IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fecska
gratulálok!!

gratula pajtas
Papa01
<#taps><#vigyor2>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
<#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

mijki
<#taps>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

<#taps>

www.smart-bus.hu

Egy kis ON :

Ma sikeresen LEDIPLOMÁZTAM!
Igazan koszonom
köszönöm

Viszont az új kampányok berakás sem olyan kézenfekvõ mint az elõdnél...
Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sziasztok,mit jelent az hogy >video memory usage;,,,a ROF -nal van a beallitasnal ,milyen ertek az idealisabb, ha 100% teszem ugy ertsem hogy maximumon dolgozik a video kartyam ?
VO101Tom
Nincs különösebben. Olyan van, hogy az epilepszia szûrõt, SSAO-t kapcsold ki a grafikai beállítások közül, meg a cof iniben van shadow map size=5 érték, amit ha átírsz 3-ra, akkor csúnyább lesz az árnyék, de nõ az fps. Amit még észrevettünk, hogy az erdõ még minimális bekapcsolással is sok sok fps-t szed le, úgyhogy az nálam totál ki van kapcsolva.

www.pumaszallas.hu

Köszi Tom.Van még ilyen okosság confi-ban esetleg?
VO101Tom
Az egyik ATAg-os srác, ATAG_Snapper szerint a laucher hibák csökkennek, ha játék indítás elõtt a cache mappa tartalmát kitörlitek (C:\Users\-Név-\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover\cache).

Kiderül, hogy mûködik-e...

www.pumaszallas.hu

fecska
gondolom megmutatja, hogy veszel-e tracket(felvétel)

Her Laca
Nézzétek az MGM et. Az A ezer gépes támadás megy.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Meg tudnátok mondani, hogy a 4.11-es patchben mi lenne, mit jelentene a "Track recording indicator"?

Nohab
Egyszer használtam dog közben alacsony sebességnél. A mögöttem lévõ hurri átesett. Majd egy másodpercre rá egy magasból érkezõ spit próbált szûk fordulóval mögém jönni. Áteset...
Zpogi
Egy kis "burkolt" info morzsa a CloD-hoz 😊

http://forum.1cpublishing.eu/showpost.php?p=384222&postcount=95

Nincs kieg még, idén tavasz-nyár környékére várható a Zerg campaign.

Egészségedre!<#pias><#wink>

D9

Már nagyon várom!!!!<#eljen><#eljen><#eljen><#finom>

D9

Ok Laca,termeszetesen igazad van,nincs szo rendelesrol meg fizetesrol,dehat......6 sor meg fel liter szilva palesz utan, tudod te valahogy nem mindig az jon be a gugelbe amire varsz,dehat ez van ez a nap igy jar le,ma egy kicsit el eresztettem a bikat...ez van ,nagyon koszonom a linket,holnap majd letoltom,most valahogy ugy erzem magam ,en vagyok a vilag benaja,
Messer alkatrész.
Papa01
Parancsolj...
Egyébként van Rise of Flight topic is... 😉

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Mihez nincs türelmed? Bepötyögni a rohadt gugliba,hogy rise of flight?
Azért ennyire nem kéne, aszondom. De ha akarod megrendeljük neked,ki is fizetjük ,és még játszunk is vele. Azt a mindenit. Ja ki nem kell fizetni😊 most esett le:XD Mind1 akkor letöltjük😊

Kosz Tom,lehet hogy en vagyok a balfasz ,nem kaptam meg a ROF weblapjat,mar nincs is turelmem
Her Laca
Skacok. A starcraft II az most hogy van. Vagyis van e már az alap után valami kiegészítõ?

Sziasztok!

Problémám akadt az UP 3 (RC2,3,4)-al. Win 7-em van, és asszem a bitdefender nem engedi elindítani. Külföldi oldalakon nézegettem errõl a problémáról, volt leírva megoldás...de nekem ez nem segített...nem tudom hogy van -e valakinek ilyen problémája és esetleg sikerült-e megoldani.

Köszönöm elõre is!

További szép napot!
VO101Tom
Az ívelõ használatával szûkebben, stabilabban fordulsz, de a sebességed nagyon elkopik. Én nem javaslom. Csak abban az esetben, amikor pl gyertyában kell kitartani, ott segít, késõbb esel vissza. Egyébként az ívelõ használata elég lassú, ha gyorsítanod kell hirtelen, akkor a nyitott ívelõ nagy szívás.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Ha nagyon muszáj. De mint tudjuk ,nagy sebesség hatásos,kis sebesség halálos😊

V Domino
Megpróbálok jönni én is.

Combat flaps-et érdemes használni?Mik a tapasztalatok?(szûkebben lehet fordulni,stabilabb a gép stb.)

R.I.P. White Europe

VO101Tom
múlt héten olyan este 7-8 felé kezdtünk...

www.pumaszallas.hu

mijki
Achtung Spitfire!

Jövök<#nevetes1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

DonZorro
Ott leszek. Idõpont???

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Nohab
Április 4-én lesz a premier.

Her Laca
Én mindig online vagyok😊 Sajnos:XD Remélem februártól azért ne lesz ennyi szabadidõm😊

VO101Tom
<#eljen>
Én megint próbálok péntek estére szervezni valami nagyobb Pumás hiriget, jó lenne ha Ricsis, Dongós, Békás, sg-s kollégákkal együtt ledarálnánk az ATAG-ot <#zavart1> <#violent>

www.pumaszallas.hu

mijki
Gratula! 😊

V Domino
Na meg van az elsõ légigyõzelmem ATAG-on.3 hazafele tartó Blenheim-et kaptam el,az egyiket szétszereltem a 20-assal,a másiknak kigyújtottam a motorját kiskalával.Annyira belefeledkeztem a szegecselésbe,hogy megcsapott egy Spit,de egy zuhanófordulóval otthagytam a sunyiba,aztán elegánsan hasratettem a repterünkön futót,propellert szétörve.<#idiota>

R.I.P. White Europe

Lassan a CloD is az EVM (ezt vedd meg 999 forimtért)-ben lesz.
De már jó hír a 3000ft is. Lévén már egy éves.
Her Laca
Na ezt se tudtam😊 Bakker ezeket a szimeket megveszem drága pénzen oszt pár év,hónap múlva ingyen hozzám vágják. Ez hihetetlen.

VO101Tom
A ROF már pár hónapja ingyenes! Felmész a weblapjukra, letöltöd (kb 4G😎, regisztrálsz, és játszol. Két gépet, egy angol és egy németet teljes felhasználási jogokkal megkapsz (offline hadjárat, online repkedés minden korlátozás nélkül).
Tehát a ROF-ot nehogy megvedd valakitõl!
Ezeken felül ha kell még gép, azért fizetni kell, de hogy azoknak létezik-e egyáltalán boltban vásárolható dobozos verziója, azt nem tudom.

www.pumaszallas.hu

Her Laca

Ata itt nalunk honnan a francbol lehet a ROF-ot megrendelni,sehol nem kapom meg , a Saitek Aviator joyt is szep fovarosunkbol rendeltem meg,ez a varos kihalt ilyensmikben, gondolok a dobozos verziora
hogy meg vagy Ata?
szekelyland
Nekem a 4870-esem 85 fokig felmegy.....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Ajajaj en irtam el,meg egyszer koszonom
Vogel
Nem CPU még véletlenül sem :9 GPU. Van CPU-Z is, de az a procihoz van. Simán GPU temperature név alatt fut a sensors fülön.

Koszonom ,legugliztam , a CPU -temperaturet kell nezni, nem? 29-30 fok most ,egy oraja csak nettezem