9
Hogyan Működik a TV-out?
-
vg #9 Nekem is volt GeForce 2 GTS kártyám! -
#4 KyroII van egy haveromnak
ezen hogy lehet a TVoutot a TVre rakni?
milyen progi van erre?
-
Laci #3 Hát én csak annyit tudok, hogy a Matrox G400 TV out nélküli változata egy éve 2000 egész forinttal volt olcsóbb, mint a dual (TV out-os) változat. Így aztán (legalábbis ennél a kártyánál) nagy badarság lenne a TV out nélküli alig egy-két ezressel olcsóbb változatot választani. Akkor ez a card 40 rongy volt. -
#2 a hangot a hangkartya line outjabol kell kivinned, ha egyszerü kartyat veszel akor egy kopozit kimenete van csak ha egy kistit igenyesebb, akor egy s-video is akad rajta, ezt rakötöd a tv svideo bementetére, és atalitod a videovezerlőt tv re, vagy a monitort kihuzva inditod ujra a gepet, ezutan mar bamulhatod is a tv-s kepet, ez dvd, div és jatek megjelenitesre elég másra használhatatlan. -
#1 Helló!
Az utóbbi napokban rájöttem, hogy semmit sem tudok a TV-out-os videokártyákról, így gondoltam informálódnék egy kicsit. Arra lennék kíváncsi, hogy mimódon lehet hozzákötni a gépet a TV-hez? Elég egy kábel vagy esetleg a hangot külön kell bekötni? Nekem még semmilyen tapasztalatom nincs e téren, ilyen videokartyeszom sincs. De ha a jövőben vennék egy újat, szeretném tudni érdemes-e befektetnem egy ilyen cuccba, vagy az olcsóbb verziót vegyem tv nélkül. (ha még van ilyen)
Na ÜdV! Minden egyes hozzászólást, infót megköszönök.