14
ASKA SST-5870ap
-
#14 Nem hiszem, mert játék után kikapcsolt ventilátornál (megfogtam, hogy ne pörögjön) sem volt meleg. -
#13 Az honlap címe www.aska-hk.com -
diegho #11 nem tudja valaki mi az aska honlapja -
#10 Most már kipróbáltam az alaplapot, nem várt eredményeket hozott 900-as celeron 1200-on gond nélkül 1.84v-on a processzor 24c fokos.
Lehetne még FSB-t emelni de a vincseszter nem látja az adatokat csak 100 es 130 FSB-n. Mitöl lehet? Igaz, hogy nem mai gyerek a vinyó ez lehet a baj? -
#9 Nekem van egy Tomato alaplapom, es mindenkit megverek, aki rosszat mond ra! Tuningot azt el lehet felejtnei, de stabil, nem fagy, mindent elsore megesz, amit beledugok, semmi nem szallt el rajta, es mar 3 eve megy. (BX-es) -
Borg #6 szerintem senkinek nincs..de ez kb olyan kategoria lehet mint az acorp vagy a tomato (hacsak nem ugyanaz, csak uj néven probálkoznak) -
#5 Senkinek nincs ilyen krehácsa, vagy nem meri bevallani? -
#4 Az olcsó lap ára az, amit kifizetsz érte :-PPPPP
Bocs :) -
#3 A lapot nem ismerem, de a nevebol adodoan sajnos eloiteleteim vannak. Lehet, hogy tok jo, es nincsen igazam, de szerintem a kovetkezo a helyzet:
Alapfrekvencian mukodtetve mindennemu tuningolas mellozese eseten tokeletesen mukodhet. Meg ha telepakolod az osszes bovitohelyet, akkor is lehet stabil, de ha mar valamit tuningolni szeretnel rajta, akkor nem a legmegfelelobb valasztas. Ez az olcso alaplap ara. -
#2 Az alaplap adatai:
VIA pro 133A (694x)
FCPGA
ATX
66 100 133 FSB
33 66 100 DMA
3 DIMM
5 PCI
1 AMR
1 AGP 4*
AC97 sound
Szerintetek mennyire lehet stabil egy olcsó árfekvésű alaplap mint ez? -
#1 AZ ASKA ezen alaplapjáról kinek van információja?
Kinek van ilyen márkájú alaplapja, vagy tapasztalata jó/rossz?