IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
Ma sikeresen LEDIPLOMÁZTAM!
Viszont az új kampányok berakás sem olyan kézenfekvõ mint az elõdnél...
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Kiderül, hogy mûködik-e...
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
http://forum.1cpublishing.eu/showpost.php?p=384222&postcount=95
D9
D9
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Azért ennyire nem kéne, aszondom. De ha akarod megrendeljük neked,ki is fizetjük ,és még játszunk is vele. Azt a mindenit. Ja ki nem kell fizetni😊 most esett le:XD Mind1 akkor letöltjük😊
Problémám akadt az UP 3 (RC2,3,4)-al. Win 7-em van, és asszem a bitdefender nem engedi elindítani. Külföldi oldalakon nézegettem errõl a problémáról, volt leírva megoldás...de nekem ez nem segített...nem tudom hogy van -e valakinek ilyen problémája és esetleg sikerült-e megoldani.
Köszönöm elõre is!
További szép napot!
www.pumaszallas.hu
Combat flaps-et érdemes használni?Mik a tapasztalatok?(szûkebben lehet fordulni,stabilabb a gép stb.)
R.I.P. White Europe
Jövök<#nevetes1>#nevetes1>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Én megint próbálok péntek estére szervezni valami nagyobb Pumás hiriget, jó lenne ha Ricsis, Dongós, Békás, sg-s kollégákkal együtt ledarálnánk az ATAG-ot <#zavart1>#zavart1> <#violent>#violent>
www.pumaszallas.hu
R.I.P. White Europe
De már jó hír a 3000ft is. Lévén már egy éves.
Tehát a ROF-ot nehogy megvedd valakitõl!
Ezeken felül ha kell még gép, azért fizetni kell, de hogy azoknak létezik-e egyáltalán boltban vásárolható dobozos verziója, azt nem tudom.
www.pumaszallas.hu
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...