IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Ez az a játék, ahol van külsõ nézetben célkereszt, és a Spit egy lövéssel lelövi a He-111 mindkét szárnyát? Akkor már volt róla szó pár hete, kiveséztük :)

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Pogi. Nemtom ez hogy számol, tegnap is E-4-essel lövöldöztem meg egy Spitet aki utána leborított Nate mögül, meg akivel a végén dogoltam, azt is meglõttem. De mindenhol 0.00 a statom, még a két héttel ezelõtti is, amikor meg E-1-el lövöldöztem meg 2-3 gépet.

lala.
A sowc-on csak századok repülhetnek (nagyon szigorú csapatmunka, repülõtér kiosztás és géphasználat van). Az angolok csináltak ideiglenes századot az egyéni pilótáiknak, a német oldalon ilyenrõl nem tudok (a nevek alapján nem hiszem, hogy ilyen lenne). Ami a magyar csapatot illeti, a VO101-et is határidõn túl tudtam regelni, mert ismertem az egyik admint, és a következõ héten meghívhattam még a 102.VO, V.4, 101/7 századokat. Mivel itt fontos a csapatmunka, és az összeszokott kommunikáció, nem is hirdettem itt, mert akikkel rendszeresen együtt repülök, akiket ismerek, csak azokért tudok felelõsséget vállalni. Arra meg sem idõ, sem lehetõség nincs, hogy a sowc alatt "rázódjon össze" a csapat, arra való az ATAG meg a Repka.
Szal most csak annyit tudok mondani, hogy járjatok fel rendszeresen TS-re (77-es, ATAG), repüljünk együtt többet, akkor lehet róla szó, de amíg a csapatmunkában nem tudom mire számítsak, addig -õszintén mondom- teljesen felesleges a sowc-al próbálkozni.

www.pumaszallas.hu

Bucser
Azoknak akiknek eleguk van a CLOD/bol ajanlom megtekintesre a War Thunder betajat:) Twilek a 102/esektol emlitette meg eloszor:)

Tulkepp az IL2 modositott motorjat hasznaljak amit atepitettek egy World of tank rendszeru jatekra, ahol meg mindig fontosabb a skill mint a gep.

Ez is az oka, hogy nezegetek egy joyt mert a Cougar otthon van itt meg csak egy x360-as gamepadom van ami tul erolkodos hozza.

Csiterek nagyon nincsennek mivel minden kozponti szerveren van jelenleg hostolas is lehet coopot tolni vagy single dynamic kampanyt vagy competitive deathmatcheket. kozben van techtree meg garazs meg javitas meg XP de a repulok fizikajat allithatod kezdorol full realra.

Nekem eddig tetszik. Egy probat megerhet nektek is.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Her Laca
Asszem sehogy, Tom intézi vele beszélj.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nohab
Off:

A dunakanyari vasútvonalra rátelepedett egy kis híg sár. Erre valami okos rakoncás põrekocsit küld a sár eltakarítására.

Képekben: Ezzel ezt és ezt kéne elszállítani.

Cikk

On
Szóval. Hogy lehet erre a SoWC-re bejutni? A honlapn regelve vagyok. Ott kellene jelszót kérni, vagy hogy megy ez náluk.<#worship>

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Zpogi
A SoWC stat-on meg lehet nézni,hogy mennyi gépet rongáltunk meg,de csak küldetésenként.

SoWC Stats --> itt katt a nevedre és a köv. oldal alján katt a -Sortie- Details-re.

Viszont nem értem ezt a "Damaged FRIENDLY Pilot - ** V.4_Pogi **",mert nem lõttem saját gépre egyszer sem,meg azt is kéne írnia,hogy kire lõttem. Amire én gondolok az az,hogy így jelöli a kabintetõ ledobást,mert a Ts Whisper gombját a kabintetõ ledobója mellé tettem - én állat - és egyszer mellé nyúltam...

Her Laca
Na van egy söröm rá,na jó kettõ,hogy sajnos további hibákat leltek fel,és így sajnos majd csak a következõ pénteken ,de az is lehet ,hogy hétfõn tudják kiadni ,a béta tizenharmadikon alfáját. DE! Ha sikerül is kiizzadniuk valamit,akkor meg azt borítékolom,hogy ugyan úgy tele lesz hibákkal .Na ki fogad?:))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

acidrain

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Holnap nagy nap virrad mert jön a folt és mindenki boldog lesz...
Javíthatatlan vagy... :D

www.smart-bus.hu

Her Laca
Most fogom:)) Már mint eliminálni:)
Nem is azt mondtam,hogy veszek ,hanem ,hogy jobb az a disznó!!! Különbség!
Ma még reppentem egyet aztán ennyi.
Amúgy Tomnak is kezd szarakodni ,szóval ez csak idõ kérdése,ahogy látom,rövidek a vezetékek,és feszülnek,ha meg használja az ember sokat elõjön mindenkinél.
Tudod vannak örökérvényû dolgok az egyik ilyen ,hogy a lóóóóóóóóóóóóógi az nem tud joyt csinálni.Ezzel együtt kell sajna élni.Jelzem bár csinálna ,mert amúgy jó lenne de hát nem az.Ahogy ez a Clod sem:(

i robot
Ezt én is kipróbálnám! TS is jól jönne. <#help>

Sziasztok!
A SOWC-ra lehetne jelszót kani? Kipróbálnám. De ha nem hát akkor sem baj.<#worship>

