91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#1469 Ilyen géppel lehet repcsülni a FB-ben? -
#1468 Es ez mikor jelent meg? ezt nem lattam Nforce-on! :( -
Vlala #1467 Ace Expansion Pack: Az Il2: Forgotten Battles kiegészítő lemeze.
-
#1466 Hi! bocsi, hogy lame kerdest teszek fel, de leirnad mi az az AEP? koszi! -
#1465 Írd ki a CD-t ISO-ba, majd a freeware DaemonTools progival ezt az ISO-t (lehet vinyón, vagy egy CD-n is) használd a játékhoz. Én is így használtam addíg, amíg meg nem szereztem az AEP-t "biztonsági" CD-n. Annak feltelepítése után már nem kell CD a repüléshez ! -
neuro #1464 Van. Szerintem Gamecopyworld-on fent is van. A verziószámmal nem kell foglalkozni, a patch-elt verzióra is jó az 1.0 -
#1463 Nemtudja valaki, hogy van e az IL2 FB hez nocd fájl?
Jó lenne ha nem kellene bent tartanom a CD-ét ha játszani akarok. -
#1462 Thx! -
#1461 Szép munka! -
#1460 Nevetséges, hogy egy ejtőernyő képes volt a teljesen ép Ki-84-emet felrobbantani. Leszedtem egy P-47 -et, a pilótája katapultált. Mivel sokáig tartott a lövöldözés, visszafordultam, hogy - a humánumot félredobva - leszedjem a kiugrott pilótát. A gépem kb. 380-as tempóval belerepült az ejtőernyőbe, minek következtében apró darabokra robbanva zuhant a tengerbe ! -
neuro #1459 Alap vadászrepülő trükk, hogy soha ne repülj egyenesen 1-2 percnél tovább. Még a hazaúton is csinálj egy-egy 360-as fordulót, hogy megnézd nem követnek-e.. single-ben még nem is annyira lényeges, de multiplayer módban életet menthet! -
Vlala #1458 LSL
Ha hátulról, minden előrejelzés nélkül eltalálnak, tényleg roppant idegesítő. Hátra nem lát az emberfia minden gépben, szerencsétlenebb esetben azt sem tudjuk, ki lőtt le. Az én megoldásom erre az, hogy belehallgatok a rádiójukba, ha azt mondják, hogy "vadászok előttünk", nyomok egy fordulót, hogy nem én vagyok-e az a vadász... A joy nem szokott repülni, le van csavarozva :-) Bár volt már olyan küldi, ahol azt hittem, a kb. 150 kg-os íróasztalommal együtt fog repülni!
Újabb trükkrepülés: lőjetek szét magatoknak egy hidat, aztán repüljetek el a romok alatt. Ajánlott gépek: P11c, I-16, I-153, B-239. Minél picibb, annál jobb. Multisoknak advanced szint: 1. játékos megy a híd felé, 2. játékos IL-2-essel vagy mással lebombázza előtte a hidat, 1. játékos a híd friss romjai alatt átkelve túléli. Várjuk az RPK-kat :-) -
#1457 A kötelék csak visít h szedjék le róluk az ellent aztán 1esével leesnek. Én meg örülök ha egyben maradok. -
#1456 -
#1455 Bocsi, az előzőt LSL -nek szántam ! -
#1454 Ha a misszió végén támadnak rád, akkor arra való a rádió, hogy segítséget kérjél a kötelék többi tagjától.
Ha már az elején eltrafálnak, akkor meg majd legközelebb jobban ügyelsz a hátsódra ! -
antijedi #1453 hát a yoj semmikép..., amugy az iylen gamekat nem ideges embereknek találták ki :) -
#1452 Hali. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem marha frusztráló, hogy mire leszedem a minimum 3 ellent, és szólnak, hogy mehetünk haza, jön valami eszelős és pont sikerül eltalálnia. És kezdhetem előröl. Vagy mikor a csata elején pont leszednek. Nálatok nem szokot ilyenkor repkedni a yoj? -
kiskorúbézoltán #1451 TB-3-mal meg lehet csinálni . -
#1450 Meglehet (Air-Race?) -
neuro #1449 Amennyire én tudom nem lehet. Van egy olyan multi térkép, amin a kifutópályák majdnem négyzet alakúak, szerintem azt láthattad. -
#1448 De ha valahogy tudnek utat, vagy betont csinalni ra kkor sima ugy lenne!
(Azert gondolom, hogy betont mert anno lattam egy kepet egy maprol ahol ki volt egy jo par hektaros terulet betonozva)
Egyaltalan lehet? (Van aki tudja?!) -
#1447 (Nekem nem sikerult, anno minden geppel le lehetett illetve ami meg fontosabb felszallni is fel lehetett onnan..most nem orrfutosbol csak a P-40-el tudtam felszallni! Leszallni ahhoz is keves volt a kifuto) -
#1446 Hat proba ;).. Ha sikerul ragd fel a tracket. -
#1445 Én is szeretem, a Ki-84 célkeresztjében látni !
