91309

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Isegrim

Az MW 50 az tényleg vizbefecskendezés, ahogy írtad, gyakorlatilag a kompresszor szívótorokba fecskendezték be, ott szépen hütötte a levegőt, és az égéstérben is hasznos, javítja a benzin kopogástűrő képességét. A gyakorlatban azt jelentette, hogy magasabb szívótérnyomást lehetett elérni, tehát több volt a lóerő. Ez gyakorlatilag 1475-ről 1800-2000LE-re fokozta a teljesítményt. A hátránya, a megnövekedett motorkopáson/korrozión kívűl sak az, hogy a kompresszor teljesítménye behatárolja, azaz csak alacsony és közepes magasságon volt hatása, efölött a kompresszor nem tudott elég oxigént biztosítani az égéshez. Ez gyakorlatilag 4-5000métert jelent a G-14-nél, és 6000-7500métert a többi methanolos messzeren.

GM-1 az nitrogén-oxigén befecskendezés, tkp. a 'nitro' itt úgyanúgy félrevezető mint a metanol az MW-50nél, hisz itt sem a nitrogén a lényeg, hanem az oxigén. Ez a rendszer gyakorlatilag a géppel magával szállított oxigénnel látta el a motort, olyan magassában ahol a kompresszor már nem volt képes megbírkóni a feladattal (kb. 7000m felett). Az elv elég egyszerű, ha a kompi nem tud elég levegőt adni, majhd viszünk magunkkal, a nitrogén adalék pedig gondoskodott róla hogy az oxigén önmagában ne kezdjen el durván berobbantani mindent maga körül (semlegesgáz). NAGYON DURVA teljesítménynövekést okozott nagyobb magasságon, viszont mivel ezalatt csak túlterhelte és szétvitte a motort, a gyakorlatban csak speciális, kisszériás magassági vadászok használták, hiszen 8000 fölött elég ritkán volt légiharc ami indokolhatta volna a szélesebb használatot, arról nem is beszélve hogy a hőszigetelt stb. tartály a GM-1-ez meglehetősen körülményes bánásmódot igényelt.
  • Bucser
    Neuro Anno a PC Guur-ban te írtad a cikket a Team AAligatorról? MEg az F/A - 18 Super Hornetről???? Tudsz nekem esetleg privátban valami infot adni róluk????
  • Bucser
    NEm is olyan biztos:) Most gyúrok pénzre erősen (még 2 hónap) aztán hívom ismerőst New Yorkban, hogy vegye már meg:)) NA de mind1

Off vége
  • neuro
    Én rengeteget játszok FB-vel multiban és ha jól választod ki a szervert egyáltalán nem lagos (inkább LaGG-os), sőt magyar szerver is van bőven (lehet nem UBI-n kellene nyomni, az amatőr ligában). Az meg, hogy neked megvan a lopott verzió, hát elég kétes babér.. másnak is megvan mégsem hangoztatja, mert akárki akármit is mond, szoftvert (és bármi mást) lopni csúnya dolog.
  • 505thZajcev[PT]
    Jo nem kifejezetten azt mondtam hogy turbo, csak egy olyan dolog amitol erosebb lesz a gep. Ez a dolog az egyik motorban van ,masikban nincs.
  • antijedi
    a röviditést nem irtam félre és mondtam hogy csak poén volt..., ha hiszed ha nem nekem is feltünt hogy eléggé a német nyelvet eröltették arrafelé a bácsik... :)
  • Dns5000
    hat mivel nemetek voltak maximum Erhorte Geswindigkeit lett volna a neve es az nem AS hame EG rovidites :P
  • Dns5000
    az mw50 viz es metanol keverek, ahol csak a vizet hasznaltak arra, hogy hutse egy kicsit motort, a metanolt csak azert kevertek a vizhez hogy be ne fagyjon nagy magassagban. Szoval a turbohoz semmi koze. Hasonlit a nitrora ami manapsag divatos sima atutokba is pakolni +10-50%LE 10mpre. Valamelyik bfben van GM1 ami teljesen nitro, de valamiert akkor nem terjedt el inkabb a vizet hasznaltak. Tudja valaki, hogy miert?
    Ja es ha bf eknel gyorsak ki be kapcsolgatot az mw50 et nagyon gyorsan tonrekteszi a motort, neha mar a masodik bekapcsolasnal. Fwben ez nem jellmezo, de hogy miert van igy?
  • antijedi
    lehet hogy az AS pont mongyuk "advanced speed"-et jelent :PPP
    (najó csak poén nem kell komolyan venni ;P)
  • antijedi
    arra szeirntem várhatsz :)
  • koppim
    >Az MW50et ugy kepzeld el mint a turbo-t ,a K4ben van turbo >az emilekben nincs.......ertem?

Sejtettem, csak mivel az IL2 alapjatekban lehetett hasznalni, gpondoltam itt is lehet, de ezekszerint nem, igaz ott 110% nem volt.

