91398

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PLackó
    Még nincs a játékhoz magyarosítás ugye?
  • PLackó
    THX.
  • traXion
    MIVAN?????
  • Ren
    Nem
  • PLackó
    Sziasztok.A Forgotten Battles-hoz nem kell a sima IL-2 Sturmovik ,ugye?
  • PLackó
    Köszönöm.
    Én azt hittem hogy ez maga a játék.nem csak kiegészítő.
    Nembaj akkor bekrendelem a sima
    IL-2 Forgotten Battles-t.
  • kiskorúbézoltán #673
    Az IL-2 Forgotten Battles kell hozzá , és ne tegyél rá semmilyen patch-et , hanem az 1.0-s FB-re nyomd rá az AEP-ot .
  • PLackó
    Sziasztok.Nekem ma jött meg (megrendeltem) ezt:IL-2 Sturmovik Forgotten Battles Ace Expansion.
    De valamiért nem fut.Kell hozzá a sima Il 2 sturmovik?
  • Vlala #671
    RanGer2: www.il2sturmovik.comról leszedegeted, elég nagy, crack nem is kell hozzá.
  • [NST]Cifu
    2x ment el a hozzászólás - szóval az egyiket visszavontam :)
  • Bucser
    Mi az cifu törölsz is már?:)))
  • [NST]Cifu
    Szerintem csak nem vagy tisztában a tényekkel - és a történelemmel.

1.: Az orosz gépeknél legtöbbször gyengén képzett pilóták repültek (főleg '43 elött), míg a német gépeken csaknem végig jól kiképzett személyzet repült (csak '44-ben kezdett problémát okozni a hajózószemélyzet képzése). És akkor még a technikai hátrányokról nem is beszéltünk (még a magyarországi harcok idején is volt olyan, hogy egyes orosz gépeneken nem volt rádió!)
    2.: Felteszem a Me-262-vel nekiáltál fordulózni a La-5 ellen. Na ez az, amit nem szabad csinálni vele - nem is csináltak ilyet a német pilóták sem. Szépen rácsapás - majd elhúzás taktikáját alkalmazták, és mivel gyorsabbak voltak minden más gépnél, ezért nem kellett amiatt aggódni, hogy valaki utánuk jön. Persze ha olyan ostobaságot csinál valaki, hogy leáll fordulóharcozni egy 262-essel, az meg is érdemli...
    Amúgy az orosz gépek hiresek voltak jó fordulékonyságukról (a MiG-3 pl. kifejezetten jó), míg a kései német Bf-109-esek (Gustav-októl) egyre rosszabb és rosszabbak lettek e téren...
    3.: Az FW-190 nagyon is jó gép, amikor megjelent a nyugati légiharcokban, az angol pilóták rövid úton rettegni kezdték. Persze meg kell tanulni repülni vele, mert nem annyira kezesbárány, mint az Emil...
  • Dns5000
    szerintem iszonyat, hogy 1 német gép nem tudja felvenni a versenyt 1 orosz géppel :( a 42 la5 megver minden gepet, a gázturbinásokkal együtt. fw190a val repulni szinte lehetetlen. Bombázón kivül mást nem lehet vele lelőnni. Ha valóbban ennyire szarok lettek volna a német gépek, fele addig nem tartott volna a háború.
  • ranGer2
    1.2 es patchet meg cracket nemtudjátok honnan lehet szedni??
  • lokista12
    Nem nyertél azt akartam irni le hogy szerintem öt perc
  • lokista12
    Nekem ez a kép nagyon bejön:
  • traXion
    Ja, és nem veszik el az eddigi carrier, szóval no problem.
  • traXion
    Hú de jó ez az 1.22 + AEP. Nagyon fain! Ajánlom mindenkinek!
  • traXion
    Én nagyban nyomom 1.0-s FBben a Leningrad-Fighter-t. 1943 Januárban vagyok, LA-5-ös vadásszal, nagyon zúz! :) Érted, sok idő volt ide eljutni...
  • cifuatwork
    Erre sajnos nem tudom a választ (nem volt olyan karrier, amit folytathattam volna), de szerintem nem vész el...
  • traXion
    Igen?
    Akkor letöltöm az AEPet :)

