91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Dns5000
    en azt hiszem sajna nem, mert azt egy nemet ceg fejleszti Matrix Games ez csak 1 adon csak uj kuldik lesznek, de lehet hogy tevedek. De ami az il2 oldalan vannak uj gepek azok szerintem nem lesznek.
  • Anee
    nem értem már kész a He-162 Salamander, a Me-163 Komet, a P51-Mustang és még páran s nem jönnek ki...
    Nagy valószínűséggel ez is benne lesz ebben az operation barbarossa-ban
  • Dns5000
    volt valami modern rep.szim a hardwireden de eleg gyengen nezett ki karacsonykor jon.
  • a.carkey
    Passz! Ma szúrtam ki ... :(
  • Dns5000
    hmm ez missio disik?
    uj repcsik es palyak?
    mas ujitas nem lesz?
  • a.carkey

Hamarosan! (Július 28.)
  • Braveheart
    milyen magyar dumák vannak benne?
  • Dns5000
    shit f1 vagy ctrl f1 a guner nezet
  • K.András
    ZzZzZ...
  • Anee
    Lehet szarul van kiirva leszedve
  • bizkit
    Majd hétvégén megnézem ,mert csak akkor tudom, de azért köszi!
  • bizkit
    A lemezröl vettem le!
    A régi müködött,de az eredeti!
    Abszolut nem jelenik meg semmi, nem ad hibaüzenetet!
    w98 és w2k-n is és mind a kettön rajta van a direct x9, ge-force2 és ATI-val is próbáltam!
    P3 800-as celeron!
  • bizkit
    Jaaa a kiegészítőről beszélek!
  • bizkit
    Sziasztok! Segítsetek nekem plíz! Nem indul el nekem a játék! Kicseréltem azt a dll-t amit kell és úgy sem müködik! Lehet ,hogy rossz a dll-em?
  • FREAK
    hááááááááááááááát :))

a kacsamesék ugrik be róla :D
  • Anee
    igen lehet
  • Anee
    Hmm aranyos bugot vettem észre...
    balfasz ruszkik vonatra Il-4+torpedó kombóval mennek...VONATRA....kicsit begalydult a progi mikor ezt produkálta:-)
  • Lt.Balu
    A Lucasarts szerintem maradjon az űrhajóknál,mer ez kb EAW szintü....
  • Kaszi46
    hát semmi különöset a progival ment mind1kiönknek. ha megyünk jatszani majd szolok de akkor gyere mircre a #psclan szobaába a irc.extra.hu-n
  • Kaszi46
    köfi sikerált és hát mintmondjak nagyon bejött a gém:)) megyek is letöltöm a fb-t
  • Anee
    Hát nemtudom de én ismerem az amerikai és német titkos terveket-utóbbira: www.luft46.com FASZA OLDAL!- és szerintem amerikai téren lúfasz volt, birodalomhoz nézve...
    Over Normandy...azért van egy japán anyahajó rajta....Á inkább megvárom a IL-2:Attack West vagy hasonló nyugati kiegészítőt...
    Nameg a repülhető gépek száma is lúfasz szinte bárminek IL-2 mellett....
    Meg korai kép de akkor is truttyul néz ki, főleg IL2 vizefektje mellett

Kaszi46: szedd le azt a progit és azon keresztül játszatok, az mindent csinál nektek
  • Kaszi46
    aha és magyarul?:))))
  • Kaszi46
    sziasztok mi most szeretnénk kiprobálni a sima il2-t multiban haverommal de nem jön össze sehogy, a szervert en csinalom fix iprol simán a játékon belül 1ikünknek sincs felpöcsölve a gamme de vmiert nem tud hozzám csatlakozni! szal az lenne akérdésem van e vmi trükkje a dolognak, esetleg van e aktiv magyar szerver
  • a.carkey
    Secret Weapon of the USAF ... :)
    Szerintem a jó öreg "Secret Weapons of the Luftwaffe"-t akarja a Lucasarts - az is az övék volt - feltámasztani. Grafikailag nem túl rózsás a kinézet, játszhatósága majd elválik. A japánokat viszont én sem értettem ...
  • kiskorúbézoltán #583
    Nem kell hozzá a sima Il-2 , az Il-2FB önálló darab .
  • Dns5000
    a masodik kepen az milyen gep?
  • Dns5000
    hat ez csunyabb mint az fb, de ha jo lesz a fizika az uj gepek, meg anyahajo miatt kiprobalom majd
  • kiskorúbézoltán #579
    Én valahogy szkeptikus vagyok a progi tekintetében ...
  • kiskorúbézoltán #578
    Az Il-2FB 2 CD-s .
  • a.carkey
    Pár kép a Lucasarts: "Secret Weapons Over Normandy" című készülő szimulátorából ... NC!

