91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
OPM #1709 kössz -
Vlala #1708 Köszi, tudom... illetve kis hajhullatás után (talán!!!) rájöttem volna :-) -
#1707 VLala !
Hogy egyről beszéljünk...Én a setup.exe-re gondoltam setup alatt, ami a játék főkönyvtárában van. -
Vlala #1706 Akkor marad a Setup... Bár az FB bírta az 1024x768x32-t, elég szépen ment, lehet, hogy a képfrissítés kavar be? A monitorom elég régi, nem szereti a túl sok Hertzet. -
#1705 Demoban nincs training movie:) -
Razgon #1704 Próbáld ki a következőt:
Quick mission, te Fw190-el, a gép meg vmelyik LA-val.
Folyamatosan emelkedjél, 110% os teljesítménnyel, 350-es sebességgel.
Az AI megpróbál majd rád emelkedni, de a magasságfölényed miatt le fog lassulni és lemarad. Átmész szintbe, és gyorítasz. Érdemes manual prop pitch-et használni úgy sokkal gyorsabb vagy (75-80%). Ha úgy gondolod, hogy már eléggé lehagytad, akkor egy gyors forduló (nagy sebességnél hamar megfordulsz a Fókával) jön az ürge szemből, célzol, és megkínálod egy sorozattal. Ha jól célzol annyi az AI-nak. -
#1703 Razgon teljeskörü leírása mellett érdemes megnézni az oktatófilmeket is talán a progiban ! -
#1702 Nem kell más codec az AEP-hez, mint az FB-hez.
De nekem anno az FB-vel volt ilyen problémám (hang volt, kép nem) és azt egy codec-sérülés okozta.
Másik lehetőség, hogy a setup progit futtatva nézd meg, hogy a videobeállításaid nem változtak-e meg. -
Razgon #1701 Felszállás:
Fékszárny:takeoff-ba (V gombbal)
100% teljesítmény
az oldalkormányokkal a pályán tartod a gépet
180-200 nál felemeled
futó be a G-vel
fékszárny vissza -
OPM #1700 hogyan kell fölszállni? :D
leszedtem a demot, indítom, bennvagyok a gépben, megnyomom a C-t és kilövöm a haverokat :)), felnyomom a Powert 1,2,3...10 valahogy elindul a gép és orrabukik :( -
Vlala #1699 Köszi, de nem hiszem... az FB introját még lejátssza. Bár ki tudja, lehet, hogy új codec kell az új játékhoz... kipróbálom! -
#1698 Nem lehet, hogy valamelyik codec-ed meghalt, és a játék elején az intro-t akarja futtatni, de nem megy ?
A setup-pal vedd ki az intro elől a pipát, és úgy próbáld futtatni. -
Vlala #1697 Baj van...
Egy áramszünet után nem volt hajlandó beindulni az IL2, csak fekete képernyőt látok, a zene viszont megy. Tehát videó, gondoltam. NEM. Más szépen megy. Uninstall -> install IL2 Sturmovik - megy. Install IL2 FB - megy. Install AEP - fekete képernyő. Install 201 Patch - ugyanaz... mi a sz.. lehet vele??? -
#1696 hehh..LOL a forum.. -
#1695 Hogy valaki osszon. :) -
#1694 Nahlatod! -
Dns5000 #1693 ehh, most mar minden vilagos :P
nagyon jol elmagyaraztad :D -
#1692 [MIRE?] :) -
Razgon #1691 Kicsit emelkedsz gyorsan szembefodulsz, és adsz az arcának. Meg lehet csinálni, bár nem olyan könnyű. -
#1690 [VÁR] -
#1689 Van egy leírás is az egyeb könyvtarban az FW 190 használatáról, magyarul. -
#1688 A pumszallas oldalan a letolteseknel vannak track-ek, talan ott talalsz neked megfelelot. -
#1687 Nem en vagyok szerintem a te embered! En mindig is voros zaszlo alatt garazdalkodtam
De ettol fuggetlenul allitom, hogy le tudom loni az Ace AI-t. Bar nem biztos hogy mereven a doktrina szerint az adott tipussal.
