3049
Jedi Knight II - Outcast
  • Rincewind
    Meg még ez mai! Nyertem, de állítom annak 90 százaléka mák volt, nem tudás... :)))))
  • TneX
    Kivédi valamijen szinten a Jedi power támadásokat,mint pl. Lightning,vagy Drain...
  • magus
    amit mi nyomtunk az is poen volt
    én lama:)
  • magus
    aha
  • D3t0nat0r
    Naaa! Mire jó az ABSORB???
  • TneX
    Hát az a tegnapi duel amit mi nyomtunk nem volt egyátalán unalmas,legalábbis én nme éreztem annak!:))))
  • D3t0nat0r
    Nem arra gondoltam :D
  • D3t0nat0r
    Bár ha az SG-sek összejönnének egy duel serverre azt nem unnám. Az volt a rohadt unalmas a tegnapin, hogy az a köcsög mindenkit legyakott, és unalmas volt nézni, nem volt változatos.
  • TneX
    Ő a játékmódra gondolt...van olyan hogy Jedi Master ennek a módnak az a lényege hogy van a pályán 1 fénykasza valahol,és ha azt felveszi valaki akkor ő lesz a Jedi Master,megkap minden force powert maxra,és a többieknek meg rá kell vadászni..és ha sikerült megölni,akkor aki felveszi az elejtett kardot az lesz a Jedi Master,és igy tovabb...
    De ez hogy Padawan,Jedi Knight,Jedi Master,ez az erőnek a "szintjei".Az alap a knight,ha masterre tesz ahszerver akkor 20-25 pontal többet kapsz amit eloszthatsz az erők között,Padawanon meg gondolom kevesebbet nem tudom mennyivel...
  • D3t0nat0r
    Kevesebb pontokat tudsz szétosztani a képességek között. Ergo nem lehet felfejleszteni mindent skillt 3asra.
  • Rincewind
    Menj el a sárga szaron egészen a felig és ott vidd rá a crosshair-t a másik kiálló bigyóra. Be fog ugrani a megoldás! :)
  • Rincewind
    Kevesen Duel, sokan meg valami TEAM play kell, CTF vagy Team DM...
  • magus
    mi a különbség a jedi master, a jedi knight, a pawadwan és a többi között?
    kéne már szerver pliz
  • I.C.ram
    CTF a legjobb szerintem!! nagyon kiraly a legrakhato szentrigun meg a lezeres akna is nagyon kiraly!!
  • D3t0nat0r
    Szerintem duel max 4-5 emberrel jó. Tegnap voltunk 9en, és qrvára unalmas volt metgárni, amíg lemegy 8 ember!
  • verti.go
    pont erre gondoltam
  • verti.go
    a duel hosszabb távon uncsi :) ma próbáltam valami külföldi (de gyors) szerveren, és már nem is tetszett annyira.

az ffa-nál meg mindenhol 18as, meg efölötti maxplayers van, amit általában ki is használnak és onnantól meg gyorsan esik az fps-szám, mert gyengus a masinám :(((

De osztom a többség véleményét, jk2mp rulez!

A tegnapi duel pedig nagyon ott volt!
  • D3t0nat0r
    Én tegnap este játszottam egy külföldi duel serveren, és eléggé negatív tapasztalataim voltak. Na persze nem a játékkal, az király, viszont volt bent egy 0-pinges köcsög, és Jedi Master server volt. Egyszerűen lehetetlen volt megölni, szépen leszívta Drainnel az összes energiádat, majd 3as szintű pushal akkorát lökött rajtam, hogy elestem.. Odajott, lekaszabolt amíg felkeltem. Ennyi. Bent voltunk vagy 5 en, de senki nem tudta megölni! Szóval szerintem már ezért sem szabad jedi Master servert indítani..
  • TneX
    Pedig nagyon szivesen nyomtam volna még pár órácskát,dehát...:)))
  • TneX
    Nem sajna...
  • magus
    már nem megy a szerver?
  • TneX
    Ez tényleg nagyon jó multiba!Qrva jó volt!Tegnap is kb 2 órán keresztül nyomtunk 1 duelt Hmudával,verti.go-val,és magussal,és qrvára élveztem!Most pedig 1 kis FFa-volt,de itt is nagyon el van találva a multi!Lightsaber rulz:)))
  • D3t0nat0r
    Emberek, az ABSORB force mire jó?
  • Krinyo
    EZ QRVA JÓ!!!
  • D3t0nat0r
    Agreed. Peace! :)
  • D3t0nat0r
    Egyébként az igazsághoz hozzá tartozik, hogy 3 órát aludtam tegnap este,(8 kor keltem), és este értem haza. Szóval eléggé KO vagyok, és talán kicsit indulékony, de mostmár akkor is meg kel várnom hogy lejöjjön egy letöltés, különben b@szhatom az egészet :(
  • Rincewind
    Emberek ez nagyon ott van Multiban, de komolyan!
  • Rincewind
    Na ez kurva jó volt!!!!!
  • D3t0nat0r
    Látom flamelni azt tudsz, de életévet tippelni annál kevésbé.
  • D3t0nat0r
    Najó, akkor leírom kristály tisztán: Nem tetszik a játék. Leszarom, hogy ezt abból vontad le, hogy "szarok a mozgások". Én csak sajnálli tudlak ezért, mert nem tudod miből maradsz ki. De nehogy félreérts, nem abba akarok belekötni, hogy neked nem tetszik. Ízlések és pofonok. Nehogy összevesszünk azon hogy neked miért nem tetszik, mert nagyon nincs értelme. El van fogadva a véleményed, csak ne "sírjál"(idézőjelben) itt tovább, hogy neked nem tetszik a játék, mert ez minket idegesít :)
  • D3t0nat0r
    Király! Akkor ne sírjál itt tovább, hanem hagy minket beszélni a játékról!
  • D3t0nat0r
    "Ahh lamak en mar vegigvittem :)"

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Ugye ez nem azt jelenti, amire gondolok? Hpgy rövid a játék? :((( Légyszi mond, hogy bezárkóztál vasárnap óta a szobádba két hűtőszekrénnyel, és egyfolytában nyomtad!! :((
  • D3t0nat0r

700!

• D3t0nat0r
    699
  • hiba
    milyen savon volt a szerver?
  • Dikkma
    Gondolom az ip-ket nem akarjátok itthagyni, ha kell majd kiszedem..
  • I.C.ram
    nem birom beirni az ipt ugye a favoritesokhoz kell beirni new fevorites hoz mert nem birom beirni utolso szamjegynel kitolri az egeszet
  • Rincewind
    Akkor go!
  • Krinyo
    mingyá jöhettek
  • Rincewind
    Szerinted van 0000 IP? :)