Kulonben a BF 109 G6 nal sincs, de a G6 AS nel mar van.
  • Bucser
    Ezzel én is így vagyok ezért van meg eredetiben (még vettem ) Az Ig2 a Deus Ex első része az IL-2 Sturmovik FB. De máik amivel sokat játszom az az MW4 sorozat de Itthon irreálisan magas az ára... 576-ban lehet kapni Mw Mercenaries-t De 14 000 FT??? ne röhögtessenek már ki mikor USA-ban meg 100 dollárért megadják MW4-et kiegészítőkkel (Mw4 Black Knightot, MW4 IS mechpack , Clan Mechpack, MW4 Mercnariest)... Várom, hogy lejjebb menjen az ára....
  • 505thZajcev[PT]
    Az MW50et ugy kepzeld el mint a turbo-t ,a K4ben van turbo az emilekben nincs.......ertem?
  • koppim
    >Biztos az, hogy a Bf109E-ben nem volt MW50 :)
    Sajnos igen, hiaba nyomkodom a gombjat nem csinal semmit, kisem irja, hogy be van kapcsolva. Mas gepeknel (pl.109 K-4)
    mukodik, mar akkor is mikor meg fel sem szalltam.

Lehet hogy elrontottak valamit benne a magyarositok?
  • kiskorúbézoltán #1497
    SZVSZ az csinálja szép csendben ...
  • BC
    hát igen. akinek van rá pénze. az megteheti, hogy 10 ezer forintokat költ egy játékra...
    na de aki csak szeretne egy jó játékot, de nincs pénze?
  • Nemcso
    Szerinte azokat a játékokat, melyek az ember szívéhez nőttek valami miatt, érdemes egy jóminőségü, eredeti példányban is megvenni/megőrizni.
  • Seaweed
    Illetve felmerult bennem, ha mar igy beleptunk a junijoba, akkor veszek az UBI Store-bol vagy valamelyik masik online kulfoldi store-bol.
  • Seaweed
    En tervezem, hogy kulfoldrol hozatok/hozok magamnak.
    IL2 is megvan, IL2:FB is megvan, Lock On is megvan eredetibe.. ez(AEP) is meglesz!

De azert vicc, hogy magyarorszagon ha akarnank se tudnank megvenni?! Hol van itt a jog?! Meg a tobbi felmerulo kerdes?!
  • Nemcso
    Mert annak a CD-nek a minősége valószínüleg jobb mint a másolté, mert egy szép tokba teszik, mert... csak !
    Ez nézőpont kérdése. Nekem kell eredetibe (és valószínüleg mások is megvennék), és kész !
  • Seaweed
    Spec hack-elt missiont kell futtatni.
  • Seaweed
    Dejoneked!
  • BC
    miét kell hogy eredeti legyen? ugyanolyan jól megy törve is :)
    IL-2 ben is csináltam már szervert. akármilyen géppel akármilyen nézetben lehet repülni. ha vki tud egy jó MAGYAR szervert pls adjon IPt, ja és AEP ossat :) mert én marhára bírom ezt a gémet, és csak azért nem játszom, mert laggosak a külf. szerverek :)
  • Nemcso
    Nagyon jó screenshot B-25J -ről

• Nemcso
    Itt a lényeg az eredetiségen van, nem a megléten.
  • Negwar
    Hali! valaki tudja milyen progival lehet olyan servert csinálni amin lehet nonflyeble géppekkel is repülni külsö nézetben?????
  • BC
    HALI! NEKEM MÁR MEGVAN AZ AEP :) És már marha régóta. És már meg is untuk, mert külföldiek mindig lagoltak, magyar szerver meg nincs.
  • Nemcso
    Idétlen, balf*** kereskedők !
  • Seaweed
    Legalabbis a CDGalaxisbol elutasito valaszt kaptunk.
    (Talan ha Ntec kiadja..de arra meg varhatunk akar egy evet is)
  • TopGun
    Az nagy gaz! :(( remeljuk azert tevedsz!
  • Seaweed
    AEP az elozetes hirek szerint nem kerul kiadasra nalunk :(
  • Vlala #1480
    Szerintem már nem kell sokat aludni, hogy itthon is megjelenjen... csak én türelmetlen vagyko :-)
  • Vlala #1479
    Jah, ez egy realisztikai fejlődés... Az I-16 kézzel ki-betekerhető futóműve a kedvencem ilyen téren :-) Ha csak félig tekerjük ki, akkor is le lehet vele szállni, csak felszállni nem fog többé :-)
  • TopGun
    Ertem, koszi, sajnos en nem jarok szlovakiaban! :(
  • neuro
    Biztos az, hogy a Bf109E-ben nem volt MW50 :)
  • koppim
    Koszonom a segitseget, letoltottem a fájlt, tegnap valamiért nem akarta letolteni, de most lejott, remelem jo lesz.

Mas:
    Nekem a magyar verzio van meg 1.22-es, olyan gondom van, hogy a harci teljesitmeny noveles (W billentyu) nem mindegyik gepnel mukodik, tobbek kozt a BF 109e tipusnal sem, ti nem tapasztaltatok ilyet.
    Mi lehet a gond?
  • PLackó
    2004 március
  • Nemcso
    Ma este román Hs-129 és IAR-81 gépek ellen megyek csatába.
    Szereztem olyan skin-eket, melyekkel a románok az átállásuk után Magyarország felett, illetve a már elfoglalt országrészekről kiindulva Szlovákia felett garázdálkodtak.
  • Vlala #1473
    Magyarországon még én sem láttam, egy hétvégi kiránduláson bukkantam rá egy külföldi üzletben... még bónusz szlovák nyelvű kézikönyv is járt hozzá, na ezzel ki vagyok segítve :-)
  • Seaweed
    AEP