91308

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • kiskorúbézoltán #558
    Hali!
    Nekem (PIII.1G./Gef2GTS/256Mb) éppencsak megy a progi 800X600-ban , halálra butítva , szóval a te konfigoddal -szerintem- nem fog menni a dolog . Az Il-2 Forgotten Battles önálló darab , nem kell hozzá az alap Il-2 .
  • guces
    Hello mindenkinek
    Lenne 1-2 kérdésem hozzátok rutinos rokákhoz.
    Nos mi a IL-2S Forgotten Battles minimum gépigénye? Pl hogy viselkedne1:600Cel, TNT2-pro vga, 192Mb ram, 20-Gb-tal, tudom nem a legjobb konfig de mégis. IL-2S Forgotten Battles kiegészitö vagy különállo játék, kell a elözö IL2?
    Segitségetek elöre köszönöm.
  • Dns5000
    hat ez az hogy nagyon sok ideig kell a gepre celoznod hogy leszedjed, egy jo pilota nem fog ennyi idot adni neked egybol csinal egy manovert. Vagy ha nagy sebesseg kulonseggel josz akkor is csak egy pillanatod vagy lonni, de mivel nagyon kozel mehet igy az ellenfelhez az tuti talani fog egy par golyo Browling nem er semmi, csak nagyon serulekeny helyen.
  • Dns5000
    viszont ha meg a felszallas sem megy, akkor lesznek meg gondok a leszalasnal :)
  • Dns5000
    amugy a felszallas tul konnyu lett meg take off flaps sem kell
  • Dns5000
    ja 180-200km/h tol mar enyhen huzd hatra a joyt es huzd fel a kereket es repul egyenesen, ne emelked amig el nem ered a 300km/h-t
  • Dns5000
    felszallasrol is van video, de maxigaz 0 gomb azt ++
    ez az z x gombal korrigald az oldara huzast, ez alacson sebessegnel a probeller altal kelltett efekt. A nemet gepek balra huznak, az oroszok meg altalaban jobbra :P mert azoknak ellenkezo iranyba forog a propelleruk
  • Dns5000
    ja az mk131hez valami iszoszonayat sok loszer van legalabb fel perc loszer, vagy meg tobb.
    de ez a 42 la5 elveri a 45 fw190d9et azert nagyon durva. Hat ha a Hartman talakozott volan egy la5 asz pilotaval a jatekbol tuti meghalt volna. A kis kaliber arra jo hogy ha tavol vagy 300m+ fodulo kozben is megprobaltahatod eltali az ellnefelet fw190d9 meg lehet pazarolni mint allat.
  • Anee
    Hát az aztán igen komoly ász...bár oroszok között....
    De azért keleti fronton 3 év alatt lőtt le Erich "Bubi" Hartmann 352 ruszkit CSAK Me-109el.
    Ez a bleinheim egy angol közepes bombázó a háború legelejéről...de a sérülése veszélyesen kotu csak felbassza az agyamat...motorra kell 4 MK-103mas találat..
    Mustang: Lehet nem múlja felül jelentősen a német gépeket de az a tény hogy majd 2500KM-re elegendő tankja volt német 1000KM-je mellett....
    A Browling meg annyira nem szörnyű csak sok találat kell.....kb mintha D9 MG131ével lőnél....
  • kiskorúbézoltán #547
    Sorry , de ha a linken lévő oldal hyprlobby leírása nem jó én mást nem tudok .
  • Dns5000
    hat ez nagyon durva: a 42 es la5 siman leszedi a 45 fw190d9 hat azert ezt mar nem kene!!
  • kiskorúbézoltán #542
    Gy.i.k. menüpont .
  • kiskorúbézoltán #541
    http://www.pumaszallas.hu/index1.html
  • Dns5000
    igen ha zold az apply akkor jo, ha piros akko meg nincs teljesitve, le kell szanod es elmenni a hangaroz
  • Dns5000
    bazz la5 ellen sincs semmi eselyem fw190d9 el :((
    viszont p51et 95%ban kinyirom, de bf109el meg konnyebb, nemcsak a mk108 miatt hanem mert jobban manoverezik mint a fw190d9 es nem is esik at olyan konnyen
  • Dns5000
    amugy van autopilota meg idogyorsitas
  • Dns5000
    passz meg sosem probaltam, ge gugli hyperlobby
    vagy www.il2sturmovik.com
  • Dns5000
    mi ez a Bristol Bleinheim ?
  • Dns5000
    amugy nem lehetett olyan rossz gep a la7 a Kojedub 67 nemetet lott le vele. Meg ez a szuper manoverezes tobb gepes harcnal mar nem olyan nagy elony, es a iszonyat keves tolteny (a nemet gepekben legalabb 3x annyi van) meg a nulla pancelzat betesz nekik. Ez meg is latszik a jatekban.
  • Dns5000
    ja nagyion jo, ilyen felvett jatek
  • Dns5000
    hat a mustang a jatekban kicsivel lassabb a bf190d9nel de lehet hogy picit jobban manoverezik.
    de a hat kis kaliberu geppuska valami szornyu eselyed sincs vele kilonni fw190d9et csak ha a pilotat vagy a motort lovod.
  • Dns5000
    ja sajnos meg nincs petch pedig nagyon kellne a hang miatt :(
  • Dns5000
    a traninigben van 2 leszallas video is
  • Anee
    az ég világon semmi
    Bár én ajánlom a HyperLOBBY nevű programot azzal játsz
  • Anee
    Csak az a poén hogy valóságba a La-7nél a Yak9 is sokkal jobb volt nemhogy a Mustang(a második vh. legjobb amerikai gépe,picit fölülmúlta a német gépeket) vagy a német egyűlésesek.
