91308
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#305 Ahogy látom Ti inkább a "játékot" keresitek ezekben a programokban,nem a realisztikus szimulációt. JÁTÉKnak viszont tökéletes a CombatFS3 is...Üdv:
L.Balu(HA-FUN) -
#303 Egérrel hogy lehet játszani ezt a játékot? -
#301 jaja, leszedtem, de fél óra után az iso-t is töröltem -
#299 Sorry! Igazad van! Csak már annyira agyamra ment a sok háborús szar film, hogy mindig ez ugrik be! :D -
#297 beza...
én is ezt mondtam, csak kicsit zavarosabban :-))) -
#296 Halee mindenki!
Csak pár +jegyzés:
Ha mindenáron B-52-est akartok,az FS2000/2002-höz van egy,csak kicsit gyenge a flightmodel,meg gagyi a Virtalcocpit...
A CombatFS (föleg a három) nem nagy eresztés: gyenge grafikus motor(2,7es AthlonXP-n GF FX-szer 45FPS-t megy...) és a repmodell se nagy eresztés.
Az abszolute ász az IL-2,az FS2002(ha jo gépek vannak hozzá),és a nyáron megjelenő Lock On: Modern Air Combat.
A stratégiai bombázó lényege:
-nagy hatótáv
-nagy repülési magasság
-nagy kapacitás
Kb. ennyit akartam hozzászolni.Üdv:
Lt.Balu(HA-FUN) -
#295 Általában a stratégiai bombázók nagyok, hatalmas a hatósugaruk és rengeteg bombaterhet képesek cipelni....
Azért stratégiai az elnev. mert nem kell a csatatér közelében lenniük, így bárhonnan csapást tudnak mérni...
Lehet, hogy nem világos a magyarázat, de ez a lényegük....
:-)))
-
#294 te mondd csak, az mit takar, hogy stratégiai bombázó?
van szabadidős bombázó is? -
#293 Vagy éppenséggel én szedegetem le őket....
:-)) -
#292 akkor Combat Flight Simulator -
#291 Nem ez a lényeg!!!!
Stratégiai bombázóhadműveletben akarok résztvenni, miközben az AI az ellenséges mig21-eseket szedegeti le a farokgépágyuval....
:-)))) -
#290 mellesleg felbaszod a Flight Simulatort, az alá tuti van B52 meg B747 is -
#289 nagy élmény lehet :DD
egy fordulás 10 perc :DD
mondjuk letteni jó móka lehet -
#288 A B-52 a hidegháború alatt készült.
Az volt az USA első Gázturbinás stratégiai bombázója.
Legnagyobb álmom egy ilyet vezetni - persze játékban :-))) -
#287 igaz! -
#286 Enola Gay volt a gép neve a pilóta muterja után.... -
#285 Sorry tesó, de az egy B-29 volt..... -
#284 Khmm.... Hiroshima? -
#283 B-52 '44-ben??????
Na ne viccezzél!!!!!
B-29 talán! -
#282 ÉN egy B52-es bombázót próbálnék ki szívesen, de az kimaradt a játékból, gondolom a keleti front miatt. :( az a nagy ruszki fos elég szar. -
#281 majd ha meglesz a game, ami közvetlenül a joystick után következik be -
#280 VALAKI A MULTIT PRÓBÁLJA MÁR KI!!!! :D ENNYIRE TÖKETLENEKE NEM LEHETTEK? HOGY NEM PRÓBÁLJJÁTOK KI EGY GAME MULTIJA!!!!! :D -
#279 miért ne kezelné, 2 controller mindenhol megy -
#278 Jaja, az úgy fasza, csak kezelje le a program.... -
#274 igen de az uber hogy a kormany pedaljat be tudod rakni ruddr pedalnak es egy joyal istenkiraly:) -
#273 Kormánnyal repcsizni?????
Az gáááááááz!
Függőlegesen nem tudod rendesen irányítani!
Az oldalsó vezérsíkok még faszák, hogy nyomatod a pedállal, de az emelkedés/süllyedés digital billentyűkön...(mert máshogy nem lehet)
Ez gáz, gondold már el...
:-))) -
#272 Akkor mondd el ,hogyan élehet multizni! :D -
#270 na jó, de C64-en jó volt
viszont kormánnyal repülőzni :DD utópia -
#269 Még az MCO-ban próbáltam Joy-ja, de kb egy kör után visszaálltam billre. :) -
#268 Én meg a joyjal az autózást tartom extrémnek. :) -
#267 még nincs meg, de a hét elejére várom -
#266 háááááááááááááááát......... akkor már inkább joy-jal autózok, az nem ennyire zakkant :D -
#265 Multit nézd meg hátha neked megy. -
#264 mittomén :) Pedállal mondjuk vagy valamelyik gombbal a kormányon. -
#263 hmmmmm, ezt kipróbálom
bár elég hülye ötlet..... :) vízszintes vezérsíkot mivel?? -
#262 Én kormányt akarok, mert azzal is lehet szerintem faszán repcsit iránytani, meg még autósóokhoz is király. -
#261 Hát pedig nagyon úgy tünik. :) -
#260 az nem lenne vicces, ha nem menne a multi, csak ezért rendeltem új joyt -
#259 Valakinek sikerült már multizni vele? Most jött ki az ASE támogatás hozzá, de állandóan timeout van csatlakozáskor. -
#257 Melyik warezsiteról, ftp-ről szedtétek le a játékot? Én is le szeretném tölteni.