91309

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Dns5000
    16 szinmlyesegben 60hz 32ben 75hz, ilyen meg sosem jott elo hogy szinmelyseg miatt ne ment volna feljebb.
    Ja azt leszedtem egybol de az ugyab az ami a cdn is van a crak konyvtarban. Nekem csak a me262nek van nagyon hulye hangja olyan mintha fm szitivel csinalnak ilyen sipolos. Az elso reszben jo volt a z me262 hangja. Meg a motorja allandoan kigyullad magatol is ez eleg erdekes.
    Grafikailag nem lett olyan sokkal szebb a patchelt elsoresztol :(. De sokkal gyorsabban meghalnak a vadaszgepek elszakadnak a vezerlokabelek, meg a pilotakat is meg lehet olni hatulrol. Ez az elso reszben nem volt.
    En tok meglepodtem amikor hatulrol lottek ram es elsotelult a kep :). Az elsoreszben csak kiirta hogy player died :P

Deajka kerdezte hogy milyen magasra lehet repulni p51 el, a quic missionban nem is lehet csak p47el repulni. Hogy lehet p51el repulni?

• Anee
    http://dl.gamecopyworld.com/dl.cgi?flt-il2fb!rar
    a repülés nagyon minimálisan lett könyebb, főleg a felszállás lett ygerekjáték a pattogó leszálás viszont gyökér
    dns5000:biztos hogy refresh rate program megoldja
  • Dns5000
    felraktam a forgatten battlest es csak 60 hzn megy a frissites dx alatt is meg open gl alatt is :(((((
    az elso resze dxel hagyata magat nagyobb frissitesn.
    valaki help please !!!!!!!!!!!!!!
  • FREAK
    közben úgy oldottam meg, hogy 16 helyett 32 csatornára állítottam, és asszem a minőséget is buheráltam....

nem érzitek úgy hogy könnyebb lett az előzőhöz képest?? mármint maga a repülés
  • antijedi
    crackfix hol merre??
  • Anee
    Szaggató hang, nincs hang stb....kiderült hogy a feltörők baszták el, van crack fix...:-)
    56-os modemmel sajnos nehéz multizni..:-((
  • FREAK
    milyen hanghiba?? én ma kaptam meg a joyt, ki is próbáltam, és nálam akadozik a hang (bár lehet hogy csak az erősítő kontaktos :)

nem multizunk egyet?
  • Anee
    Játszok vele nem fecsérelem szavaimat...a hanghiba megszünt úgyhogy nagy bug nincs csak hát a 32MB VRAM kurva kevés neki....leningradnal folyamatosan tőti a textúrákat
  • rusland
    na milyez a punnyadas? ilyen gyorsan meguntatok? :)
  • Anee
    hát nállam ezt akkor csinálja a megállást ha elfogy a virtuális memória....ezt kb 600-700MB-osnál irta ki nekem:-) úgy 25-30 percenként fél giga rammal...
  • Anee
    Hmm a hang bug most néztem a feltötők hibája:-)
    Viszont eddig még a Leningrad térképet se töltötte be, mostmár legalább az is megy...........
    A tavaszi balatoni táj meg nagyon kajak
  • [OP]Stormbird
    1-200m annyirol meg az autopilota sem hozza vissza 500-600kell legalabb, meg gep fuggo is hogy milyen gyorsan lehet kihozni
  • Alexease
    Stall akkor van - elvileg - amikor egy hirtelen manovernel a szarnyakon megszunik a felhajto ero. Sebesseg fuggetlen.
    Kijonni belole ugy lehet - pl. - hogy a forgassal megeggyezo iranyba toljuk a gepet, sebesseget nyerunk, egy kis flaps, es utana az orrat lassan felhuzni.
    1-200 m magassagban bekovetkezett stall, nagy valoszinuseggel tereptargyat csinal a gepbol, keves a "hely";-))
  • Anee
    hát az a baj hogy autópilóta jobban is manőverezik s rövidebb fordulókat vesz...kcsit gázos
  • Dns5000
    legegyszerubben az A betu megnyomasaval tudsz kijonni dugohuzobol :)
    bar ez kicsit csakas :P
  • Lt.Balu
    az a sebesség nullás dolog szemléltetésre jo volt...de nem kötexem...
  • Lt.Balu
    "ha 700kmh-val belemész egy hirtelen manőverbe, akkor is stall a vége"
    Najó, ezt most szemléltesd pontosabban egy laikusnak,aki nincs teljesen tisztában a dolgokkal....
  • I.C.ram
    Minek? Hogy a hülye ruszki csotrogányokat istenítsd egésznap? :) Egyébként nemtok.
  • rusland
    nem tudtok valami letoltesi helyet?
    nekem sector.warez.hu meg nem jon be
  • Lammer
    kösz!
  • FREAK
    "A stall az az átesés (sebesség nulla)..."