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Vogel
Túl vagyok egy újabb KatonaSulin. Szakaszpk voltam. Szóval neveltem a gyerekeket minden katonai jóra :) A szolnoki repmúzeumot is megnéztük, meséltem nekik sokat, egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy tárlatot vezetek :D A század pk és pár tiszthelyettes is csatlakozott az elõadásomhoz :)

A kaland kalapos én vagyok aki menedéképítést oktat :)

De minek az neked? Letörölted a játékot nem? <#vigyor>

www.smart-bus.hu

No akkor sok boldog szülinapot, Tom!

Si vis pacem, para bellum.

Her Laca
Hazajövök nyaralásból én is adom el a G940 et.
Jobb az a disznó aszondom:)

Zpogi
A tököd érjen a tokádik :) Boldog Szülinapot Tom!

Artivizsla:Ez jó,nagyon jó!

Ez engem is érdekelne!

VO101Tom
Köszönöm :)

www.pumaszallas.hu

No igen... amíg nem lesz nekem is több idõm, addig a G940 is sok! :))

www.smart-bus.hu

Sanyo
Na engem ez a "más kategória" érdekel a legjobban. :) Bár amennyit repülök, akár a billentyûzet is elég lenne.

www.pcpilot.hu

fecska
Boldog szülinapot Tom!!!

LeonSilver
Jó. Akkor kettõ sör meg egy tízes ;)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Az FFB nagyon jól állítható, kapcsolóból meg millió van, ha használod a mode váltót... :)

De tény, hogy a Warthog más kategória...

www.smart-bus.hu

Sanyo
Nem használtam túl sokat és néha már inkább zavar a force-feedback és elég kevés kapcsoló van rajta, a Warthog jobban összeszedettnek és támogatottnak tûnik számomra.

www.pcpilot.hu

Nem vagy elégedett vele?

www.smart-bus.hu

Sanyo
Kicsit több és lehetõleg péz, még végig sem gondoltam mennyit ér. :)

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Adok érte egy sört. ;)

OFF :

Az iskolaév elsõ napján egy amerikai iskolában a tanárnõ új diákot mutat be: Sakiro Suzukit Japánból. Kezdõdik az óra: ... - Lássuk, ki tud többet Amerika történelmébõl - mondja a tanárnõ. - Ki mondta "Szabadság vagy halál"? Síri csend az osztályban, csak Suzuki jelentkezik: - Patrick Henry, 1775, Philadelphiában. - Kiváló Suzuki. És ki mondta ezt? "Az állam a nemzettel egyenlõ, ezért a nemzet nem halhat meg". Suzuki feláll: - Ábrahám Lincoln, 1863, Washingtonban. A tanárnõ végigméri az osztályt és így szól: - Szégyellem magam miattatok. Suzuki Japánból jött és jobban ismeri Amerika történelmét, mint ti. Hátulról egy csendes hang: - Nyaljátok ki a seggem büdös japcsik! - Ki volt az? - kérdezi a tanárnõ. Suzuki jelentkezik és mondja: - McArthur tábornok 1942-ben Guadalcanalnál és Lee Iacocca 1982-ben a Chrysler cég közgyûlésén. Az osztályban teljes a csend, egy hang hátulról: - Elhányom magam. A tanárnõ kiabál: - Ki volt az? Suzuki azonnal válaszol: - Idõsebb George Bush, Tanaka japán miniszterelnöknek a munkaebéd alatt, Tokio, 1991. Az egyik diák unottan odaveti: - Szopj le. A tanárnõ hisztérikusan: - Elég! Ez meg ki volt? Suzuki rezzenéstelen arccal: - Bill Clinton Monica Lewinskynak, 1997, Washington, Fehér Ház, Ovális Iroda. Egy másik diák feláll és elordítja magát: - Ez a Suzuki egy nagy rakás szar! Suzuki ismét nyugodt hangon: - Valentino Rossi motorversenyzõ 2002, Brazil Motoros Nagydij. Az osztályon eluralkodik a káosz, a tanárnõ elájul, nyílik az ajtó és belép az igazgató: - Én még ilyen szétcseszett kuplerájt életemben nem láttam! Mire Suzuki: - Gyurcsány Ferenc, Magyarország, 2006 Balatonöszöd.

