91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#347 A többi géppel sima megy, csak a dupla motorosok nem akarnak felszállni. -
#346 Na sikerült multiznom, de nem jöttem rá, hogyan lehet felszállni a nagy ruszki erőddel. Elmentem Budapestől balatonig, de nem tudok egszerűen felszállni, és a gép állandóan jobbra húz, miért? -
Deajka #345 Biztos valamelyik arabs oldalról szedted !)
-
#344 ez lemaradt
:-))) -
#343 De bazmeg, hogy ilyen szarul feltörni egy játékot és semmi dokumentáció hozzá....
A drága pénzen vett netkapcsolatommal lecibálom a netről, nem számítva a mégrágább időt és akkor ilyeneket szopok vele????
-
#342 Az lesz... -
#341 akkor mit akarsz binnel??
figyi 5 lehetőséged van, 20 mp alatt végigjátszod -
#340 Ezaz, hogy nincs Cue -
#339 hát ha már van egy cue.. -
#338 daemon toolsban nyisd meg *.*-ban :D -
jahh, hülyevagyok, gondolom Bin-re kéne átneveznem.... -
#336 Okay, köszi, márcsak az a kédésem, hogy mire nevezzem át?
Cue-ra?
Bin-re? -
#335 sztendölón -
#334 Alcohol 120%? a legujjabb nem kezeli? tudtommal az minden extra marhasagot elvisz!? -
#333 Skacok!
Technikai kérdés: IL-2: Forgotten Battles-hez kell az alap, vagy sztendelón???
ismerősnek rángatom le, csak kérdem...
Sajna nem szeressem az ilyen gamékat :(
Köszi.
-
#331 azt kezeli, amit beleintegrálsz -
#329 jaja, nekem is beugrott, csak nem voltam biztos benne -
#328 out kiterjesztesu fajlt a total (win) commander szokott csinalni ha fajlt egyesitesz vagy darabolsz,azt siman at kell nevezni es mukodik..
de ha winrar3-a csomagolod ki akkor szerintem kapasbol jonak kene lenni
ha nem ez a megoldas akkor passz,nem talaltam el :) -
#327 nem lehet hogy át kell nevezni?? nincs valami nfo? -
#326 Hát ezaz, hogy miben....
A letöltött Forgotten Battles 2 cd-ja van ebben a kir.-ben miután kicsomagolom....
És semmivel nem tudom egyelőre kiírni. -
Deajka #325 hi! Miben van out kiterjesztés ?
Amúgy "meglett" a forgotten battles. Bazz, very cool... és már tudom kezelni...Be-be..mondjuk rögtön a legelső kétfedelűvel kezdtem, de kapásból felszálltam. Elmentem a célpontig, ott lerobbantottuk a fejüket és ezután a fejembe szállt a dicsőség és úgy gondoltam kicsit vadászok... Azt hiszem a game a következő 5 mp-ben nagyon izgalmas volt! Jó néz ki a gép szárny nélkül.
-
#324 Na szal akkor megkérdem itt is:
Az OUT kiterjesztésü file-t mivel lehet megnyitni, mert a Daemon nem támogassa!?
ELőre is kösz! -
#323 cue
iso
ccd
bwt
mds
cdi
-
#322 Nem! CCD-t sem ismeri. -
#321 Nagyon durva!!!!!! EA accountomat ézzgettem, amikor majd leestem a székről:
ez volt oda írva országnak: Hungarian People's Republic (gyk.:Magyar Népköztársaság)
mindössze 13 éve volt rendszerváltás. :)
enyhén levannak maradva az amcsik :) -
#320 Ismeri az *.out kiterjesztést is?????
Nos prof? -
#319 Naja!
Nem is köll író, elég a NERO!
:-))) -
#318 6 féle image-et ismer, ennél több író program nincs is -
#317 Hámmár hogyne létezne!
Amúgymeg egy konzolizálódott ex-pc-s ne oktasson engem ki.... :-)))))))))))))))))) -
#316 olyan image nemigen létezik..... -
#315 Amúgy lentvan a cuccos, csak lusta vagyok kitömöríteni....
Meg valami extra image kezelő progi is kell, mert asszem nem olyan image-be van, amit a daemon ismer...
Majd az isomaster-rel vagy mittom mi a neve, meglesem holnap. -
#314 :-)))
Hülye kötözködős segglyuk....
-
#313 már bocs, de csak a második egyenlő a harmadikkal, tudtommal a gép nem robbant fel :DDD -
#312 Ez:
Meg ez:
egyenlő ezzel:
-
#311 Nemazért, de:
-
Anee #310 Nemazért de 1944-ben még csak próbagyártáson volt B29...
Amúgy olyan fasza a gém megyek szépen előttem Sopronnak tartva vagy 10 IL2 Type 3 védelem nélkül-már leszedegettem- errefel szaros IL2:FB elfelejti a joy kezelését így emelkedés sűlyedésnek annyi...nemkicsit baszott fel de már többször csinálja...A hangok meg csak romlanak...van amikor egyx csatában kb 3-4x szólal meg a hang össz-vissz...viszont bétának jó
A CFS3-ban a campaign az fasza volt, a Dornier 335 Pfeil, Ho 229, Me 262 A1/U4 is emelte a szinvonalat ami jólasz volt....szar grafika,gyökér cockpit, nevetséges fegyverhangok, kiirja ha eltaláltam a kis jenkyt, nameg a sérülési modell....30 MG151/20 vagy 20 MK108/103 lövés kellett egy B17 leszedéséhez emellett a gépek között alig volt érezhető különbség...... -
#309 Ezt benézted....
Szerinted akkor minek nyomatjuk az iL2 topikban????
Mert annyira nem jön be a világ legrealisztikusabb ww2 repszimulátora????? -
#307 te miről beszélsz? -
L.Balu + t = Lt.Balu szori -
#305 Ahogy látom Ti inkább a "játékot" keresitek ezekben a programokban,nem a realisztikus szimulációt. JÁTÉKnak viszont tökéletes a CombatFS3 is...Üdv:
L.Balu(HA-FUN)