NOLF

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az nagyon jó rész! A végén megkapod azt a superlézert, azután azt használtam a földön is... garantáltan nem marad hulla, nincs szükség holttest-eltávolítóra, jó messzirõl köddé lehet változtatni az õröket. Ezzel lettem minden pályán szuperkém. 😊

Ja, és ezer köszönet a magyarításért, végre nem csak játszottam, de értettem is a sztorit!

Takanohana
Hálás köszönet!

dinomano
segiteni ensem tudok sajna; de arra emlekszem, h. annal a résznél én is szivtam sokat; de oylan régen jatszottam mar a gémet; h. nem emlékszem rá..amugy én meg a 2-nek fogok nekiallni hamarosan..most szereztem meg... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

ibrik

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Takanohana
Elakadtam az ûrbázison.
Tudom, béna dolog, hogy még csak most játszom ezt a játékot, de a NOLF2 után be kellett szereznem ezt is!
Szóval az ûrben vagyok, szkafanderben rohangálok az ûrbázison, van egy marhajó pisztolyom, és felszedtem egy kódtörõt. A feladat: iktasd ki a biztonsági rendszert, szerezz mintát az ellenszérumból. Már ezerszer körbejártam mindent, mindenhova benéztem, de nem jutok tovább.

HELP!

Mit kell csinálni?

Shep
Nem a liftel kell elmeni hanem le kell menni a dikival egyutt a pincebe/ha jól emlékszem

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Van magyarítás a NOLFhoz ?
jaja, vissza a lejtő tetejére és teljes gáz -> ugrás...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

át kell ugratni szerintem...
SEGÍTSÉG! ELAKADTAM! Az alpesi pálya elején mit kell csinálni a motoros szánnal, állandóan egy szakadékhoz jutok?
Aborg
Szoval lehet shotozni? Lassan vegigmegyek rajta es akkor mar hiaba adtok tippet
Bazeg minek moderálják ki a bunkó hozzászólásokat???
Most aki lemarad az nem tudhatja,hogy az illetőt mi miatt anyázzák...Gondolok itt shadow-ra.
Valaki írja már le mit írt,mert kíváncsi vagyok😊)))

Aborg
Lehet valahogy screenshotokat csinalni a jatekbol? Melyik gomb?
Ja igen a mailből kimaradt, hogy természetesen a web könyvtárba tedd. Előre is Big THNX!! Neked kell valami pl. azok a játékok amit a levélben írtam?
Igen mehet. Délután 4 órára felér?:-) Mert ma addig vagyok. Hány mega lesz amit töltesz? RIP vagy ISO a game?
skorpio7
Nem sok az egész , pár MB csak .
Akkor mehet a megadott címre ?

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Skorpio7: Ami multi cucc azt légyszíves ne tedd fel, mert én csak single-ban nyomom. D ha nagyon ki kell őket csomagolni és sok idő akkor nyugodtan teheted azokat is.
Válasz ment rá.
Ok 5 perc és elolvasom.
skorpio7
Cobra11 !
Mail a postaládádba . 😊

Skorpio7: Ment mail neked.
Kösz. Válaszoltam rá.
skorpio7
Cobra11 !
Most éledtem fel , így csak most mehetett egy mail neked .

Megtaláltam a témánkat a Gumiszobában.
Válasz rá.
skorpio7
Cobra11 !
Mail neked !

OFF

Gondolom törölte a moderátor úgy, mint ahogy minden sádó bejegyzést is.
Ment rá válasz!
skorpio7
Cobra11 !
Ment egy mail neked !

D3t0nat0r
Willy: Volt már NOLF os topic, több száz hozzászólást megért, talán ha azt hoztad volna fel/nézted volna át... De mind1 😊

Lazarus
😄 The kretén
amúgy a rulez warezon fenn van..
de ott már biztos xarok a linkek.. egy kicsit könyöröx nekik és felrakják szerintem
aaaargh

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Ezt a topicot nem azért nyitottam, hogy mindenféle árnyék-nak legyen hol kötözködnie. Ez arra szolgáll, hogy e játékkal kapcsolatban segítsünk egymásnak amiben csak lehet. Shadow ha nem tudsz segíteni másoknak ne szólj bele. Ha kötözködni akarsz menj a gumiszobába. Amúgy is ott a hejed.
Persze én meg tudod ki vagyok? A Mickey Mouse😊
IMYke2.0.0.0

Így már érthető minden!

