz ki.

Rince: Szerintem meg többet nyújt mint az utóbbi FPSek! Legutoljára a NOLFban kellet megállnom, és elgondolkodnom hogy na akkor most merre is tovább. Az utóbbi FPSekben(Mohaa, Wolf) egyszer sem akadtam el, csak menni kellett és hentelni..a
  • magus
    semmi sem rosssz:)egyszerűen nem szeretem.ennyi...
  • Krinyo
    megnézem köszi.
  • Rincewind
    Winrarral tömöríts!!! Ha már az elején szól, hogy gázos a cucc, akkor töltsd le azt a file-t újra, aminél kidobja a hibaüzit (elsőt). A Winrar csak annál szól, ami rossz, így nem kell letöltened újra az egészet, csak a hibás file-okat!
  • Rincewind
    Szembe állsz a célpontal, aztán megy magától.
  • Rincewind
    Elmész a jó... :)
    Cs-be mi a rák a rosz, de most komolyan???
  • magus
    a palyatervezes teeleg szar de azert annyira nem rossz. cs rosszab:)
  • magus
    laggzik:(
  • vrob98
    Mindezt ugy irtam, hogy a szememben a legjobb fps a DarkForces volt anno, a legjobb sim meg az XWAliance meg mindig.
  • magus
    csak szakad:(
  • vrob98
    Lucasarts ismet hozta a formajat, ez meg tragyabb mint barmelyik utobbi evekben kiadott jatekuk.
    A kinezete jo, de azok a mozgasok vmi katasztrofalisak. Amikor elosszor megallt Jane azthittem hogy lefagyott a gepem, ugy all mint egy szobor nyitott szajjal. Aztan latszik, hogy palyatervezessel nagyon nem foglalkoztak ... nyomd meg az osszes gombot amit talalsz es loj le mindenkit. Olyan hogy AI ... ahhh mi az? 5 meterre all egymastol 2 or, egyiket lelovom masik eszre se veszi. Jane vagy Jade vagy mi meg elszalad a ram tamado katonak mellett es ossze vissza lovodoz.
    Na jo uninstall indul.
  • Rincewind
    Egyébként meg Wizzardot is meg lehet érteni, mert annak aki nem SW rajongó ez a játék aztán tényleg nem nyújt semmi újat! Szóval szerintem sincs benne semmi forradalmi újítás, ami miatt kitűnne a többi közül, szvsz! Megkövezhettek, de nem bántani akartam a játékot, mert én is nagyon élvezem! :)
  • Rincewind
    Ha a Dark Forces-ra a gondolsz, akkor nemcsak azért volt az nagy show akkoriban, mert az első Star Wars FPS volt, hanem, mert az első FPS volt, ahol nem csak kulcskeresgélés volt a cél, hanem küldetéseid voltak. Egy út kezdete volt, ami aztán később a Half Life-hoz és társaihoz vezetett és ez nagy szó! Persze lehet, hogy ez hülyeség, de én mindenesetre így gondolom... :)
  • Sith
    wizard én még nem jkátszottma vele, de a videokból ki indulva nme rosz... csak szeretném megkérdezni hogy melyik játékokat szereted nem muszály SW nek lenie... ez pusztány kiváncsiság.. jah pls max 4 et sorolj fel
  • hiba
    de sztem eddig az osszes star wars fps ilyen volt, leszamitva az elsot ami csak az ujdonsag miatt volt nagyobb elmeny :)
  • Hmuda
    Vazz, maegszakadt.
  • magus
    leáált vmiért:(
  • Hmuda
    195.70.60.25

GYERTEK MÁR!!! ÁLLATI! : )))
  • Lantee
    SRÁCOK!!!

Valaki dobjon fel PLEASE egy Windows XP Professional (English) BOOT floppy-t (csak a tartalmát) az SG FTP-re!!!!

Behalt a gépem, és nincs BOOT lemezem!!!

ELŐRE IS KÖSZI!!!
  • Krinyo
    :D
    de a gépigénye p2 es
  • hiba
    meg 5nel tobb nmy nem jott 1xre szembe a kozponti kameraval, akkor is csak 5re ment le az fps jol fut :)
  • hiba
    ja hogy jossz ahoz hogy ilyen EROS kritikat irjasz:)
  • Krinyo
    mennyi a gépigénye?
    Jól fut?
  • OPM
    valaki! legyszi!
    egy rip lelohelyet!
    thnx
  • Krinyo
    innen