59
Fagyos NOLF
-
Viking #15 Ketlem, hogy Cobra11 nem szedheti le sehonnan, ugyanis en maris talaltam cimet... E-mailben kuldom ha kell, vagy icq jobb lenne (bonyolult ugyanis)... -
Cobra11 #14 Nem kell nekem ISO, hogy 2 CD-s legyen elég egy Rip. Lehetséges, hogy 2000 Ft-ért majd megiratom. -
Cobra11 #12 Valaki mondjon már egy letöltési helyet, mert anno lemaradtam róla most meg már nem találom sehol. SZÓVAL VALAKI MONDJON MÁR EGY LETÖLTÉSI HELYET. -
Willy #11 Kössz. Így már kevésbé fagy. -
#10 Jajj bocs:) a hangot nem kell lekapcsolnod csak a zenét:) -
TneX #9 Hmm azt hittem a biztonságis szobába nem igazán érdemes belépni,mert eddig mindig kinyírtak...
De megpróbálom,thx! -
KOCsi #8 Hali!
Előtte ki kell kapcsolni a riasztót abban a szobában, ahol egy biztonsági őr van. Nem lesz könnyű, mert ahogy meglát téged, be akarja kapcsolni a riasztót. Azonnal fújd le azzal a vakító "parfümmel", majd gyorsan kapcsold ki a bizt. kamerákat a szoba másik oldalán lévő kapcsolóval. Rohanj ki, majd be a titkos ajtós szobába, és elvileg innen már megy a dolog... -
TneX #7 Nem tudom,hogy ide tartozik-e,vagy nem,de mind1:)))
Arról lenne szó hogy elakadtam valami Man of Influence nevű pályán,ahol az történik,hogy belecsepegtetünk 1 kis "fosatót" a titkárnő kávéjába',lelép,és szabadon kommandózhatunk a helyszínen...Na itt hova a búbánatba' kell menni?Bejutottam valami olyan helyre ahol van valami titkos ajtó,de ha kinyitom akkor egyből +szólal a riasztó,pedig nem hiszem hogy lehet másfele menni...Pls aki tudja a +oldást írja már ide:))) -
Willy #6 Köszi! Kipróbálom. -
#5 JAAA! várj csak! Kapcsold ki szépen a hangot! Az után nem fagy 1et se.. (Hangal nekem is folyton ráfagyott) -
#4 nálam nem fagyott -
Willy #3 Az idegesítő az, hogy nem mindíg ugyanott fagy ki, ami programhibára utalna, hanem mindíg máshol, mikor milyen kedve van. Hardwer gond sem lehet, különböző összeállítású gépeken ugyanúgy viselkedett. -
#2 Nekem egy helyen fagyott ki a vége felé de ott mindig.. abba is hagytam:(( -
Willy #1 Helló Fiúk. Aki játszik /vagy játszott ezzel a játékkal árulja el nekem, hogy náli is állandóan kifagy különböző helyeken?