Jedi Knight II - Outcast
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IE 5.1

Suta voltam. Gozillával már mindjárt más.

ez 14,648 pedig kerekitve mert egy egyseget 1024nek vesz ha egy byteal is kisebb mar levagja
pl 2047byte =1 kbyte 😊 wmcd kijeloles szerint.
1024 az alap ennek egesz szamu ismetlodese lesz a kijelolt ertek, de az uttolso szamitasnal csalni fog 😊
pl 2047byte =1 kbyte 😊 wmcd kijeloles szerint.
1024 az alap ennek egesz szamu ismetlodese lesz a kijelolt ertek, de az uttolso szamitasnal csalni fog 😊
15,000,000 a wincmd szerint (amugy 14,648 kijelove)
nem vicces, csak a kettő ugyanaz, nekem meg jó kedvem van 😊
nem vicces, csak a kettő ugyanaz, nekem meg jó kedvem van 😊
Riszpekk
Na, mi van fiúk , milyen ?
Adjatok már egy gyorsjelentést!
Adjatok már egy gyorsjelentést!

csak probakepp leszedtem az r01-est es szinten 15,000,000 a wincmd szerint (amugy 14,648 kijelove)
Király!!!

Egyedül az r00-s fájl 15,000,000 nálam. Innen szedem, lentről. ???
Az jó, hogy a tömörített fájlok össze-vissza különböző méretűek? Így lett becsomagolva?
Nyugtassatok meg!
Nyugtassatok meg!

Hat enyhen szolva bugos a program 😊. Az arnyek olykor szaba utra teved, es anelkul hogy hozzank valmai koze lenne (tehat nem belolunk idndul ki) megjelenik mint egy hologram a falon vagy tavolban a "levegoben" 😊, a hullaknal neha igen gyakran beall a hullamerevseg: elofurdult hogy a lelott trooper bugfencezett egyet aztan ugy maradt (fejenallva, laba egnekall s arenykot is vet😊 )
Mar en sem latom😞 csak specatorkent tudtam belepni mert a matav pont akkor kezdte frissiteni a adsl-modememet 😊
Hat ez kicsit elkurodott 😊
csajszi
Az arnyekok valahogy megse az igaziak, remelem az en keszulekemben van a hiba...
csajszi
Az arnyekok valahogy megse az igaziak, remelem az en keszulekemben van a hiba...
Vegre egy jatek amiben vannak "arnyekok" is 😊))
Volumetric shadow eleg allatul sikeredett, eszmeletlen jol nez ki ahogy elmesz egy vilagito test mellet es valtozik arnyekod. (Az atvezeto kepekbe viszont nalam ez nem oke, nagyon darabos pl az arcokon megjeleno es valtozo arnyak) Masnal milyen? (ujabb jo pont: akarcsak a MOHAA-nal itt is jol mukodik az ALT-ENTER 😊)
(meg csak 1percet jatszottam😊
Volumetric shadow eleg allatul sikeredett, eszmeletlen jol nez ki ahogy elmesz egy vilagito test mellet es valtozik arnyekod. (Az atvezeto kepekbe viszont nalam ez nem oke, nagyon darabos pl az arcokon megjeleno es valtozo arnyak) Masnal milyen? (ujabb jo pont: akarcsak a MOHAA-nal itt is jol mukodik az ALT-ENTER 😊)
(meg csak 1percet jatszottam😊
Sofnál is elő lehetett varázsolni konzolt. Az indító parancssorhoz kellett odabiggyeszteni valami console1 vagy mit.(nem emléxem)
Tressy 😊)) Te általánosban kiestél a padból amikor a Szövegszerkesztési eszközöket tanultátok? 😄
-Q3 motorra épül, ezt már nagyn rég óta lehet tudni.
-Q3 motorra épül, ezt már nagyn rég óta lehet tudni.
Kb ezt:
"Kérdés: HOgy néz ki First Person nézetben a fénykard?
Válasz: Kb. úgy mint a farkam, miután adtam neki egy kis radioaktív festést, és egy valag tabasco szószt."
"Kérdés: HOgy néz ki First Person nézetben a fénykard?
Válasz: Kb. úgy mint a farkam, miután adtam neki egy kis radioaktív festést, és egy valag tabasco szószt."