91308
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#1430 Full Mission Builder-ben:
-betöltöttem egy pályát
-Insert-el beraktam néhány waypointot:
1. Bf-109 felszállás
2. Repülés
3. Repülés
4. Megtámad egy ellenséges Il-2-es csapatot
5. Hazamegy
De sehogy se tudok frontvonalat csinálni, se bármit repülőkön kívül...Azt hogyan kell? (szeretnék megtámadni egy konvojt!) -
#1429 Alap Il-2-ben ja:) FB-ben a Ratánál jobban szeretem a Buffalo-t.... Stabilabb.... és fordulni legalább úgy tud:) -
#1428 De Most pl a kedvencem az I-185
-
#1427 Tetszik nekem a Lavocskin is! Igazabol az az egyik legjobb orosz gep a jatekban, ezt senki sem vitatatta.
Csakhat anno tul sokat sirtak fritzberencek , hogy milyen eros a La-5FN (ugye akkor meg csak ez az egy tipus volt benne), igy attertunk a LaGG-okra meg Yak-ok ra...
De ha mar kedvenceknel tartunk, szeretem a Rata-at meg a Csajkat is -
#1426 -
Dns5000 #1425 az la5 is orosz, de neki a yak tetszik -
Dns5000 #1424 Ezeket mar olvastam, oke hogy valojaban gyorsabb volt meg lehet, hogy kezelhatobb is. A jatekban viszont pont forditva van.
"...sott manoverezo kepesege fenyevekkel van a foka felett...
Mármint a Bf-109G/K tipusoknak? Ezen vitatkoznék..."
forduloja sokkal kissebb es sokkal stabilabb is, nincsenek azok az idegesito stallok mar kis kormanyozgasra.
Mikor jobban manoverezheto az IN GAME fw megis???????????
-
#1423 NEm látod a színét???:)
Vörös a drága nem kell neki ok ő azt szereti és ha az neked nem tetszik belenyomja az orrod a pilótafülkébe:)
Don't mean offense:) -
#1422 Itt egy kis anyag a Gustavokról
Olvasd el érdemes meg is fogod érteni miért volt jobb a Focke-Wulf FW-190
Ezt is elolvashatod -
Dns5000 #1421 Johet meg tobb trekk is, ugyan abbol a tipusokbol, hogy jobban atlassan a nemet taktikat.
Es miert szereted a Yakok annyira? Forduloja nagyobb, fegyvere gyengebb mit a la5, talan kicsivel jobb a sebesege/emelkedese. -
Dns5000 #1420 bf el tenyleg nem remenytelen la5 ellen de meg nindig sokkal nehezebb, sokkal jobb poilota kell a bfbe. De az fw meg mindig rejtely szamomra, hogy miert jo? Bf gyorsabban emelkedik, nagyobb a vegsebessege, sokkal stabilabb, gyorsabban fordul.
"...sott manoverezo kepesege fenyevekkel van a foka felett...
Mármint a Bf-109G/K tipusoknak? Ezen vitatkoznék..."
forduloja sokkal kissebb es sokkal stabilabb is, nincsenek azok az idegesito stallok mar kis kormanyozgasra.
Mikor jobban manoverezheto az fw megis?
-
Dns5000 #1419 igen sima la5, meg 41 es spitfire fw ellen, lehet dora is. -
#1418 (Jah csak hogy vigyunk egy kis szint az oldalba ) -
#1417 Noha orosz oldalon nyomulok, azert mindig is nagy kedvenc volt a Dora:
-
#1416 Dehat mint anno indult ez az egesz: -Meg mindig amondo vagyok, hogy az AI nem tul komoly ellenfel meg ha csal is, meg mindig tudja hol vagy..es plane sokszor elonytelenul all le harcolni(stb.)!
(Pl nemet geppel a haboruban nem igen alltak le foldkozelben harcolni..ezt irta Tobak "Cica" Tibor is konyveben.(mar nem emlekszem melyikben.) -
#1415 Eddigi trackek kozul mind elsore sikerult(keszult), kivetel a MK IX elleni! Az csak masodjara..bar ez betudhato az almasagomnak..meg hogy kijottem a gyakorlatbol.. -
#1414 Par track: Foka vs Spit (2 verz.) LaGG-3 (type 4) vs BF-109 F-2
-
#1413 Nos ugye betoltesz egy mappot, kivalasztod a homebaseket, csinalsz frontvonalat, leraksz egy ikont(repcsit) a megfelelo helyre, a tobbi mar csak waypoint lesz, az elsore beallitod, hogy 4 repcsi legyen, waypointonkent tudsz magassagot, feladatot allitani, masik oldalrol hasonloan kell eljarni. Kiegesziteskent tudsz extra cuccokat is elhelyezni a mappon (repteren epuleteket, statikus repcsiket, konvojokat). A squadoknal be lehet allitani mik a celok hasonlok.....
Nah melyik resze nem megy? :P -
#1412 Akkor légysz írd már le, hogyan készítesz el egy missziót!