Te, és az eddigi game nem veszik el? Mármint a carrier-t nem kell újrakezdeni?
  • cifuatwork
    Ugyan már a rézangyalát! :)
    Innen letöltöd az IL-2FB v1.0 cracket. Majd erre felrakod az 1.22-őt. Azthiszem ennyi. Az AEP pedig mindenféle crack nélkül fut nálam...
  • traXion
    Ott nincs csak a simához, ha jól olvastam... :(
  • PLackó
    Köszi szépen.
  • JohnnySmith
    Hogy kéne akkor cd-ről visszarakni cue-ba vagy iso-ba ?
  • JohnnySmith
    CD romodról hálon kersztűl.
  • cifuatwork
    GameCopyWorld
  • traXion
    Egyébként nagyon raj a gém! :D
  • traXion
    Az új FB patchhez (1.22?)-hez van krek?
  • cifuatwork
    Nézegetem a hivatalos fórumot, de ott sem láttam ilyesmi problémát, a múltkor hogy a rákba raktuk fel?
  • cifuatwork
    A Forgotten Battles-ben volt már TB-3 és He-111 bombázó, valamint a Me-262 vadászgép, ezek voltak a többmotoros repülhető gépek az FB-ben, Az AEP-ben már ezek mellett ott a P-38, a Bf-109Z, Bf-110G és a Go-229. Az IL-2FB egy dinamikus kampánygenerátorral rendelkezik, vagyis nincsenek előre megalkotott küldetések, csak a helyszínt és az oldalt/géptipust kell kiválasztani, a többi a kampánygenerátor dolga. Megjegyzem nekem idővel kicsit laposnak tünik ez a megoldás, nincsenek benne olyan dolgok, mint pl. fan-made "Barbarossa" kampányban az olyan szinesítő küldetések, amikor a század gépcseréjénél "haza" kellett repülnünk, hogy a Bf-109E helyett megkapjuk az FW-190-eseket :)).
  • JohnnySmith
    IL2 installálása közben mindig hibaüzenettel leál a progi van erre valami magyarázat? Ez valami védelem ?
    PLS HELP
  • PLackó
    Mármint a Forgotten Battles -ben .
  • PLackó
    És itt mennyi küldetés van, és milyenek?
  • PLackó
    A Forgotten Battles -ben már lehet nem csak 1 hanem többmotoros gépeket vezetni??
    Nekem csak a sima sturmovik van meg :(((
  • PREMIERE1
    IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles has largely been regarded by flight sim enthusiasts as the game that dethroned Microsoft's Combat Flight Simulator series. With that, they announced an expansion pack called IL2-Sturmovik: Forgotten Battles - Ace.

The IL2 site in Germany recently updated, highlighting new features in the game. Most noteworthy is the Online Campaign, which resembles the co-op mode but has missions generated consecutively, with the battlefield changing according to the mission results. Three options of "historic," "fictional," and "host select" will be available.

The expansion boasts over 20 flyable planes, including the Me-110, which was mysteriously absent in previous IL2 games and Combat Flight Simulator 3. Also, it will feature two Japanese planes (the Ki-84 and A6M Zero) as flyable planes accompanied by a Pacific War map, mainly to cater toward the Japanese PC gaming market.

Here are the list of the flyable planes:

P-51B, C, D Mustang (both the N-9 and K-14 versions)
    P-63C King Cobra
    P38-L, J Lightning
    YP-80 Shooting Star
    Me-163B Komet
    He-162A-2 Volksjäger
    Ta-152H-1
    Mistel
    Bf-109Z Zwilling
    Bf-110G Zerstörer
    Ju-87D Stuka
    Ho-229
    SPB
    IAR-80A, IAR-81C
    Fiat G.50
    Fiat CR.42
    Ki-84-1a, b, c
    A6M2, A6M5 Zero
    J8 Gloster Gladiator
    Here are the AI planes:
    B-17G
    Hawk 75A-3, A-4
    Fi-103
    Gloster Gladiator Mk I, Mk II
    C47
    B-25C-25, H-1, G-1, J-1
    FW200
    In related news, sources say that a Pacific War simulation game is in the works in addition to Battle of Britain.
  • a.carkey
    Mi van ebben?

IL-2: Forgotten Battles Ace Expansion

*ma jelent meg*
  • end
    honnan lehetleszedni ?-kazaa?
  • zaki
    thx a feljécért hykao-nak :)
  • lachun
    Na tényleg elég elhalt ez a topik kéne nézni pedik!!!!!