3049
Jedi Knight II - Outcast
-
#803 Be kell kapcsolni a ventillátort. -
#801 ehh most bannoltak ki egy külföldi szerverről, mondán hogy NEM DOBÁLOZUNK EMBEREKKEL A MÉLYBE! sok lamer, mert ők mit csinálnak?
:) -
#800 Valaki mondja már el hogy hogy jutott le a bányában egy kiba** mély szellőzőaknában, mikor meg kell keresni valami főnököt hogy kinyissa a hangárban az ajtót? Gondolom a lámpákon kell leugrálni de annyi életet vesztek hogy meghalok az utolsó lámpánál... -
#799 Amikor mész a konténerrel, akkor erővel kell indig átállítani a kapcsolókat és akkor mindig továbbmegy a megfelelő ajtóig. -
#798 Valahol lesz egy börtönrész. Ott kell megkeresni, majd ő elmondja. -
#797 na sikeresne lakadtam en is az iment emlitett palyan (ahol a bar van, a jedi-academy utan). Odaig eljutottam, hogy raugrom a szemetes kontenerre, s arrol begrottam egy nyilason egy alagutba, ahonnet ugyan oda jutottam vissza ahonnet indultam (kis droidhoz).
-
#795 Van irc csati ahol oszegyultok? Vagy servert hogy lehet talalni? -
#794 Koszike:) -
#793 Ha jól emlékeszm, akkor egy széles csőben vagy, oldalán kis párkányokkal és a levegő folyton áramlik felfelé. Nos, ott mindig rá kell ugrani a levegőáramra forceugrással, az szépen továbbvisz a következő platformra. Legfelül pedig egy kis meglepi vár. -
#791 Ugorj egyet... :) -
#789 Ahm kicsit megint nagyon elakdtam. Ott vagyok hogy barba bementem es ott szijelovoldoztek ram es most meg kell keresem aszt a szemetes tagod.. na most atmentem en mar eleget es most ott voltam hogy 2 sniperes huje lo ram egy urhajobol azokat megolom majd raugrok a kis lebegho hajora majd at egy parkanyra hivom a lifetet felmegyek majd van egy uveg folyoso ahol egy bomba robban es amikor atmegyek rajta egy kis medencebe van viz es aramozot.. kilottem a hordot bementem kikapcsoltam az aramot de tovabb sehogy se jutok mert egyik ajto se nyilt ki:(( HELP -
#788 kéne szerver pliiiz vki -
#787 tudom, rosszul írtam... -
#786 Keresd meg a fogjot, az elmondja. (nem lövöm le, hogy ki a fogoly) -
#784 ha jön valaki itt az ip
213.222.165.207 -
#783 nemjön senki??? -
#782 csinálok servert -
#781 jön valaki jáccani? -
#779 De bug! Elküldte nekem a save-t és lecsekkoltam tényleg nincs a hullánál semmi, szóval bugzik kisssé :( -
#772 IC az nem bug hanem ti vagytok lámák :)) Gyorsan berohansz a gázos szobába és az első hullánál ott van a kulcs, aztán gyorsan ki. -
#769 Tudtomal baratom a kulcs azzonal az elso ornel van ... gyorsan be kell rohani es kirohanni... ott fekszik elol...
Mas :
Hogyazistenbe kell kimenni akkor amikor felveszem a fenykardot??? Azutan egyszeruen nem tudom kinyitni a masik ajtot! Vagy visza kell menni? Dehat ott nincs kijarat!!
SEGITSEG!! -
#767 részeg jedi :) -
#766 :))) -
#765 Valaki segitsen nekem kene nekem egy olyan save legkonnyebb fokozaton annal a resznel ahol a gaz megolte az oroket es a kis robottal kell valahova elmenni Aki tudna nekem csinalni egy save kozvetlenul azutan hogy megszerezte a kulcsot a kis robot iranyito szobajanak az ajtajahoz! mert nekem ott egy htalamas bug van ezt Rincewinddel deritettuk ki mert nincs sehol az a tiszt akinel a kulcs lenne illetve ott van valahol de nem lehet latni mert csak a lovesenek a hangjat lehet hallani semmi mast! :(( HELP ME!! -
#763 Az nem AT-ST? :))) Vagy van a játékban négylábú is? -
#762 hát ezt is megértük
első lettem 200as pinggel egy külfödi ffa szerveren. :)
ugyhogy tegnap még asse tuttam mifán terem:)
kéne szerver -
TneX #761 Naaa valaki csináljon már 1 szervert.... -
#760 Milyen szinten jatszottad veig? -
#759 Nem megy ez ma este nekünk :))) -
TneX #758 bóda=bódé:))) -
#757 Megnyugtatlak, azon a páylán még azon kívül kettő fog még jönni :))) -
TneX #756 Beszaladsz balra 1 kis bódába,ott lehivod a nagy felvonot,felmész vele,és ott találsz 1 olyan agyut mint a játék elején...innentől gondolom tudod:))) -
#755 Jaaaj de edes!!! Hat nem vegig szevedek egy hulye palyan es amikor atmegyek a kovetkezonel mi var ram? Na mi? Ugy van egy istenverte AT-AT ... aszt hogyazistenbe olom meg?:))) -
TneX #754 Asszem értem a lényeget:))) -
#753 ehh, najó, ez no comment :)) -
TneX #752 Jaja nagyon jó volt!Kéne valakinek még inditania szervert..olyan szivesen nyomnám még... -
#751 Ha holna peste elmarad a WARon akor holnap este én is gyakni foglak titeket kék fénykardommal! -
TneX #750 Mind Trick-nek hivaják,és Light Jedik használhatják... -
#749 és van valami láthatatlanság képesség? Mert mintha hallottam volna valami ilyesmiről .. -
#748 a tegnapi duel király volt :)