91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#1669 -
neuro #1668 Én mondtam már neki, hogy jöjjön be egyszer Hyperlobbyra és ott tesztelje le az elméleteit -
Vlala #1667 Köszi az infót!
Durva egy gép lehetett, mennék vele egy kört! Ahogy fordítom a szöveget, a pilóta és a másodpilóta/navigátor felváltva vezették. Képzeljétek, ha összekap valamin a két pilóta, és az egyik haza akar menni... -
#1666 Az fw-k meg a legszarabb gepek a jatekban azokat minden megveri...
LoL!!!!
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
Vagy csak szimplán nem játszottál még a játékkal? -
neuro #1665 Szerintem mi nem ugyan arról a játékról beszélünk... -
Dns5000 #1664 bf-nel tuti nem fordul jobban es magassagot sem nyer jobban, a vegsebessege is sokkal kissebb. Az fw-k meg a legszarabb gepek a jatekban azokat minden megveri, de meg azok is gyorsabbak a mustagnal. Szoval nallam hatulrol a 2 helyen van a jatekban a kb 40 gepbol, persze a sajat kortarsaival osszehasonlitva nem a 39es gepekkel. Esetleg meg a me262 rosszabb nalla, akkor mondjuk hatulrol a 3. . -
#1663 BF 109 típusaival, a többi gépnél tényleg nemnagyon venni észre a javulást. -
#1662 Ha érdekelnek más amerikai géptípusok is : USAF museum -
neuro #1661 F-82 Twin Mustang volt a neve. Koreában használták csak.
Volt egy másik Twin Mustang változat is, aminek a két törzse közé radarkupolát építettek, az éjszakai vadász volt. -
#1660 Ja ne tévesszen meg a P-82 - F-82 néveltérés.
A típus keresésnél P-82 a típus megnevezése. -
#1659 VLala !
Amit Te leírtál az a P-82 -es : North American F-82 "Twin Mustang" -
Vlala #1658 Sziasztok, hallottam, hogy volt egy dual Mustang is (asszem P81-nek hívták) +Ez távolsági vadász volt, összeépítettek két Mustangot egy közös szárnydarabbal. Erről lehet tudni valami közelebbit? (még egy régi Kolibri zsebkönyben láttam) -
neuro #1657 Hmm a Mustang nem túl jó gép? Ez azért így egy kicsit erős volt... Szerintem fordulózásban sokkal jobb, mint a német gépek, B&Z-ben pedig legalább olyan jó, mint a Messzer. Ráadásul egyformán teljesít földközelben és 8000 méteren is. Az egyik legjobb "általános célú" vadászgép a játékban. -
Dns5000 #1656 milyen gepen nezted? -
Dns5000 #1655 hmm, nekem harc kozben mindig 2500 felett van ha auton hagyom akkor is. Felszallashoz meg felesleges alligatni,anelkul is fel lehet szalni. -
#1654 propeler pitchet alligattam de nem vettem nagyon eszre semmi kulonbseget.
Szerintem nagyonis észrevenni, sokkal gyorsabban felgyorsul a gép felszállásnál. 2500-felett kel tartani a fordulatot, akkor húz legjobban a motor.
Korábban énis auto-n hagytam, de rájöttem, hogy így jobb.