De mellesleg nekem ez a legszebb WWII-s repcsi ! -
Vlala #1444 P38as :-) Deszeretem :-) -
#1443 Süti:) És tutkó nem lehet leszállni rá rendesen hátsófutós gépekkel??? -
-
antijedi #1441 quick mission :) -
Dansky #1440 Anno amint lehetett megvettem az első Il2-t. Nagyon tessett, de nagyon hiányzott belőe a dinamikus kampány.
A FB-vel megjött az is, nemrég szereztem be. És nagyon igyekszem kezdeti lelkesedésemet megtartani.
Nem az a bajom, hogy béna kezdő vagyok, és ha multiban probálkoznék, iszonyat módon lealáznának :), vagy hogy úgy általában gyakorolnom kell, ez inkább jó dolog, azt jelenti, hogy van hosszutávú perspektíva a játékban.
Nade, miért kell az összes küldetésben olyan eszement távokat berepülni? Vagy miért nem lehet Red Baron vagy European Air War módra "ugrani az akcióra"? Még 8x-os gyorsításban is egy küldetés nagy részében ülök mint a tök amíg az autopilot odarepít ahol légiharc/bombázás kezdődik. Ez minden idők legjobb szimulátora, de ez már kezd nagyon idegesíteni!
Nincs olyan kampánygenerátor, ahol mindig közeli reptérről indulsz? :) -
#1439 Hola el todos ! ;)
Volt nekem anno mar jo 2 eve egy mission-om, amit a Redhunters-nek csinaltam, az volt a neve hogy "Secret Base".
Nagy nepszerusegnek orvendett, mert egesz extra dolog volt benne.
Nah most elovettem es leporoltam, javitottam rajta, illetve upgrade-ltem .
Sajnos azota egy patchben megjott az a javitas, hogy nem lehet siman akarhol leszallni, a "goronygyok" dobaljak a gepet. Sajnos ebbol kifolyolag csak orrfutos geppel lehet leszallni, illetve felszallni (P-39,P-63,P-38).
De meg szerintem igy is kurriozum ez a mission ;)
Volt ennek anno tortenete, egyszep nagy flame kerekedett belole "muszka vs fritzberencek" . Meg "napi paracs" is volt egyenesen Stalin apanktol a bevetesre!
(Eredetileg Lavocskinra irodott a tortenet, joval kevesebb objektummal..most ezt jelentosen tupiroztam :)))
Itt a track, amiben demostralom a fel-leszallast, az utvonalat, es a lehetseges celpontokat ;)
Itt meg maga a mission!!
(Becsuljetek meg! ) -
#1438 Kis trukk: Zoomolj addig mig 3D szineit nem latod, majd nyomj entert :))) Ime az igazi 3D editor!
Nem tudja valaki, hogy lehet kibetonozni egy mezot? -
#1437 Véleményem: Szerintem túl bonyolult pályát csináltál!
Bár ez az én véleményem, és nekem sokminden bonyolult...:D -
#1436 Mar csak egy problemam van, a hostolot az elso gepbe beleteszi ,coop-nal nem valaszthat mas gepet....
Ilyenkor mivan? -
#1435 updatelve lett a palya ,picit belekeveredtem a szinekbe, sajat repter ellenseges volt hasonlok..... :DD -
#1434 Kösszi! Már készen is vagyok...Nem túl bonyolult, címe: "Easy Job"
Minnyá kipóbáom a tiédet is!!! -
#1433 Jah amugy teszteljetek le please ,szerintetek ez milyen?
Hegyi misszio... (meg nincs teljesen kesz, csak nagyjabol) -
#1432 Frontvonalat a Front markerral tudsz, van belole piros es kek is. Ezeket lepakolod arra amerre gondolod a frontot es a piros es kek vonal kozott fog menni a sik.
Nagyon sok mindent lehet meg repcsiken kivul csinalni, az aircraft alatt sok lehetoseg van meg, ahogy seaweed is irta lehet konvojt csinalni, van direkt ilyen nevu egysegek amit ha leraksz akkor nem egy auto lesz hanem egy egesz konvoj. Ezeknek tudsz szinten wayointot is megadni (szepen a hegyekbe fel lehet oket kuldeni. Ezeket le tudod bombaztatni ugy hogy a waypointokon mindig irja mikor ernek oda, nah ezt megprobalod ugy egyeztetni, hogy a bombazok is akkor erjenek oda amikor a konvoj.
Vagy van masik megoldas is, hogy statikus konvojt csinalsz,amik nem mozdulnak ,csak ugy vannak, nah ezeket konnyebben megtudod csinalni. -
#1431 Csinalsz egy menetoszlopot, majd adsz neki utvonalat (gyak tok mind 1 ..mozdulatlan targyat is lehet), es megtamadod..utvonal, celpont ennyi... -
#1430 Full Mission Builder-ben:
-betöltöttem egy pályát
-Insert-el beraktam néhány waypointot:
1. Bf-109 felszállás
2. Repülés
3. Repülés
4. Megtámad egy ellenséges Il-2-es csapatot
5. Hazamegy
De sehogy se tudok frontvonalat csinálni, se bármit repülőkön kívül...Azt hogyan kell? (szeretnék megtámadni egy konvojt!)