59
Fagyos NOLF
-
Vlala #59 Az nagyon jó rész! A végén megkapod azt a superlézert, azután azt használtam a földön is... garantáltan nem marad hulla, nincs szükség holttest-eltávolítóra, jó messziről köddé lehet változtatni az őröket. Ezzel lettem minden pályán szuperkém. :)
Ja, és ezer köszönet a magyarításért, végre nem csak játszottam, de értettem is a sztorit! -
#58 Hálás köszönet! -
#57 segiteni ensem tudok sajna; de arra emlekszem, h. annal a résznél én is szivtam sokat; de oylan régen jatszottam mar a gémet; h. nem emlékszem rá..amugy én meg a 2-nek fogok nekiallni hamarosan..most szereztem meg... :-P -
#56 NOLF magyar nyelvű végigjátszás -
#55 Elakadtam az űrbázison.
Tudom, béna dolog, hogy még csak most játszom ezt a játékot, de a NOLF2 után be kellett szereznem ezt is!
Szóval az űrben vagyok, szkafanderben rohangálok az űrbázison, van egy marhajó pisztolyom, és felszedtem egy kódtörőt. A feladat: iktasd ki a biztonsági rendszert, szerezz mintát az ellenszérumból. Már ezerszer körbejártam mindent, mindenhova benéztem, de nem jutok tovább.
HELP!
Mit kell csinálni? -
#54 Nem a liftel kell elmeni hanem le kell menni a dikival egyutt a pincebe/ha jól emlékszem -
Mouse1 #53 Van magyarítás a NOLFhoz ? -
galocza #51 jaja, vissza a lejtő tetejére és teljes gáz -> ugrás... -
Pace #50 át kell ugratni szerintem... -
DITTÓ #49 SEGÍTSÉG! ELAKADTAM! Az alpesi pálya elején mit kell csinálni a motoros szánnal, állandóan egy szakadékhoz jutok? -
#48 Szoval lehet shotozni? Lassan vegigmegyek rajta es akkor mar hiaba adtok tippet -
TneX #47 Bazeg minek moderálják ki a bunkó hozzászólásokat???
Most aki lemarad az nem tudhatja,hogy az illetőt mi miatt anyázzák...Gondolok itt shadow-ra.
Valaki írja már le mit írt,mert kíváncsi vagyok:)))) -
#46 Lehet valahogy screenshotokat csinalni a jatekbol? Melyik gomb? -
Cobra11 #45 Ja igen a mailből kimaradt, hogy természetesen a web könyvtárba tedd. Előre is Big THNX!! Neked kell valami pl. azok a játékok amit a levélben írtam? -
Cobra11 #44 Igen mehet. Délután 4 órára felér?:-) Mert ma addig vagyok. Hány mega lesz amit töltesz? RIP vagy ISO a game? -
#43 Nem sok az egész , pár MB csak .
Akkor mehet a megadott címre ? -
Cobra11 #42 Skorpio7: Ami multi cucc azt légyszíves ne tedd fel, mert én csak single-ban nyomom. D ha nagyon ki kell őket csomagolni és sok idő akkor nyugodtan teheted azokat is. -
Cobra11 #41 Válasz ment rá. -
Cobra11 #40 Ok 5 perc és elolvasom. -
#39 Cobra11 !
Mail a postaládádba . :) -
Cobra11 #38 Skorpio7: Ment mail neked. -
Cobra11 #37 Kösz. Válaszoltam rá. -
#36 Cobra11 !
Most éledtem fel , így csak most mehetett egy mail neked . -
Cobra11 #35 Megtaláltam a témánkat a Gumiszobában. -
Cobra11 #34 Válasz rá. -
#33 Cobra11 !
Mail neked ! -
Cobra11 #32 OFF
Gondolom törölte a moderátor úgy, mint ahogy minden sádó bejegyzést is. -
Cobra11 #30 Ment rá válasz! -
#29 Cobra11 !
Ment egy mail neked ! -
#28 Willy: Volt már NOLF os topic, több száz hozzászólást megért, talán ha azt hoztad volna fel/nézted volna át... De mind1 :) -
#27 :D The kretén
amúgy a rulez warezon fenn van..
de ott már biztos xarok a linkek.. egy kicsit könyöröx nekik és felrakják szerintem -
galocza #26 aaaargh -
Willy #25 Ezt a topicot nem azért nyitottam, hogy mindenféle árnyék-nak legyen hol kötözködnie. Ez arra szolgáll, hogy e játékkal kapcsolatban segítsünk egymásnak amiben csak lehet. Shadow ha nem tudsz segíteni másoknak ne szólj bele. Ha kötözködni akarsz menj a gumiszobába. Amúgy is ott a hejed. -
Cobra11 #24 Persze én meg tudod ki vagyok? A Mickey Mouse:) -
Így már érthető minden!
Köszi!
Én pedig azért vagyok IMYke2000, mert 2000-ben kezdtem el mindent, ami fontos lett számomra (PC, PC és PC )
i2k pedig a rövidítés miatt lettem, mert a trefort-on, meg egyéb helyeken akkoriban zűrös volt a nevem használata :)...
Bye!
i2k = IMYke2000 - @ - 2001 -
Cobra11 #21 Igazad van. Egyébként nem a Német akciósorozatból van a nevem, hanem amikor először neteztem Cobra álnevet használtam (11 éves voltam) és akkor mégvalaki használta a nevemet és az a kúrva chat nem engedett be. És akkor mondtam 11 éves vagyok legyen Cobra11. -
#20 Hi!
Látom, még mindig vannak bunkó emberek a Supergamezen (itt 1értelműen a flra kívánt Shadow-ra gondolok)!
Én nem is értem, mit élveznek ebben az emberek? Legyen arcod ember, s úgy szólj be olyanoknak, mint a jó öreg Cobra11 (és ide szúrnám: szerintem egyáltalán nem fontos, hogy a hülyének tartott, német akció-blődségről vette-e a nevét vagy sem!!!) és a többiek...
Shadow barátom, különben is, Te egy légbőlkapott sötétség vagy, azaz árnyék: nem is lehetsz más, csak gyenge másolata az olyan emberkéknek, akik itt és a többi fórumtopicban normális hangvitelben "szólal"nak meg...!
Na, jól megmondtam, mi?
i2k = IMYke2000 - @ - 2001 -
Cobra11 #19 Ja és egyáltalán ki szólt hozzád? -
Cobra11 #18 Menjél már a falra "árnyék". De tőlem mehetsz a kurva anyádba is. -
Cobra11 #16 Küld légyszíves: [email protected] . előre is nagy nagyon köszönöm. Remélem nem ratios FTP szerver.