Kerj meg track gyartasra valakit aki nemet gepekkel repul. -
Dns5000 #1686 az energyi fightot viszot eppen azert lehet jol bemutatni ai-n mert, mindig feled megy, par ezer meteren mar nem parazik a fodtol, otthangyi csak akkor hagy ott ha ugy gondolja hogy elegge szetlott es elindul haza (ilyenkor tok jo lelonni :P), vagy elfogyott a loszere. Engem az erdekelne, hogy mit csinalsz a la5, la7,yak3 ellen fw-vel amikor ezek gyorsabbak nallad es jobban nyernek magassagot. Most neztem hogy A9 110%+mw+csukott radiatornal tudsz csak tavolodni a la5fn elol, ha tulmelegszik becsuk radiator, 100% es a la5fn szep lassan utoler. -
#1685 Hat en ebbol most azert szeretnek kimaradni, emrt en egy bizonyos taktikat/taktika sort hasznalok mindig (pl egyike a vegletekig szukites..ami persze nem biztos hogy adott szituban pont jo..jartam mar ugy hogy jol celzo B&Z-zo ellenfel(Human!AI meg se nyekken ilyen szituban) durvan kiluggatott..), igy talan(biztos) nem en tudom bemutatni neked, hogy hogyan is kell egy Fokaval vagy egy Messzerrel "szakeszeruen" Ai-ra vadaszni!
Talan kerj meg valami Pumas kavedaralot! -
#1684 Te ez igy igen nagy hulyeseg! Mar mar azt erzem, hogy az AI-hez kellene igazodni...
Velemenyem szerint nem! Arrol van szo, hogy le lehet loni, es pont azert konnyu mert kiszamithato (igen tudom, foldkozelben parazik ...de tudok mutatni human-t is aki parazott mikor en foldkozelben "fuvet nyirtam" ...persz ez egy taktika..vannak mas taktikak is, amirol pl a nemet gepekkel repulo egyenek jobban tudnak nyilatkozni. De mint mondottam ez AI ellen semmit sem er/nics ertelme/ minek? kiszamithato! ezeknek online van csak igazan ertelme.), es szinte soha sem okoz meglepetest (nagyon ritkan..pl mikor elkezd harc nelkul menekulni...nem is tudom Oleg-ek mit csinaltak az utobbi patch-ekben! Lehet beleporgramoztak felelmet az AI-ba? :D).
(Hat talan nehezebb leloni egy vizszintesen repulo gepet mogulle, mint egy forduloban vagy epp fordulozasban levo gepet...en jobban szeretem ha a sorozatom tudom "ultetni"..mint amikor sniperkedni kell, es egy zsebkendonyi teruletet kell celbavenni ;)) -
Sir IvanHoe #1683 csek disz
http://www.x1software.com/ -
Dns5000 #1682 Turn fightereket eleg jol kezeli, de az energy fightoz tenyleg nem ert :( Ha teljesen allata vagy akkor nem lat, de ha egyvonalba kerulsz vele egybol meglat. Ala szoktam menni es 100m tavolsagbol probalok meg lonni ra, de amikor a celkereszbe er mar fordul is el, nem mindig szokott osszejonni. -
Dns5000 #1681 A nagyon pici fordulas es emelkedes mellet tenyleg meg lehet lepni a la5 tol. Csak azt nem tudom mit kezdjek vele mert mindig felem jon. Varom a trekkeket la5, la7, yak3 ellen. -
Dns5000 #1680 1000m-en a bf109k4 szerintem gyorsabb mint a fw190a9, teljesen standard beallitas mellet semmi extra fegyver, 100% fuel. Az igaz hogy a bf 400km/h felett mar nagyon lassan fordul. Van nagy kulonbesg az egyes modellek manoverezhetosegeben? -
Dns5000 #1679 Azt, hiszem rajottem, hogy miert hagyott ott az AI abban a treckben. Az ha kozel van a foldhoz sokszor csinal olyan manovereket amire nincs is szukseg es ezzel sebesseget veszit. Gondolom tulsagosan fel a foldtol :P Valami ilyesmi lehet ott is. Ha csinaltok trekeket legyszi ne fold kozelbe Meg ne lojjetek az AIra csak olyan poziciobol amikor biztosan talal, mert ha a kozelebe lonnek akkor altalaban bamban megy tovabb egyenesen, ha meg teljesen mogotte voltal akkor meg kitero manovereket csinal vagy zuhanni kezd akkor is ha 0.7kmre voltal tolle es tok melle lottel. -
#1678 AI velemenyem szerin tulsagosan is kiszamithato, es messzemenokig nem hazsnalja ki egy-egy gep adottsagait.
(Nem mellekesen csal, mivel mindig tudja hogy hol vagy..meg ha holterben tamadsz akkor is) -
#1677 "Seaweed kuldott mar la5 ellen amiben turnfightol es meg nyer is , amit nem ertek :P"[i/]
Mit nem ertesz? -
VO101 Lecso #1676 Ok.
Én az FB 2.01 ről beszéltem. A sima FB sokban különbözik, de arra már nem emlékszem. Lehet hogy neked van igazad Dns5000. Összehasonlítást nem csináltam, a VEF jelenlegi típusairól beszélek. G2, G6, A5.
