23
  • chrisboy
    már 1 hónapja használom az xp angol verzioját és mondhatom kellemes vele dolgozni.gyors, nincs kék képernyo, fagyás, csak az a bibi, hogy a windows 2000 hibáit még mindig nem javitották ki. ott kezdjük, hogy aspi driver csere, ha azt akarjuk, hogy a winamp lássa a cd lejátszót.aztán mért is menne rajta a winoncd 3.8???csak a nero és az easy cd 5.0 fut rajta.aki megoldást tud a winoncd 3.8 xp alatti muködésére az irjon az email cimemre.amugy ugy van ahogy azt bill mondta: o nem tökéletes oprendszert akar csinálni, hanem üzletet.
  • KIP
    Most akkor vegyek új alaplapot...nem mintha lenne
    TB Xp-re dellám...:-)
  • Pheel
    Én sem szeretem különösebben az Abitot, de néha van 1-1 jó lapja. És gyakrabban, mint a GigaByte-nak.
  • Pheel
    Ebben csak az nem jó, hogy nem a MaxPayne-hez írnak Windows-t, hanem Windows-hoz MP-t.
  • kowajano
    hehe ABit megtudja érteni?? na persze sztem leszarja hogy müxik e vagy sem neki csak jo mert legalább megint bevételhez jut azzal hogy le kell cserélni az alaplapot
  • Lion
    ABIT Suck @ ASUS Forever !!!!
  • Ligend
    Itt a specifikacio, ha valakit erdekel: http://www.viahardware.com/faq/kg7kr7/specifications.htm#kr7raid
  • Ligend
    Ha mar itt tartunk, nem tudja valaki veletlenul hogy mikor jon ki a KR7-RAID (KT266A chipset)? Kepet mar lattam rola, de valoszinuleg valami pre-teszt verzio lehetett egy kiallitason. :-)
  • Laalee
    sebaj nekem ugyis sima kt7 esem van :) es azzal se megy az xp :) jonekem az a duron is
  • Pheel
    Abit. Vegyél újat, de csak tőlünk... :(((