    Ruszki programozók...
    A BF-109G-14nek vagy K-4nek megvan az az előnye a D9el szemben hogy brutálisabb a tűzereje.így egy találat biztosítja a zuhanást.
    AMúgy nézd meg a golyóálló programozói csodás:Bristol Bleinheim.Ez a gép 20mm-resből is simán kibír 15öt akárhova lősz...Szóval lenne még mit javítani
    Kiváncsi leszek mit fog tudni a Me-163KOMET és He-162 Salamander "Volksjager" de ismerve a programozókat maxx speed minimum 300zal kisebb lesz, s nem lehet majd 3 perc alatt 10ezer méterre jutni me163mal
    Hwiking:nem amikor támadják a repteredet akkor egyből harcba csöppensz....hidd el jobb sok repüléssel:-)

• Dns5000
    bf109
  • Dns5000
    kiprobaltam a la5 vs bf190 et is, a helyzet ugyanazn mint a la7 vs fw190d9nel
  • Dns5000
    ez a p51 sehol nincs a la7 hez kepest siman nyirom ki a asz p51 eseket
  • Dns5000
    hmm a mustang olyan jo lenne mindjar kiprobalom mit tud egy ace mustang.
    Szoval ha tudsz csinalni forgolodos la7 olest az jo lenne :)
  • Dns5000
    A napos jo trukk, majd kiprobalom.
  • Dns5000
    hat a zuhanasrol meg annyit hogy csak a foldig lehet :) de attol meg ott marad mogottem es mivel a la7 gyorsabb tuti hogy utoler
  • Dns5000
    megprobaltam a la7el az fw190d9 asz pilotat leszedni
    ,hat nem egyszeru mert eleg jol manoverez es nagyok keves tolteny van a la7en. DE MINDIG en vagyok a hataban, veletlenul megis mogottem lenne akkor csak elkezdek kanyarodni es maris a hataban vagyok. Asz pilotanak nem kell megnutatnod a motort eleg ha 200men belul jon es mar le is lotte a szarnyad.
    Szoval a la7nek abszolult folenye van fw190d9 el szemben 1az1 ellenben. Csapatban mar az fw nyer.
    Fw190d9 nagyon konnyen stalba lehet tenni la7hez viszonyitva, most jatszottam parat la7el aztan vissza fwre es csak csodalkoztam hogy mar megint stall meg dugohuzo, az asz la7 hetes meg ilynekor egybol lelo :P mondjuk amigy is csak az idot tudnam huzni :). A kozepes pilotat meg meg lehet szivatni lassu szuk korokkel, ilyenkor kilovi az ossze toltenyet es elindul haza :)
    De az asz csak akkor tuzel ha tala es azt is a szarnyra lovi.
  • Anee
    mármint a FW190D9 VS LA-7 párbajban....
    amúgy esetleg még ha van magasságod-3000-4000méter- és mögötted van, nyugodtan dobd be dugóhúzóba a géped, a balfasz elindul haza mintha elvégezte volna dolgát, de mivel Te kihozod a dugóhúzóból ezért utánna tucc menni s 450-500mről elkezded sorozni s meghal..
    Komplikált menekülési mód, de ha ki tod húzni dugóhúzóbol akkor le tod szedni utánna
  • Anee
    Hát nemtom hogy vagy vele de általában a gép a szembeni támadást keresi---> a függőleges manővert kell használni
    Elkezdhetek forgolódni vele ott is meg tudom fogni......bár akkor kicsit lelassulok:-)
    Ha hátulról támad és tudod hogy támad, akkor ATOMIC zuhanással el kell menni, meg hát ezért van MW50 pont a vészhelyzetekre lett kitalálva...
    Ha Te magad és a La is a nap fele mentek akkor nyugodtan húzd fel az orrát s utánna engedd le úgy 300m emelkedés után, a balfasz a nap miatt megy egyenesen tovább-nálam..- és te máris mögötte vagy
    Ha nem nap fele mész akkor ezt ne nagyon kockáztasd meg mert csak megmutatod a motorodat neki amit szít is lő:-)
    De így hogy úgymond a látótere alatt közelítettem meg és húztam egyből mögé így egy P51 Mustangot is simán le tok szedni.....erre nincs az MI se felkészülve meg nem lát...
    veteran, ace szinte tök mindegy ha repültél vagy huszat-huszat akkor ezt tod....vagy az elején megfogod vagy szinte semmi esélyed
  • Dns5000
    en probaltam mar fuggoleges fodulokat de siman leott fuldulas kozben :P
  • Dns5000
    Muxik :)
    szuper :))
    csak az volt a baj hogy veteranrol aszra allitottad a la7 pilotajat, te kis huncut :)
    szoval inkabb fuggoleges forduloval lehet megfogni a la7 et, de ez is csak azert jott be mert szembol jott nagy sebessegel.
    De mi van akkor ha hatulrol tamad akkor mit lehet tenni?
  • Anee
    Na most átment rendesen
    skin+file
    SKIN: a d9 late könyvtárba
    FILE:record könyvtárba
  • Dns5000
    hat nem tudom miert de alladona azt irja hogy file is changed akkor is ha nem piszkalok benne semmit :(
    ha a zippes dolog sem jonne ossze, ird mar le hogy kell csinalni az a manovert.
  • Dns5000
    en is probaltam la7 ace pilota ellen de semmi eselyem sincs. Probaltam nagy sebessegu fordulokat is de mindig mogottem maradt, nem tudom lezrazni sehogy.
  • Dns5000
    nezegettem a filet es nekem nincs meg az a repulo skin amit te hasznaltal lehet hogy ez is baj. Kitoroltem a filebol a sort de nem lett jo :(