91308

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Dns5000
    megjott, csak ez egy szoveges file es a szar freemailban nem tudom lementeni filekent a csatolt filet hogy dogolneke meg :(((
    ha meg ki copyzom valamiert nem megy :(
    becsomagolnad egy zipbe es elkuldene meg 1x szer? koszi
  • Dns5000
    de jo mar alig varom :)
  • Anee
    tetszeni tetszik csak lefelé alig lehet látni, kcsit szűk a kilátás...
    És pont igen a BF-109es belseje az már ász abból nem váltok el soha
    Átmegy mélre pár perc
    Az ellenfél "ACE" nehézségű volt.És ha megnézed látod hogy azon a kezdő manőveren múlik minden.....amivel elkerülöm a fronttámadás által keletkezhető szopásokat...utánna már veszve volt mint a dög....majd minden vadászra tudom JÓL használni
  • Dns5000
    hogy?
    az fw190d9 belseje nem tetszik?
    szerintem tok franko, talan a bf109 belseje jobb csak
  • Dns5000
    jol ossze kellen nyomni pl rar al, mert vodas vagy :(
  • Dns5000
    oke koszi johet!
    [email protected]
    de ha 1mb nel nagyobb fel tudnad tenni valahova. az jobb lenne
  • Anee
    Na megvan időlassítással és ctlr+F1 nézettel hogy jobb legyen a kilátás:-)
    Manőver szempontjából viszont lényegtelen, ugyanúgy szedem le cockpit nézetből is mint "nagy látószögűvel":-)
    szóval ha ezek nem zavarnak el tom akár már ma küldeni....majd úgy éfélkor visszanézek hogy mit reagáltál.
  • Anee
    Hmm tesztnek 5ből háromszól mögé kerültem s lelőttem a gecibe...csak nem vettem fel, tegnap este nem azzal foglalkoztam....
    Mivel mögöttem vannak általában a saját társaim, így biztosítva vagyok az esetleges támadások ellen, és így megéri lelassítani.
    Sok gépes harcnál-10/12- én sem lassítok le, ha 350 alá esek szinte halott vagyok.
    Holnap este meglesz a videjó
    Tényleg időlassítás,gyorsítás engedélyzed, illetve szabad kamerahasználat is van?A nélkül "egy fokkal" nehezebb, a belseje nem szimpi számomra
  • Dns5000
    amugy nagyon varom a fw190d9es bemutatot :)
  • Dns5000
    lassits hamarabb :)
    vagy csinal egy jojo-t
    de nem ertedmes sok gepes harcnal elveszteni sok sebesset inkabb sorozd meg aztan keress egy masik celpontot
  • Anee
    hmm nekem ilyen bevetéseken csak annyit szoktam szopni hogy amikor mögé kerülök akkor a JELENTŐS sebességfölényemet nem tudom emberi idő alatt-10mp- lecsökkenteni az üldözött sebességére hogy egy rárepüléssel biztos szítszedjem....
    Hiába a landing flaps és a 0% power:-(
    Ezt nem lehet betanulni számomra ez helyzettől függ
  • Dns5000
    en szinte mindig elmetem a jatekot. Nem azert mert olyan jol sikerul, henem mert sokat lehet tanulni belole. Kesobb nagyon jo kielemezni hogy mikor mi torten , hogy lottem szet ezt hogy bombaztam le azt vagy hogy engem ki lott le es hogy :)
  • Dns5000
    koszi nagyon kivancsi vagyok hogy kerulsz a la7 hataba fw190d9el:)
  • Anee
    nem nagyon szoktam a harcaimat rögzíteni, nem felelne meg magamnak:-)
    De ha lesz kedvem felveszek párat
  • Dns5000
    akkor rakjunk la7re mk108at:)
  • Dns5000
    hmm, ha van egy ilyen felvett jatek ahol la7 moge kerultel szivesen megneznem. Persze ugy nekem is meg y hogy a la7 meggondolja magat/kifogy a loszere aztan elindul hazafele :P
  • Anee
    Pedig nem lenne nehéz megcsinálni, cockpit ugyanaz, látva hogy Ta-152H belseje is 1-az-1ben fw190.Ahogy me109nél lehet gépágyút váltogatni úgy a d sorozatot is meglehetne csinálni...
    Amúgy én is a nagysebességű forduló légiharcra gondoltam, ott d9 elég jól teljesít és simán La-7 mögé tudok kerülni, bár most inkább 1941 Leningrad kampányt nyomom vadásszal. 19 küldi 87 lelőtt ruszki köztük 2 ász:-)
  • Dns5000
    FW-190D-11: Fighter. Engine: Jumo 213 F or F-1 with three-stage supercharger and MW-50 boost device. Armament: 2 MK 108 guns of 30 mm caliber; 2 MG 151/20 guns of 20 mm caliber.
    igy mar egesz jo kis gep lenne ez :)
    csak kar hogy nincs a jatekban :(
  • Dns5000
    visszajatszasnal lehet masik gep pilotafulkejebol nezni az esemenyeket?
    bombat koveto kamera vagy foldi celpont kamera van?
    mert en nem talatam.
  • kiskorúbézoltán #484
    Hmm...Ha neked az Il-2 van meg nem az Il-2 FB akkor a Lobby-n nem sok embert fogsz találni , szinte mindenki (aki az Il-2-t nyomta) átállt az FB-re . Persze azért ott is (mármint az alap Il-2-ben) szoktak lenni néhányan . Ha van ICQ-d szólj és "realtime" segítek a dologban .
  • Dns5000
    nem tudom te hogy csinalod de 1-1 be probald ki fw190d9 et meg a la7 et. La7el lazan minidg a fw190 mogott vagy forditva meg soem latod la7 hatat. A la7 helyben fordul meg a fw190d9 hez kepest. Jobban gyordul, jobban nyer magassagot, nagyobb a vegsebesseg. Egyeduli problema a keves loszer, a fw190d9 nagyon jo pancelzata miatt csak a szarnyara erdemes lonni. A fw190 csak nagy sebessegnel 500 felett manoverezik jobban. De ha belekezdesz egy manoverbe ugyis 500 ala fog esni a sebesseg. Vegsebessege kb550 mig a la7 600 korul.
  • Hypo #481
    Hat annal tobbet, mint ami ott le van irva nem tudok mondani mi a konkret gondod?? felraktad? elinditottad? beleptel az fb channel-re? raklikkeltel egy dogfightra? elindult?...:}
  • Anee
    azért nyer mert a D9 sokkalta jobban manőverezik,és kanyarba se esik akkorát a sebessége mint szaros Lavocskinnek.
    Amúgy muris ez a küldetésgenerátor...Leningrádnál 1941 kb hetente cserélünk repteret....és utánna ott ál üresen a másik...nem sok értelme van
  • Dns5000
    Rajottem miert nyernek a fw190d9 la7 ellen nagyobb csapatban. Mivel az Fw190d9 sokkal jobb pancelzatu, tuzereje jobb 2x20mm es es 2 geppuska kaliber, a la7 nulla pancelzat, 2x20mm gepagyu nagyon keves loszerrel. Hiaba a sokkal jobb manoverezes a gyenge gepagyu es keves loszer minimalis serules tures betesz nekik.
  • Hypo #473
    Le kell tolteni a hyperlobby nevu kliens progit aztan felrakni, majd elinditani es ott mar egyertelmu, be lepsz az IL2 szobaba ott lesznek a jatekosok, dogfight szobak coop mission szobak, online war szobak. http://www.pumaszallas.hu/egyeb/lobby_faq/lobbyfaq1.htm itt meg le van irva
  • Dns5000
    kicsit eltevedtel :)
  • FREAK
    az elsőben profibb volt sajna
  • FREAK
    MOHAA? :D
  • Hypo #461
    Hat legalabb most mar kicsit jobban hasonlit az igazi leszallasra
  • Anee
    ja azt a soha nem létező Bl-1est:-)
    Hát nemtudom annó még a Tu-2vel okozott SOK gondot a felszállás...(ÜberDaemon Loader)
    A leszállás meg gyogyesz lett, soha nem pattog úgy egy gép ha 180-200zal rakják le
  • FREAK
    eddig csak egy gépet nem bírtam lerakni, azt a sítalpas szart, aminek 40% tolóerő alatt leáll a szuper hajtóműve.....
  • Dns5000
    ja leszalni sokkal nahezebb lett, fuvesz reszle futomuvel eleg meresz dolog, 140 es sebessegel kell lerakni a gepe lehete finoman kuonben akkorat patatn hogy osszetorsz. 180 alatt viszot mar nem tudsz korigalni a magassagon.
    Repuloteren azar egyszerubb a leszallas csak nagyon rovid a leszallo palya :P
    mar nagyon messziro be kelll alli jo pozicsioba alacsona kis sebessegel hogy egybol megkedhesd a leszallast.
  • Dns5000
    gf3 am van es maxi beallitas mellet, nem olyan sokkal szebb. Neked milyen hangkatyad van hogy jo?
    De nezd meg a jatek oldalan a forumot hogy hany embernek van gondja hangal minenfele hangkatyaval.
    Egy idelyeg en is azt hittem hogy tok jo a hangja de aztan rajottem hogy pattaog es neha nincs geppuska hang. Meg a motor hang is nagyon halk, csak ha bizonyos iranyba nezel akkor jo.
  • FREAK
    lol, azért sajnállak