• Anee
    ha van majd fél giga ramod akkor azon a konfigon nem lesz baj a játék sebességével
    Nekem is R7200 van csak alatta egy 2000+ s a gépfejlődésemet nézve ez a játék nem procira épít....
  • Dns5000
    dc++ vagy emule
  • kiskorúbézoltán #570
    Demo szerintem nincs , ha mégis van akkor itt kell lennie :

http://www.il2sturmovik.com/

Letöltés : nem tudom honnan lehetne letölteni , én már CD-n kaptam , aztán mikor megjelent kis hazánkban akkor megvettem az eredetit . Esetleg nézz szét itt :

http://www.warez.hu/
  • kiskorúbézoltán #568
    #558. :(((
  • kiskorúbézoltán #565
    Sorry , a sima Il-2-ben valóban nincs ilyen csak az Il-2 FB-ben . :(
    Ha éppen nem állsz gazdasági csőd szélén és elég gyors géped van akkor talán érdemes lenne beruháznod az Il-2FB-be , megéri az árát , sokkal jobb mint az alap változat . Ha kétségeid lennének rántsd le valahonnan az ISO-t és próbáld ki ! ;)
  • Dns5000
    talan azert mert abban nem lehet :P
  • Anee
    LA5 sem került volna közel Hartmannhoz...se La7 se semmi még csak LE SE LŐTTE!szóval azért komolyabb mint hinnéd..bár a játékban tényleg túl erősek...kéne egy MI meg fizika pecs ehez a gaméhoz hogy tényleg realistic legyen
    Most egy 300km/h-rás sebességfölényes rárepülésből egyszer le tok szedni elég sok orosz gépet...I-16 LAGG3 Mig-3 korai Yak....jah és 41 Leningradba gyúrok s ott a jó kis Ferdinandal repkedek...szóval lehet hogy Browlingal sem lenne lehetetlen....
    Na ha majd kész lesz a Mistel majd azt küldöm be egy kötelék ruszkiba:-)
    180-200nál felesleges felemelni a gépet, a kifutón jobban gyorsul mint levegőben...én kitolom pálya végéig s már 310-el szálok fel....van hely felesleges hamar felkapni nem anyahajó ez..
    MG131 csak motor ellen jó...vagy pilótát kell célozni bár ott is csak a korai modelleknél lehet kiszedni a pilótát.

Eddig az MI számomra legdurvább húzása az volt hogy mielőtt katapultált volna a cigu ruszki előtte átfordította az I-16ost s kitrimmelte hogy egyenesen menjen s csak ekkor katapultált....nincs az a marha aki egy lángoló géppel ennyit bajlódik
  • guces
    Köszike
  • kiskorúbézoltán #560
    Nincsen neki tudtommal , de ha a magyarokkal nyomod a kampányt ill, ha a QMB-ben a magyarokkal repülsz akkor - váratlan fordulatként - magyarul csacsognak a kollégáid .
  • kiskorúbézoltán #558
    Hali!
    Nekem (PIII.1G./Gef2GTS/256Mb) éppencsak megy a progi 800X600-ban , halálra butítva , szóval a te konfigoddal -szerintem- nem fog menni a dolog . Az Il-2 Forgotten Battles önálló darab , nem kell hozzá az alap Il-2 .