IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Tudod van az a válasz gombocska.😊
Solt mester.
Aszondom kezdjünk el nyerészkedni😊))
Eladok mindent annyiért amennyiért vettem és ,még jót is játszottam.
Ez is ritka az ámítás technikábn😊) Sõt! többért.
Johann Wind
Igazad is van. Épeszû ember ennyit ki nem ad egy VGA ért. Mondjuk most ez a jó hufnágelnek köszönhetõ.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Johann Wind!
A beszarok!!!! Mingyá eladom van nekem is😊) De ez hihetetlen ami itt megy,én meg sem mondom mennyiért vettem az enyémet.Ha most eladnám ,még hasznom is lenne rajta pedig használtam már.
Kedves kollégák. 99%-ig biztos vagyok benne, hogy az illetõ szerzõ nem "volt FW-190A9-es pilóta", csak addig amíg az il-2-tõt tolta... Ugyanolyan szimmer mint mi itt. 😉
Orosz vasak nem nagyon szerettek gyorsan zuhanni,lévén hamar elhagytak ezt azt a szerkezetbõl.
A Warbeck idézetbõl is megmagyaráznátok még valamit ?
"..Tisztán láttam, hogy ha tovább követem a Yak-ot a fordulóban és még tovább veszítek a sebességbõl, akkor az elõbb utóbb a végemhez vezet. 350-nél kiraktam a landing fékszárnyat, ekkor már..."
Ennél a manõvernél és sebességnél a fékszárny nyitására miért volt szükség?
Hol laksz Kri amúgy.
Mintha mondtad volna,hogy van ismeretséged olcsóbban beszerezni alkatrészeket ,vagy rosszul emlékszem?
Vegyél egy ilyen procit
Egy ilyen lapot alá
Ilyen ramot
Tápot valami hasonlót
Ház kb
Vinyó
A maradékból meg valami VGA-t.
Fingom nincs ez mennyi add össze.
Na ez 110 körül van gyorsan fejbe.Ha olcsóbban beszerzed akkor marad 50 pénzed VGA ra.
Persze ez nem mérvadó azért 😊Utálták is az A3 ast a szervereken a veresek😊
De ahogy olvastam ez az életben is valami hasonló volt.
tehát itt más a fordulás és az orsózás, és nem egészen értettem hogy itt hogy értik
Lac tudom h nem ugyanaz, csak arra akartam rávilágítani hogy nem biztos hogy elõbbre vagyok vele ha szûkebben fordulok 2mp.ig 400 fölött, de hamar eldobom a sebességem, mert onnantól meghaltam, ez fõleg a fókára igaz
sokkal egyszerûbb az élet ha minél kisebb sugarú körben tudok fordulni akár lassabban is és tartani is tudom a fordulót, mert azt nem tudják sokáig lekövetni
ez persze csak az újoncokra igaz, aki pl il2-ben egy kicsit is tapasztalt az nem áll le egy fókával fordulózni egy spit ellen
szal csak azt mondom hogy én nem tudom értelmezni a jobban fordul jelõzt a fókára
GOOBY, pls
Na jó, nem bánom!<#nevetes1>#nevetes1>
(Nem bírtam kihagyni!)
D9
D9
"...Do 26D típusjelet kapták. A gépek az 1940-es norvégiai invázióban csapatszállítóként is részt vettek, kevés sikerrel. Két példányát három Hurricane lõtte le, eggyel pedig az Ark Royal repülõgép-hordozóról felszálló három Blackburn Skua vadászgép végzett,..."
Pont, az elõbb említett Skua lõtte le a B26-ost.
D9
De az én nagy kedvencem a Hurricane. Több gépet lõttek le vele az angliai csatában mint az összes többi bevetett gép, a lgv tüzérség és a léggömbzár együttvéve. Igaz több Hurri is volt mint Spit.😊
A Hurri fordulóharcban legyõzte mind a Spitet mind a messert.😊
http://www.gepbolt.hu/egyeb/geposszerako/pag_geposszerako.aspx
Az, hogy melyik repülõ szép, vagy nem szép, nem hasonlít egy kicsit ahhoz, ahogy a férfiak néznek a nõkre? Van a természetes szépség, ö a mindenkori nõideál, ami azért koronként más és más, de azért a maga módján, a legtöbb nõt végül is szépnek találja valaki, ami nem árt, ha az aktuális párja az.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Isten áldja a pogányokat!
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nem ugyanaz az biztos.
Az angliai csatában is szûkebb íven tudott fordulni az Emil a Spitnél (bizonyos sebességnél), de kisebb szögsebességgel.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A teszteket a könyvbõl idéztem, de vszeg a fordulékonyság esetében az orsózási sebességre gondolhattak, abban fürgébb volt mindegyiknél. Valahol írták is, hogy a fordulózás közben, ha gondba kerül a Fóka, egy ellentétes irányú leborítással meg tud lépni, mivel azt olyan gyorsan tudja elvégezni, hogy az így megszerzett elõny a gyorsulási elõnnyel együtt elég neki arra, hogy biztonságosan meglépjen.
akkor miért fordul jobban?
GOOBY, pls
ezt a tesztek és a könyvek (fw190 szolgálatban nekem is megvan), sõt az il2 is alátámasztja
kedvencem a fóka volt, elég jól kiismertem, sõt a többi gépet is (póni pl)
ezek alapján szerintem a fóka sztem nem fordulóharcra való, de ezt már 1000x kitárgyaltuk
GOOBY, pls
A Shitfire meg szerintem egy Yorkshire-terrier...
Azt tudtad, hogy a "Messer" kést jelent, a "Forke" (a 190-es német beceneve) meg villát?
Ha megnézed a fegyverzet elhelyezését, stimmel is a dolog.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Egyébként jogos a javítás !
Létezik olyan Compare program, ahol a gyorsulás és az orsózási sebesség is fel van tüntetve ?
A fóka egy kimondottan brutális kinézetû ,pusztán a teljesítményre épített gép ,még a fegyverzet beépítése is ezt sugallja. Az orrán az a nagy dudor ,meg a szárnyakon. Tipikus halálosztó szerintem.
Ja a P38 is szép szerintem.
Mondjuk a Dóra az már szép fóka azt meg kell hagyni.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb