Mikrohullámú fegyverek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a legsötétebb náci idõket idézi amit mûvel mostanában Amerika. Szopni fognak szerintem hamarosan.
Tök jó lehet pl. amikor a tüntető agya felforr "kis műszaki hiba" folytán ... bár elég ha 2-3 fokkal emelkedik a hőmérséklete aztán kampó :)
Ezen en is gondolkoztam. Kepzeljetek el hogy a jovo tuntetoi nem kendovel takarjak el az arcuka, hanem az egesz testuk alufoliaval lesz betekerve. :)
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
mert átadja neki a többi szar
fajhőjük kisebb mert a vízé viszonylag nagy
sztem ki lehet számolni
4jegyű függyvénytáblázat RLZ :)
fajhőjük kisebb mert a vízé viszonylag nagy
sztem ki lehet számolni
4jegyű függyvénytáblázat RLZ :)
Csak az a baj, hogy azon nem gondolkodott még el senki (mármint az illetékesek), hogy MIÉRT tüntetnek az emberek, és mit lehetne TENNI (tehát nem mondani, nyilatkozni, ígérni stb. stb.) azért, hogy kezelődjö a probléma. Lehet, hogy nem kéne mikrohullámú és egyéb tömegoszlató kézikészülék? :)))
Lelkem odvában megdöglött a bagoly!
Igen, de itt épp az a lényeg, hogy nem hatol át, hanem csak 0,3 mm-re hatol be. Annál pedig egy atlétatrikó is vastagabb. Vagy mondjuk felveszem a jó kis piacon vett román irhakabátomat, az van vagy 2 mm vastag bőr.
Ez áthatol a ruhán is, vagy csak meztelen tüntetők ellen jó? :)))
Akóó majd "örjöngenek az elvakult tömegek..." :S
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
Fõoldal Hírek Tudományos hírek
ez se nem forum se nem jatek de azert hajra, és megnyerheted az idiota kommnet versenyt.
ez se nem forum se nem jatek de azert hajra, és megnyerheted az idiota kommnet versenyt.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me