Project IGI 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vazz, te itt voltál éjjel?😊 én meg direkt nem néztem ide, mert azt montad mész lefeküdni😊) Sõt még LSC is itt volt😊 akkor beszélgethettünk volna...
huh...most látom, hogy már csak a mai napunk van multizni, mert holnap gyün raven shield. akkor ma este mindent bele!😊 mindenki jöjjön ám, aki él és mozog!😊
Tessék megnézni a szerver honlapját.
http://hgs.servegame.com
A lapot 1024*768-as felbontásba nézzétek.
http://hgs.servegame.com
A lapot 1024*768-as felbontásba nézzétek.
Lehet, hogy a neted szarakodott.
Szép lene ha laggolna 😊
1.7xp 512ddr és egy tiszta 100mbites vonal alatta.
LoLos lenne ha laggolna.
1.7xp 512ddr és egy tiszta 100mbites vonal alatta.
LoLos lenne ha laggolna.
😊) gondoltam, hogy mindenki le fog mondani a cigirõl, úgyhogy mindenképp én fogom elszívni, csak olyan nagylelkünek hatott, hogy felajánlottam😊))
valamikor összehozzuk, csak mostanában elég rossz a cégemnél a helyzet, amint tudod, de amint jobban alakulnak a dolgok, mehet a party😊 a fõdíjba beszálok 1 üveg kólával, meg egy doboz cigivel😊
16óra felé.
Itt keresd meg ugyan azt 😊
http://www.gamecopyworld.com/
http://www.gamecopyworld.com/
lehet még 1 kérdésem? Van 1 FTP cimem de nem tudom elérni volna más ötleted vagy én tolok el valamit? A cim: 152.66.229.29
ofp
ofp
Az FTP-n
(1.20,1.30,1.46):
.pub/patch/no-cd/ofp/
Resistance:
.pub/patch/ofp_res_1.90_patch/
ofp
ofp
Az FTP-n
(1.20,1.30,1.46):
.pub/patch/no-cd/ofp/
Resistance:
.pub/patch/ofp_res_1.90_patch/
Hello
Sokat segitettél köszönöm
Sokat segitettél köszönöm
regeditben bennemaradt az igi2
futtatás/regedit/keresés...igi2 kitöröl és már mehet is a telepítés.
futtatás/regedit/keresés...igi2 kitöröl és már mehet is a telepítés.
Help
Kinek lenne ötlete? IGI2 demot végignyomtam és uninstal, játék megvesz telepit de már a kod után azt irja már van telepitve elöször uninst utána telepit de a gépen nem találok semmi maradványt, nem tudom telepiteni várom a ötleteket hol mi lehet megbulyva segitséget elöre is köszönöm.
Kinek lenne ötlete? IGI2 demot végignyomtam és uninstal, játék megvesz telepit de már a kod után azt irja már van telepitve elöször uninst utána telepit de a gépen nem találok semmi maradványt, nem tudom telepiteni várom a ötleteket hol mi lehet megbulyva segitséget elöre is köszönöm.
Olyan késõt?Akkor addiglekapcsolom.Szoljatok 😊
Szerver elindult.
Lesz bizony.
Az igi-nél sem nyugodtam addig amig nem lett.Most sem fogok.
Az igi-nél sem nyugodtam addig amig nem lett.Most sem fogok.
tuti lesz szerver😊 a csíterek közül, meg szerintem van egy csomó, aki ha megkapja a gémet, az az elsõ dolga, hogy valamit babrál vele, csakhogy "nyerni" tudjon.
😄DD nagy só lesz! na én felmegyek Lifeforce szerverére, múlthéten is szombat délután voltak néhányan asszem, és akkor lemaradtam😊
Tévedsz 😊
Amit ember megcsinált azt ember ki is tudja végezni 😊
És holvagy ts-rõl te..... 😊
Amit ember megcsinált azt ember ki is tudja végezni 😊
És holvagy ts-rõl te..... 😊
Én a raven shield-el vagyok így.Ha a bugokat kijavítják(pl:nem lõ,nem zoom-ol,beragadsz a létrára stb.)akkor tuti megveszem márt csak azért is mert nem lessz hamar rá szerver törés mert master szerver cd key csekkolós és login is kell mint az americas army-ban.Aztán lehet hogy tévedek és két nap múlva már megy is.
De az a durva hogy a nem publikus beta 385-ben is voltak(szerintem) csíterek ami hihetetlen de amit mûvelt az egyik gyerek az lehetetlen.Bármilyen messze volt bármilyen fegyverrel,amennyit lõtt az mind eltalált.Csak hátúlról lehetett kinyírni.Játszottam már eleget elég sok játékkal hogy lássam mit lehet,mit nem és mi a szerencse.Csak hogy a francba csinál valaki aimbot-ot 1 játékhoz ami még éppen hogy csak fut.Ezért volt hihetetlen.
amikor tegnap este találkoztam a csíterekkel, megfogadtam, nem játszom...de vazz...nem bírom abbahagyni😄DD
hát asszem az lesz a vége, hogy veszek egy eredeti igi2-t. én marhára élvezem😊) leszedtem a raven sp demot, azzal probálkoztam, de ha a multi is ilyen, akkor kell néhány óra az átálláshoz😊 LSC: teljesen igazad van a netkóddal kapcsolatban! Commander: én is nyomtam hajnal 2-ig, de csak igin. leszedtem line of sight-ot, de a ,multit már ki sem probáltam😊
térjetek át a raven shield demo-ra.Az is bugos de nem repkednek legalább.Én azért sokalltam be az igi-tõl mert állandóan kidob a szerver.Miért nem lehetett egy normális netkódot írni hozzá?
na asszem ma este hagyom abba a multiplayer demozást, mert sajnos azt kellett észrevennem, hogy volt olyan személy, aki 1000 dollárból megvette a következõket: M16+2 gránát bele, + sima kézigránát.