NOLF
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, és ezer köszönet a magyarításért, végre nem csak játszottam, de értettem is a sztorit!
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Tudom, béna dolog, hogy még csak most játszom ezt a játékot, de a NOLF2 után be kellett szereznem ezt is!
Szóval az ûrben vagyok, szkafanderben rohangálok az ûrbázison, van egy marhajó pisztolyom, és felszedtem egy kódtörõt. A feladat: iktasd ki a biztonsági rendszert, szerezz mintát az ellenszérumból. Már ezerszer körbejártam mindent, mindenhova benéztem, de nem jutok tovább.
HELP!
Mit kell csinálni?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Most aki lemarad az nem tudhatja,hogy az illetőt mi miatt anyázzák...Gondolok itt shadow-ra.
Valaki írja már le mit írt,mert kíváncsi vagyok😊)))
Most éledtem fel , így csak most mehetett egy mail neked .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Gondolom törölte a moderátor úgy, mint ahogy minden sádó bejegyzést is.
amúgy a rulez warezon fenn van..
de ott már biztos xarok a linkek.. egy kicsit könyöröx nekik és felrakják szerintem
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Így már érthető minden!
Köszi!
Én pedig azért vagyok IMYke2000, mert 2000-ben kezdtem el mindent, ami fontos lett számomra (PC, PC és PC
)
i2k pedig a rövidítés miatt lettem, mert a trefort-on, meg egyéb helyeken akkoriban zűrös volt a nevem használata 😊...
Bye!
i2k = IMYke2000 - @ - 2001
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Látom, még mindig vannak bunkó emberek a Supergamezen (itt 1értelműen a flra kívánt Shadow-ra gondolok)!
Én nem is értem, mit élveznek ebben az emberek? Legyen arcod ember, s úgy szólj be olyanoknak, mint a jó öreg Cobra11 (és ide szúrnám: szerintem egyáltalán nem fontos, hogy a hülyének tartott, német akció-blődségről vette-e a nevét vagy sem!!!) és a többiek...
Shadow barátom, különben is, Te egy légbőlkapott sötétség vagy, azaz árnyék: nem is lehetsz más, csak gyenge másolata az olyan emberkéknek, akik itt és a többi fórumtopicban normális hangvitelben "szólal"nak meg...!
Na, jól megmondtam, mi?
i2k = IMYke2000 - @ - 2001
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De megpróbálom,thx!
Előtte ki kell kapcsolni a riasztót abban a szobában, ahol egy biztonsági őr van. Nem lesz könnyű, mert ahogy meglát téged, be akarja kapcsolni a riasztót. Azonnal fújd le azzal a vakító "parfümmel", majd gyorsan kapcsold ki a bizt. kamerákat a szoba másik oldalán lévő kapcsolóval. Rohanj ki, majd be a titkos ajtós szobába, és elvileg innen már megy a dolog...
Arról lenne szó hogy elakadtam valami Man of Influence nevű pályán,ahol az történik,hogy belecsepegtetünk 1 kis "fosatót" a titkárnő kávéjába',lelép,és szabadon kommandózhatunk a helyszínen...Na itt hova a búbánatba' kell menni?Bejutottam valami olyan helyre ahol van valami titkos ajtó,de ha kinyitom akkor egyből +szólal a riasztó,pedig nem hiszem hogy lehet másfele menni...Pls aki tudja a +oldást írja már ide😊))