1046
Civilization 3.-Kinn van! Érdemes leszedni, ki játszik már vele?
-
hackett1977 #34 Sajnos a godabuzz nálam is behalt. -
#33 Nekem is volt hasonló. Egyszerűen várni kell amíg fellendűl annyira a gazdaságod, hogy többet költhessen a kutatásokra. Egy idő után majd jobb lesz. -
#32 Godabuzzon halott a link,vagy csak meg kéne csekkolnom a sponsor oldalt ? -
#30 Jó ötlet. Mér lefordítottam a tutorial első szövegét. Ha valaki gobdolja, megoszthatjuk a munkát. Rengeteg a szöveg. -
#29 Elküldtem a méledre. -
#28 Kint van a ripnek a gyökerébe. -
lacax #27 Hali
Ha valaki tudna nekem segíteni és megvan neki a ISO-s változat légyszi dobjon már meg egy binkw32.dll ami a WIN2000 alá kell. Ez sajna a cd-n van az \Bink\Win2k könyvtárba előre is köszi. -
Wendol #26 Hali
Ugye valaki el kezdte forditani a jatekot? :)
Nagyon jo lenne!!
Elore is koszi.
Udv Wendol -
Cobra11 #25 Tudom, hogy sokan ISO-t keresnek, de arip fennt van itt: ftp.supergamez.hu/upload/bmdwrz1031/civ3_myth/ -
#24 Ugye megmondtam. -
#23 tegnap egy délután-estét átzúztam vele, nagyon jó. összebonyolították rendesen, de nagggggyon tetszik :) -
KeviN #22 OK! Megvan a megoldas :) Elmondom, hatha mas is megszivja ezzel : Szoval, XP alatt compatibility modban kell inditani, ez a titka :) -
KeviN #21 Tud valaki segiteni ? Nem igazan birom elinditani a gamet...olyan felbontasba, vagy frissitesi modba kapcsol, hogy a monitorom bemondja az unalmast (jo kis 14" monitor :) ). Probaltam a readme-ben levo KeepRes=1 -t beirni az inibe, de nem igazan muxik. Valakinek valami 5let ? jah a myth fele rip van meg. Elore is koszi : KeWiN -
#20 Hát nekem sem fekszik igazán a game . -
#19 Multi nelkul ez a jatek olyan mint a pc monitor nelkul!!!! -
#18 www.godabuzz.com -
#17 A godabuzzon fent van. -
hackett1977 #16 Honnan?
Add meg a címet plz! -
#15 Leszedtem és valami eszméletlen jó!
Rengeteg minden belekerült. Csak kissé bugos.
Mondjuk az a szennyezédés nem kellene. Túlságosan lefoglalja a munkásaimat. -
#14 Dehogynem! -
#13 Godabuzz!
Megvan! -
#12 Hol van fent?!?! -
#10 Aggyisten!
Ma már nem kinlodok vele, de holnap asszem kicsit félre fog vonulni a diablo és a CS, és jön a régen várt CIIIIIIIIIV :] addig is, valami infot, tapasztalatokat a gammárol lehetne irni, akik már tesztelték. -
#9 De ez nem is Sid Meier, nem? -
#8 Engem is az érdekelne,honnan lehet letölteni,mondjatok linket pls. -
hackett1977 #7 Jah és egy kérdés: lehet játszani a jóöreg földanyán? Mert én mindig csak ezen játszom a Civ eket.
Gáz ha nincs... -
hackett1977 #6 www.gamespot.com -
hackett1977 #5 Bocs elbasztam a html't!
Szal!
Ha lehet adni a
Gamespot értékelőjére, akkor mindenképp le tesztelni kell a cuccot, mert korrektül be lett dícsérve. Amúgy is - mint Sid Meier alkotás - minden startéga számára kötelező.
© Rephyx!
Ha lesz időd, kicsit bővebben is beszámol6sz, mert nagyon érdekel. Honnnan töltötted le? -
hackett1977 #4 Hi!
Ha lehet adni aRephyx #3 En jatszom mar vele, erdemes leszedni. Mas mint az eddigi civek, szerintem jobb, osszetettebb, csak nehez megszokni az uj interface-t, en is szenvedtem vele veteran civ-es letemre. A manualt olvasgassatok, sokat segit. Multi nincs. :(( -
#2 Hol van fent?!?!