Condition Zero azaz új CS?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan problémám lenne h mikor elindítom a cz-t, bot ellen vagy akárhogy, miután betölti pályát kilép és kiírja ezt--->" Cache_Tryalloc:2331984 is greater then free hunk" nah ez milyen hiba? Jah és teljesen eredeti a játék és már vagy 3-4 éve megvan, sosem volt vele bajom. win7 64bit
Légyszi segítsetek! Köszi.
Elindítás után ezt a hibaüzit kapom (csak multiplayer módnál single player módba fut a game):
Fatal Error : could not load library Hó(kereszt)
A Hó(kereszt) nem mindig ugyanaz néha más karakterhármas jelenik meg de ez a leggyakoribb.
Próbálkoztam a játék újratelepítésével is. Frissítettem a videokártya drivert a directx, de még mindig fennáll a probléma.
Win 7 64 bit-es oprendszer.
Beütöm a szükséges parancsot és rögtön ki is dobja a játékból a botot:
] bot_add
Navigation map 'maps\cs_italy_cz.nav' loaded.
Dropped Ulric from server
Reason: Kicked
Vki tud rá orvosságot?
Tudna nekem valaki abban segíteni hogy ide a fórumba vagy a [email protected] E-mail címre küld nekem Cz szervereket ?
Elõre is kössz.<#violent>#violent><#phone>#phone>
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Mi a consol-parancsa a gyors fegyvercserének? a beállításokban nincs feltüntetve... 😞 És már nagyon sokszor néztem és tuti nincs... 😞
Köszi a segítséget! Üdv: Zazu18
Légyszi segítsetek! Megírhatjátok ide is: [email protected]
kössz
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
és itt van még 6 custom mission is, mind jó fajta, és ez sztem meg nem boltival is.
Én is ott akadtam el kb, mint KranaZoli.
Eljutok a VIP-es pályán egy részre, ahol az épületben golyóálló üveg mögött áll a VIP ember. Elõtte van egy kis vizes izé, 2 kenu vagy mi az, amin át kell ugrani, hogy a túloldalra juss. Remélem tudja valaki melyik pályáról beszélek
Ott a földön van egy gránátos láda, ahol "termelõdik" a gránát és arról az oldalról ahonnan átmentem AWP-sek lõnek fentrõl.
De itt mit kell csinálni ?
Semerre se lehet továbbmenni, 2 rendõr egy hídon átrohan majdnem felettem aztán beszél össze-vissza, én lövöm az APW-seket és így elvagyok ott már 20-30 perce és semmi se történik. Minden ajtó zárva, nincs se repedés, se lakatos ajtó csak lezárt ajtók és golyóálló üveg.
A küldetés meg, hogy öljem meg a VIP-et aki ott vigyorog az épületben.
Tudja valaki, hogy merre kellene továbbmenni?
Azon a pályán vagyok, ahol a lezuhant helikopter túlélõi után kell kutatni.
Van egy hegyipatak, néhány elhanyagolható terroristával, aztán elénk tárul egy lezuhant repülõ, elõtte agy aknával.
Bemegyek a repülõbe, szétlövöm a hordót, meghal a terrorista, kimegyek a másik oldalon a repülõbõl, szétlövök 2 terroristát, látok
egy fát, azon túl egy ösvényt, rajta szintén egy akna.
A fát nem lehet átugrani, kikerülni, stb.
A repülõben felvettem egy snipert, én naív arra gondoltam, hogy ezzel szépen kilövöm az aknákat.
Nem lehet.
Viszont menni sem lehet semerre.
Visszementem az elejére, nincs kiút.
A két kisérõ faszi meg csak azt dumálja, hogy tiszta a terep ...
Gondolom a repülõtõl valamerre csak tovább lehet indulni, de merre és hogyan?
Ha valaki segítene ebben, köszönném én azt nagyon :-)
Üdv!
Megvettem a CS antológiát.
Most a CZ Deleted Scenes-t játszom.
Egy gondom van, talán tudtok segíteni.
A játék elsõ indításánál beállítottam a bill-t.
Minden új indításnál újra be kell állítani, nem õrzi meg.
Mindent a gyárira állít vissza.
Save/load-nál meghagyja.
Már keresgéltem, pl. amikor beállítottam, akkor a Total Commanderrel rákerestem minden olyan fájlra, ami 2 percen belül módosult.
Nem volt köztük a konfig file.
Mintha csak a memóriába mentené a beállításokat.
Találkozott valaki ilyennel?
Persze fõleg a megoldás érdekelne.
Már létrehoztam userconfig.cfg fájlt is, hátha abba elmenti, de nem ...
Szal megállt a tudományom.
STEAM-os a cucc.
ÜDv és kösz!
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Valaki tudna segíteni hogy tudnák az interneten játszani az msn címem:[email protected] Köszi a segítségeteket elõre is.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
És a pályák sorrendjének beállítására nincs tipped?
Tudnátok segíteni nekem,hogy multiba hogyan lehet a pályák sorrendjét beállítani?
Mert a mapcycle-t hiába írom át, nem abba a sorrendbe jönnek a pályák.
Még egy kérdésem lenne, hogy milyen consol parancsal lehet pályát váltani, anélkül hogy a többieket kidobná a szerver?
Elõre is köszi!