Egy repülő tárgy sebessége csak akkor nulla, ha függőlegesen emelkedve elfogy a szufla, vagy lezuhant. Ezzel szemben, ha 700kmh-val belemész egy hirtelen manőverbe, akkor is stall a vége....
  • Lt.Balu
    A stall az az átesés (sebesség nulla)...ha ezt nem jól korrigálod,akkor esel dugóba (ezért nem kell nagyon belenyulni az átesésbe,illetve ésszel és nem csürni,max oldallal)! Sőt ha szépen lépsz be neki,lesz egy zép legyező:) de ez már műrep.:)
  • Deajka
    Ööö, bocs ,de amikor kiirja, hogy stall az nem dugóhúzót jelent(nem szó szerinti fordításban)?
    Mi az a pár kilóméter? Ja, és ott mi történik?
    Tegnap éppen ezen kisérleteztem, de 4300-nál volt a stall (vagy mi) és onnan már csak néhány mp és bumm.
  • Lt.Balu
    ha lehetőség van rá,akkor egy ívelőnyitás (felszállóállásba) sokat segít a kivételen...
  • FREAK
    én inkább nem javaslom az ellenkormányzást, mert annak nem dugóhúzó lesz a vége, hanem egy javíthatatlan STALL....

inkább hagyni kell sodródni, és ha szerencséd van, kidob magától, mint egy folyami örvény pl.
  • TopGun
    Dugohuzobol ellenkormanyzassal es eros imadkozassal...?
  • FREAK
    1. pár kilóméter
    2. lassítasz, hagyod csúszni, és finoman szeded vissza :)
  • Deajka
    Szakamai kérdésre nincs válasz? Úgymint 1,2?
  • FREAK
    Ramiris :)
  • Blasta
    :-)))))))))
    Én is így vittem el USA-ba az egyik nagyvárosba, csak én a GTA3-ban tettem....
    ;-)
  • Deajka
    Na, fijjug! Tegnap olyat tettem az asszonnyal...
    Szóval, levittem a balcsira. Mondom neki: na asszony ma leviszlek a Balatonra, pattanj a pilótafülkébe. :)
    Megnéztük Füredet, nagyon állat.
    One or two kérdés:
    1. Milyen magasra lehet repülni pl. P-51-el?
    2. Dugóhózóból hogy lehet kijönni?
  • ToMy_
    Nem tudjatok, Mo.-n ki az ACT LABS hivatalos dealere?
  • sanzik
    en pontosan ezt irtam a #328-ban,de akkor ugy latszik nem volt egyertelmu :/
  • FREAK
    max úgy lehet, hogy saját importőrük van és megkerülik a nagykert, vagy dömpingelnek
  • FREAK
    az érdekes :D

haszon már nem divat manapság? :D
  • Anee
    kb 200-300 Ft-tal drágább kiskerbe
  • Anee
    DE ez akkor is 45 nem 44...
  • FREAK
    olcsóbban is

Act-Labs Eaglemax 6 rugó nagyker
    Ligitech Wingman Attack 4800 nagyker
    Genius F31D 5600 nagyker

mind netto

a Geniust nem ajánlom, mert nekem volt F23 és nem sokáig bírta

A Logi meg az Act-Labs tuti vétel.
  • I.C.ram
    keyboarddal szerintem nem nagyon válogathatok.
  • I.C.ram
    Illetve az épp felszállókat kamikázéval! :)