46
-
Anteris #46 a legsötétebb náci időket idézi amit művel mostanában Amerika. Szopni fognak szerintem hamarosan. -
Inquisitor #38 Tök jó lehet pl. amikor a tüntető agya felforr "kis műszaki hiba" folytán ... bár elég ha 2-3 fokkal emelkedik a hőmérséklete aztán kampó :) -
MuldR #29 Ezen en is gondolkoztam. Kepzeljetek el hogy a jovo tuntetoi nem kendovel takarjak el az arcuka, hanem az egesz testuk alufoliaval lesz betekerve. :) -
#26 mert átadja neki a többi szar
fajhőjük kisebb mert a vízé viszonylag nagy
sztem ki lehet számolni
4jegyű függyvénytáblázat RLZ :) -
#20 Sült csirke rulez:) -
#19 Csak az a baj, hogy azon nem gondolkodott még el senki (mármint az illetékesek), hogy MIÉRT tüntetnek az emberek, és mit lehetne TENNI (tehát nem mondani, nyilatkozni, ígérni stb. stb.) azért, hogy kezelődjö a probléma. Lehet, hogy nem kéne mikrohullámú és egyéb tömegoszlató kézikészülék? :))) -
#15 "es ha szembe kapja az alany akkor mi tortenik?"
hat mi tortenne? szemfenyvesztes -
#9 Igen, de itt épp az a lényeg, hogy nem hatol át, hanem csak 0,3 mm-re hatol be. Annál pedig egy atlétatrikó is vastagabb. Vagy mondjuk felveszem a jó kis piacon vett román irhakabátomat, az van vagy 2 mm vastag bőr. -
#6 Ez áthatol a ruhán is, vagy csak meztelen tüntetők ellen jó? :))) -
#5 Akóó majd "örjöngenek az elvakult tömegek..." :S -
#4 Főoldal Hírek Tudományos hírek
ez se nem forum se nem jatek de azert hajra, és megnyerheted az idiota kommnet versenyt. -
#3 Ólomruha az új divat... -
#1 Ehh!