3049
Jedi Knight II - Outcast
-
#639 ha megmondod csinálok szervert -
#638 hol tudom megnézni az ipt? -
#637 hát ja :D -
#636 SEGITSEN MAR NEKEM VALAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#635 bocs kevertelek valakivel -
#634 Krinyo olvasd mar el az mIRC-es szoveget mar irtam neked :)) -
#633 Na valaki jöjjönmá -
#632 na megy :DD
Csinál valaki szervert?
qvva jó game -
Xenon #631 Van egy ojan paja,hogy szemetet zuznak.Na ott van egy kis szoba aminel egy kodot ker(ha nemtudom a kodot ledob es szetbasz arammal).Kerdes:hol lehet a kodot megszerezni? Ha tudtok segitsetek!! -
#630 de ha bemegyek oda akkor serulok! -
#629 a halott tiszt benn van a gázos szobában... már ha ugyanarról beszélünk :) -
#628 tud nekem kuldeni valaki egy olyan savet ahol legkonyebb fokozaton jatszik es megvan neki az a kartyaja amivel a kontroll roomba lehet bejutni mert nekem hibas az a resz es nem tudom megolni a tisztet :(( -
#627 nekem bug van attol felek mert hallom hogy lo engem egy tiszt valahonnan de nem is latom meg erzem a hatasat es a tisztet sem latom sehol :(( -
#625 Aszt tudom ott mar atmentem. De nekem nem nyilt meg semmi kishid hogy at mehesek a aramos viz szoban :( mit kell kiloni? -
#624 azt irja ki nekem a cheateknel hogy cheat is not enabled in this server pedig single palyerben nyomom -
#623 de mar nincs elo ember sehol! honnan szedted a cheateket? van olyan ami kartyat ad a kontroll szobahaz? -
laja2 #622 A kis robot kontrollszobájához a kulcs egy lelövendő birodalmi tisztnél van. -
laja2 #621 CDrwinnel kattints a CD irás ikonjára (NEM a másoláséra), aztán Load Cuesheet, ott megadod a .cue fájlt, és aztán rákattintasz az irás (vagy valami ilyesmi) ikonra és már csinálja is.
Ja, ha még nem tetted meg, a .cue fáljt szerkeszd pl. a wordpadben. A fájlnév a jedi2.bin legyen. -
#620 beloadolodf a cue filet es write
bazz ez mekkoora egy szarkuapc game singleben -
laja2 #619 Ime a cheatek:
shift és ~ : konzol, aztán "devmapall", aztán "god", vagy "notarget", vagy "give health", vagy "noclip" stb.
god -
#618 HAHO SEGITSETEK MAR!! -
#617 hol van a kulcs a kis robot kontroll szobajahaoz????????? SEGITSETEK MAR!!! -
#616 cue file szerkeszd at ugy hogy az mar elvan irva asszem a forum 3 oldalan de keresgelj es a cue filet loadold be a neroval burn image opcioval es write -
#615 Valaki help má bassze -
#614 vagy neroval -
#613 Valaki
Most segítsen
Megvan a 2 cucc
Cdrwinnel mit hogy csináljak? -
#612 van szerver? -
#611 de azt irja hogy kell hozza a kulcs -
#610 Az 1ik kis ajtó melett. Ha bekapcsolod "más" szemmel látod a világot :D
És még tülköl is :DD -
#609 hol van a taviranyito vagy a kontroller hozza? -
#608 en mar toroltem :(( -
#607 jah lattam ilyen kisebb ajtokat de hol van a taviranyito? -
#605 ??????? hol kit mivel mikor? -
#604 !!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!
(kisebb helyen is befér mint te)
-
#603 !!!!!!!SPOILER!!!!!!!!
Találsz 1 távirányító konzolt azzal irányíthatsz "valakit"........ -
#602 RIP nincsen (meg) -
#601 akkor mit kell ott csinalni merre kell menni? -
OPM #600 Nagyon megkoszonnem, ha vki tudna mondani egy olyan helyet, ahonnan le tudom tolteni a rip-et! -
#599 !!!!!!!SPOILER!!!!!!!!
Nem érdekes az a terem, ha nem számítjuk a stuffot amit a platformok állítgatásával elérhetsz. Az ágyúkat nem lehet kikapcsolni ott, sőt lőhet 1xerre 12 is. -
#598 en is ott vagyok de en mar tovabb jutottam. ugy kell ott kimenni hogy van ott (to kozepen) egy torony vagy mi a fene na oda az egyik odlalt visz egy kis hidacska ott van egy ajto oda bemesz es elersz egy csatornahot na ott menj vegig....
en meg ott vagyok ahol egy szobaba lehet mar csak menni de ott meg merges gaz van es ahogy bemegyek doglodom! :((