Köszi!

Én pedig azért vagyok IMYke2000, mert 2000-ben kezdtem el mindent, ami fontos lett számomra (PC, PC és PC )
i2k pedig a rövidítés miatt lettem, mert a trefort-on, meg egyéb helyeken akkoriban zűrös volt a nevem használata 😊...

Bye!
i2k = IMYke2000 - @ - 2001

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Igazad van. Egyébként nem a Német akciósorozatból van a nevem, hanem amikor először neteztem Cobra álnevet használtam (11 éves voltam) és akkor mégvalaki használta a nevemet és az a kúrva chat nem engedett be. És akkor mondtam 11 éves vagyok legyen Cobra11.
IMYke2.0.0.0
Hi!

Látom, még mindig vannak bunkó emberek a Supergamezen (itt 1értelműen a flra kívánt Shadow-ra gondolok)!
Én nem is értem, mit élveznek ebben az emberek? Legyen arcod ember, s úgy szólj be olyanoknak, mint a jó öreg Cobra11 (és ide szúrnám: szerintem egyáltalán nem fontos, hogy a hülyének tartott, német akció-blődségről vette-e a nevét vagy sem!!!) és a többiek...
Shadow barátom, különben is, Te egy légbőlkapott sötétség vagy, azaz árnyék: nem is lehetsz más, csak gyenge másolata az olyan emberkéknek, akik itt és a többi fórumtopicban normális hangvitelben "szólal"nak meg...!

Na, jól megmondtam, mi?

i2k = IMYke2000 - @ - 2001

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ja és egyáltalán ki szólt hozzád?
Menjél már a falra "árnyék". De tőlem mehetsz a kurva anyádba is.
Küld légyszíves: [email protected] . előre is nagy nagyon köszönöm. Remélem nem ratios FTP szerver.
Ketlem, hogy Cobra11 nem szedheti le sehonnan, ugyanis en maris talaltam cimet... E-mailben kuldom ha kell, vagy icq jobb lenne (bonyolult ugyanis)...

Nem kell nekem ISO, hogy 2 CD-s legyen elég egy Rip. Lehetséges, hogy 2000 Ft-ért majd megiratom.
Valaki mondjon már egy letöltési helyet, mert anno lemaradtam róla most meg már nem találom sehol. SZÓVAL VALAKI MONDJON MÁR EGY LETÖLTÉSI HELYET.
Kössz. Így már kevésbé fagy.
Lazarus
Jajj bocs😊 a hangot nem kell lekapcsolnod csak a zenét😊
Hmm azt hittem a biztonságis szobába nem igazán érdemes belépni,mert eddig mindig kinyírtak...
De megpróbálom,thx!

Hali!
Előtte ki kell kapcsolni a riasztót abban a szobában, ahol egy biztonsági őr van. Nem lesz könnyű, mert ahogy meglát téged, be akarja kapcsolni a riasztót. Azonnal fújd le azzal a vakító "parfümmel", majd gyorsan kapcsold ki a bizt. kamerákat a szoba másik oldalán lévő kapcsolóval. Rohanj ki, majd be a titkos ajtós szobába, és elvileg innen már megy a dolog...
Nem tudom,hogy ide tartozik-e,vagy nem,de mind1😊))
Arról lenne szó hogy elakadtam valami Man of Influence nevű pályán,ahol az történik,hogy belecsepegtetünk 1 kis "fosatót" a titkárnő kávéjába',lelép,és szabadon kommandózhatunk a helyszínen...Na itt hova a búbánatba' kell menni?Bejutottam valami olyan helyre ahol van valami titkos ajtó,de ha kinyitom akkor egyből +szólal a riasztó,pedig nem hiszem hogy lehet másfele menni...Pls aki tudja a +oldást írja már ide😊))

Köszi! Kipróbálom.
Lazarus
JAAA! várj csak! Kapcsold ki szépen a hangot! Az után nem fagy 1et se.. (Hangal nekem is folyton ráfagyott)
Oldal 1 / 2Következő →