A teljesítményt csak 100 %ig nyomom fel max, de csak ha nagy sebesség kell, amúgy elég a 75 % is. -
Dns5000 #1653 Mostmar rajottem az engine fighting lenyegere. Tenyleg van eselye a bf-eknek is. De az fw-ket meg minig nem ertem miert ilyen lassuak, lassabbak mint a bf, la5 siman lenyomja oket engin fightban is. Egyetlen pozitov dolog, hogy nagy sebessegnel jobban fordul, mint a bf , persze ilyenkor meg kimegy az ember fejebol a ver. -
Dns5000 #1652 propeler pitchet alligattam de nem vettem nagyon eszre semmi kulonbseget, ha nagyon leveszen akkor negativan hat a sebbessegre. Alapbol 100% van minden gepen ahol nem automata, fw-knel siman lehet 100% tettni semmi nem valtozik. Egyegyedul a bfnel lehet tonretenni a motort vele de ott nagyon gyorsan. Jelentos teljesitmeny novekedes meg biztos nem lehet kicsikarni az allitgatasbol, szerintem meg minimalisat sem. -
Dns5000 #1651 van mustang nem tul jo gep, se nem gyors, se nem fordulekony, de a 6 .50 caliberu geppuskak szep nagy teruletet beszornak, ezert konnyu vele celozni -
#1650 Online-ban a szimulacio merteke a servertol fugg, akkor te azt nem tudod allitani ,csak akkor ha te vagy a server, vagy AI-val jatszol. -
#1649 Az jó!! :D Majd az online játékban is lesz ilyen kapcsoló? Töltényhüvelyekkel szeretném bevetni a földet. :) -
#1648 Ez esetben javasolhatom a "Dificulty" menü "Unlimited Ammonution" kapcsolóját :))) -
#1647 Mustang van benne? Jó gép a játékban? -
#1646 Nem, én le akarok lőni majd mindenkit. -
#1645 lövöldözős.... amíg el nem fogy a skuló, ami elég hamar beszok következni, szóval csínján kell vele bánni :)
de ha nem szeretsz lőni, repülhetsz bombázóval is, azt csak vezetni kell :) -
Vlala #1644 Senki nem születik pikótának (csak a keksz) először a Neked megfelelő szinten kóstolgasd a gépet, aztán fokozatosan emeld a tétet. Egykettőre úgy bele fogsz jönni, hogy sorra nyered a multis légicsatákat :-)
Az AEPet én Losoncon vettem meg, kaptam is hozzá szlovák nyelvű kézikönyvet gratis... a képek szépek benne, de a szövegből egy szót sem értek. -
#1643 Igen itt legiharc megy, de ha nagyon nem megy, lehet visszavenni a szimulaciobol, ugy szinte meg konnyu is. -
antijedi #1642 ebben nincs nagyon rádiózás meg navigáció, vagyis nem kötelező :) -
#1641 az még ment, meg fordulózgattam óvatosan, de az ilyen szél, meg navigáció, meg rádiózás, meg a többi nyalánkság már kifogott rajtam :) De azért lehet, kipróbálnám, bár ezek a lövöldözős játékok nem mennek nekem annyira. :) -
antijedi #1640 pedig az alap repülési dolgok abban sem nehezek, padlógáz azt kész :) tényleszálás már rázos meg iylenek de idővel bele lehet jönni :) -
#1639 köszönöm, már próbáltatták velem, igaz csak a 2002-t, de felülmúlta képességeimet a program. :)) -
antijedi #1638 amugy ha már veszel joy-t szerezd meg flight simulator 2004et is, szerintem téged az is érdekelne (polgári repülőgép szimulátor) -
antijedi #1637 nagyon élethű de mégsem az
magához a repüléshez elég anyi hogy gázt maxra és probálod ugy rángatni a botot hogy ne meny stallba :) -
#1636 Majd veszek egyet. De azon felül. Úgy értem, ha nagyon élethű a gépek repülési fizikája, akkor elég nehéz lehet irányítani. Nem? -
#1635 Van joystickod??? mer azzal nem nehez ,de billel izzadni fogsz! -
#1634 ha nem nehéz az irányítás, akkor igen -
#1633 komolyan érdekel a dolog? -
Vlala #1632 Láttam magamnak il2skinsdotcomon Heinekenes skint a He11-eshez :-)
Már készülnek a karbontörzsű és -szárnyú gépeim, majd felpakolok egyet-kettőt. -
neuro #1631 Azért nem tettem fel magyarul is a szöveget, mert miután angolul megírtam, nem volt kedvem "lefordítani" magyarra :)
-
#1630 Köszi!