emlékszem, nálunk régen a többiek leszállni nem tudtak, én mindig letettem előre a gépet, aztán átváltottam az ő kamerájukra, és próbáltam koordinálni a leszállást

persze a legtöbbször esés vagy bukfenc lett a vége :D
  • rusland
    Dns5000...hm...
    rossz a hangkartyad...
    nekem mindig van hang...
    grafika sokkal szebb... csak ez kartyadtol fugg
    ha min G3-d van eszreveszed...
  • Anee
    Nameg a kampánygenerátor mely a játékkal töltött órák számát végteleníti:-)
    Csak a hangokat baszták el, más baja nincs csak "kisebb" fizikai hiányosságok
  • Dns5000
    ha majd jobban meghalgatod rajossz hogy a hangot nagyon elbasztak nehe van nehe nincs, meg recseg :(
    Grafikailag csak kicsit szebb az il2nel. Csak annyival jobb hogy tobb gep van bebnne.
  • rusland
    Nah megvan az FB... Grafika, Latvany, Elehuseg, Hang, Hangulat MAX...
    IL2 traningkekkel kezdtem...
    es IL2 campaigt csinalom... eleg maceras jatek :)
    nehez
  • Dns5000
    csak bf109 el mentem hogy legyen valami eselyuk, ok meg la7 el, de igy is maguktol lezuhantak allandoan
  • Anee
    Hmm akkor irányítatlan rakétákkal kellett volna szórni őket fojamatosan