Nem kell regény...:D -
#1411 Figyi en most 2 orat szarakodtam vele es nagyjabol kenem, nem tul bonyolult csak ra kell jonni a dolgokra. -
#1410 Jah rajottem idokozben, akkora csatat fogok csinalni, hogy beszaras
Azt a hegyes mappot meg tuti megkeresem, irto fasza lehet a volgyekben repcsizni ,csak ugy funbol :D -
#1409 Ha jol remlik akkor az eggyik online map, azon belul is a "nagyhegyes", kozepen a varos delnyugati reszen van a stadion. -
neuro #1408 1. Még nem láttam azt a trekket, de lemerem fogadni hogy Helsinki fölött volt.
2. Bal oldalt van egy görgetősáv... le-fel kell húzogatni :P -
#1407 Nekem arról kéne info, hogy használjam a Full Mission Buildert...Hogyan lehet szerkeszteni az adott térképet? -
#1406 Huhi lenne 2 kerdesem.:
1.: il2fb+aep+2.01 em van ,ebben van egy aerobatics1.track ,amin a csoka egy stadionnal korozget, nos engem az erdekelne ezt hol csinalja? (milyen map,melyik varos) -birom az ilyen hegyeket-
2.: Full mission builderben hogy lehet nagyitani a terkepen? ertsd: ctrl+egerrel tudok kicsinyiteni ,de vissza mar nem.....
elore is koszi ,amugy Seaweed johet meg par ilyen track, tetszettek ;P
-
#1405 -
#1404 Ja Ok:) Megint csak kicsit égetem magam:) Sebaj csak így tanul az ember:) -
#1403 P-51 Mustang meg P-47 Thunderbolt ;) -
#1402 Van sőt Mustang is meg P-51 Thunderbolt is... -
#1401 Van Spitfire a játékban? -
#1400 Igen volt benne nemi demonstracio, hogy nem igazan erdemes.
Ha jol megnezed az AI igencsak nagy koron fordult. Ezt human sokkal jobban szukithette volna!
Az ok viszont egyszeru: beidegzodes! En mindig is orosz oldalon harcoltam, csak neha kikepzesi celzattal es funbol nyomtam nemet gepekkel, igy teljesen mondhatom, hogy nem rtek hozzajuk.
(ok csinalok Spitfire ellen is, csak mond meg melyik altipus legyen! Vagy mind1?) -
#1399 Sima La-5? Megy melyik Spitfire tipus? -
#1398 Ugynez ki igen, kilottem a pilotat ;)
Hat igen en nagyon szerettem a padlock-ot..aztan egy uj szabaly miatt anno le kellett szokni rola.. -
#1397 ...sott manoverezo kepesege fenyevekkel van a foka felett...
Mármint a Bf-109G/K tipusoknak? Ezen vitatkoznék... -
Dns5000 #1396 megneztem a jatekokat es ellegge csodalkoztam amikor a la5el elkezdtel fordulozni, nem arrol volt szo, hogy ezt nem szabad. Aztan megjobban megleptodtam amikor a gep kifordult a fordulobol, ehhe sokkal jobban fordul siman be kellet volan fordulnia utannad. Azert egy fw vs spitfire meg kivancsi lennek az meg durvabban fordul mint a la5. -
Dns5000 #1395 koszi a felvett gamekat!!
Fw vs la5 vagy spitfiret kerek!! ezek ugyanis meg mindig hihetelenek a szamomra.
Mega az is hogy a bf ek mind sebesegbe es kezelhetosegben is 100x jobbak. -
Dns5000 #1394 Na ma kirpobaltam a bf feket, mostanaban csak fokakat probaltam es mivel azt olvastam mindenhol, hogy az fw gyorsabb ezert azt hittem hogy tenyleg gyorsabb is. A jatekban meglepro modon a bfek tenyleg iszonyat gyorsan nyernek magassagot es a vegsebesseg is egesz jo, sott manoverezo kepesege fenyevekkel van a foka felett. Yak AIkat tenyleg nem nehez bf el lovoldozni. La5 azert meg elegge izzaszto, spitfire meg szinte lehetetlen. Ha ossze is jon, hogy mogejuk keruljek, nagyon figyelni kell hogy idoben levegyem a gazt, kolonben tuti lefordul rollam es mar a hatam mogott is van. A l5,spitfire gepekkel nincs ilyen problema, sokkal nagyobb sebessegnel is jobban fordulnak.
Ja es ha veletlenul tulmesz bf el a jobban manoverezo gepek, akkor nincs sok esely. -
#1393 Utánna kell hozzá a "javítás":) Már akinek az Ace Exp. nem eredeti hanem biztonsági másolat... (FB eredeti nálam mégis Backuppal játszom:) Seaweed nem rozsdásodtál még be annyira mondjuk a LA-5 ellen használtad a PAdlock-ot azt láttam:) Meg nem nagyon bűvészkedtél a falpsel sem:)) De azért tetszett mind a 4 videó:)) A speed-nél egyszerűen kilőtted a pilótát?? MErt nagyon hirtelen ment át Dugóhúzóba... -
#1392 Azt a 102 MB-osat kell???
Az baj.
Most még modemes vagyok.Két hét múlva leszek ADSL-es.(akkor jönnek a szerelők)
Na akkor még addig várnom kell :(((
Azért Köszönöm!!! -
#1391 Köszi szépen,IL2: Forgotten Battles + Ace Expansion Pack -om van és letöltöm akkor a patch-ot.
THX!!!