A Dark Blue mod miben tud többet, mint az UP3 RC4 ? ( Már aki felrakta és látja a különbséget. )

Tom. Nem láttam még a filmet, most jön lefelé, csak a trailerre akadtam rá.

Me 109-es kabintatõ.
Köszönöm!

Sanyo
Én is most agyalok rajta, csak elõbb el kéne adnom a G940-et.

www.pcpilot.hu

Csakis UP3-ra lehet rakni!
Ezt rakod rá a tiszta Up3-ra és ez még izlés szerint mehet mellé.

4.11.1 verzióval használd.
Bucser
Néztem, hogy venni kéne új Joystickot és a röhej a köbön tudjátok mi? HOgy a HOTAS Warthog olcsóbb idekint mint a Saite X65f:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bár a kérdésedre nem tudom a választ, de annyit azért javasolnék, hogy a CCC-t csak akkor piszkáld, ha valamely beállítás a játékon belül nem található meg. Felesleges élsimítást erõltetni rá, jobb nem lesz tõle, ellenben galibákat okozhat. Legyen alapértelmezett minden...

Driverbõl meg érdemes a legfrissebbet használni, ami jelenleg a 12.6 whql.

www.smart-bus.hu

acidrain
Üdv urak!

Clod-hoz kellene egy kis segítség:

6970 -hez tudnátok adni olyan config.ini beállítást, amivel a kontaktokat látni is lehet?
Szintben, és magasan látom, de ahogyan közelednek úgy egyre roszabb. Laca kísért tegnap, olyan 300 méterrõl a Mesza is inkább csak pixelhalmaz volt, mit repülõgép.

12.4-es Catalyst van fenn. Jelenlegi 3D beállítások

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Nekem akkor csinálta ezt, amikor haldoklott a vinyóm... eresz rá valami teszt programot, esetleg mehet egy töredezettség mentesítés...

www.smart-bus.hu

Szia!
Ezt a Dark Blue Worldot fel lehet rakni az UP modokra vagy csak a tiszta játékra megy fel? A másik, hogy az elejétõl kell rakni, vagy elég a legutólsó verziószámút felraknom?

PLackó
Üdv!
Nem az a legfrissebb, hanem EZ.
Elég csak ezt felrakni, az általad emlitett verziószámú kihagyható.
Ráadásul elvileg jövõhéten jön egy újabb.

mijki
Boldog szülinapot!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

LeonSilver
Elõször is

itt is faterkám!

Másodszor: sajnos nem tudok segíteni. Próbáltam, de nálam amit egyszer beolvas, azt utána gyorsan megjeleníti. Szóval nem tudom mi lehet a bibi :(

Nesu
de ez az a film ,és ez olyan mit az F-5 mig29 ,az amerikaiak legújabb prototípusa volt a vasmadarak címû filmjében .
A legújabb pedig a F35 /jak 141

http://www.youtube.com/v/47DQ8SiAf2Y&version=3

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

VO101Tom
A legutolsó hivatalos patch tényleg régi, de a Steam csak a "végleges", hivatalos peccseket frissíti, a bétákat külön kell installálni. Abból viszont mindig csak a legutolsót kell feltenni, sõt, egy reinstall sem árt ilyenkor. Tehát ezt a bétát amit írsz letöltöd, kicsomagolod, és felülírod a mappákat Steamen belül (nekem itt: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover).

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
hú, nem ez volt az a film, ahol összekeverték a típusokat? Német Spitfire-ek harcoltak angol meszák ellen - mármint ami a mûtermi kabin felvételeket illeti (2:22-nél meg 2:43-nál látszik ilyesmi)...?

www.pumaszallas.hu

Fulcrum11
Sziasztok!
Fél év kihagyás után mostanában szerettem volna visszatérni a ClOD-hoz, és olvastam itt híreket béta patchekrõl, viszont nem tudok nagyon kiigazodni, hogy melyik a legutóbbi, és hogy a Steam miért nem frissít a tavaly õszi óta.
IL-2 CloD - BETA PATCH v1.06.17582 - May 05, 2012
ezt találtam, van ennél újabb? illetve egyáltalán (mit) érdemes letölteni? Sok elégedetlen hang volt itt fórumon :(
Köszi!

Film ajánló.

Reggeli kávé mellé.
VO101Tom
off/
Leon. Te eléggé képben vagy a windows-al, segíts légyszíves, mit tudnék azzal csinálni, hogy van egy mappa, amiben sok képet tárolok, megnyitáskor állandóan végigtöltögeti az összes képet, amivel hosszú ideig elmolyol. Mivel rajzokhoz rendszeresen használom õket, idegesítõ. Nem tudsz erre valami megoldást? A képeket nem lehet valahogy az indexeléshez hasonlóan tároltatni vele, hogy ne töltögesse állandóan? (ami legjobban idegesít, hogy ha a mappából kilépek, és vissza, akkor is újrakezdi, mégcsak meg sem jegyzi a következõ kikapcsolásig).

www.pumaszallas.hu