Mellesleg megjegyzem, hogy minden gép veszélyes tud lenni, ha megfelelően használják.
A probléma az, hogy sokan minden gépet ugyanúgy repülnek, holott a játék lényege és nagy előnye, hogy minden gép más és más harcmodort kíván. Teljesen más hozzállással ülünk be a fókába, mint a messzerbe. Én speciel nem repültem sokat az orosz gépeket, de van köztük sok jó gép. A La5 és La5F speciel egy nagy szar. :)) Az FN-t is simán megveri a bármelyik metanolos messzer, és az A5 is. Hangsúlyozom, a lényeg a stíluson van, nem a paramétereken. Ha elkezded nézegetni a sebesség, meg emelkedés adatokat, el fogsz bennük veszni. Miért emelkednél egy fókával körbe-körbe, mikor nem tud? Miért ne harcolnál szintben, mikor sokkal gyorsabb? Az energia nem csak magasság! A sebesség ugyanakkora előny, ha nem nagyobb, mint a magasságfölény.
Csinálok online trekket, megígérem. AI ellen van pár, de azokon te is elmosolyodnál. Bárki le tud lőni G2-vel 13-14 kobrát vagy 66-os Lagg-ot, aki fegyelmezett, és nem unja meg idő előtt. Szegények ugyanis iszonyú birkák. Mindegy.
Addig javaslom nézz el a pumaszállásra, sok jó anyagot találsz a harcászat menüben. -
#1675 Melyik Bf-109 és melyik FW-190?! Könyörgöm az altipusok között akkora különbség van, mint ide nagykáta. NE álltalánosíts...
Milyen magasságban gyorsabb az a BF-109(G6?)? Melyik FW-109 altipussal szemben?
Olyat már kérdezni sem merek, hogy milyen függesztmények mellett (szárnygépágyú konténerek)...
Az, hogy Bf és FW még kegyetlenül nagy nulla... -
Vlala #1674 Ezt Tőled el is vártam :-) -
neuro #1673 Én full reálon játszok, csak a speedbar-t hagytam meg, mert orosz gépeken nem lehet leolvasni az iránytűt :) -
Vlala #1672 Na állj!
Szerintem ugyanazzal a játékkal, de nem ugyanazon a nehézségi szinten játszotok. Én próbáltam így is, úgy is, minden fizika kikapcsolásával a rendszer tényleg csak annyit vesz figyelembe, hogy milyen erős a motor, mennyi a kormányfelület a fordulózáshoz és milyen fegyverek vannak rajta. Az emberke csak húzogatja a joyt, nyomogatja rajta a gombot, és örül, hogy már megint előléptették, mert lyukas tankkal szétlőtt húsz gépet, és utána hazament. Kezdetnek nem rossz, de nem ettől IL2 az IL2.
Realistic difficultyn már tényleg minden számÍt,a pilóta fejmozgása miatt mászkál a célkereszt, a fegyverek (főleg a nagyok) visszarúgnak, az áramlatok megdolgoztatják a pilótát, túl nagy g-effekteknél a pilóta mozgásképtelen lesz, és a sérült gépek tényleg "szárnyaszegett madárként" viselkednek a lewvegőben. És még nem is beszéltem a kamerakezelésről (láttam már olyat, aki kívülről vezeti a repcsit - szánalmas) és a leszállás körüli mizériákról, nálam majd' két hétig tartott, amíg megtanultam letenni egy masinát.
Az Il2 egy SZIMULÁTOR, amely - hogy ne legyen rétegjáték - tartalmaz egy "rehabos" módot is a kezdő pilóták részére. De nem kell itt leragadni, könyörgöm!
Bocsi a hosszúságért, de az utolsó két hozzászólást tekintve ez nem is olyan sok... -
Dns5000 #1671 Kedves Lecso meg a tobbiek :P
Hat lehet hogy tenyleg nem ugyan azzal a jatekkal jatszunk, mert nallam a bf109 sokkal jobban nyer magassagot, es meg a segsebessege is jobb de max ugyanakkora. A la5 siman utoleri az fw-t.
Mindennel emelkedve emelkedve szoktam fordulni erre mar rajottem, igy sokkal kissebb a forulo ive, plussz magassagot is nyersz vele. De az fw-nel ilyenkor nagyon visszaesik a sebbesseg, bfel sokkal jobban megy a magassag nyeres. 400-500 nem is lehet fordulni !!! egyenesen 110%+mw50 megy vagy 510-520at szegeny fw.
A radiator becsuk meg minden es ugy ernek utotl az orosz gepek, hogy meg pislogni sem tudok.
Bf-el siman tudok la5-ot gyilkolni, yak3 meg la7 mar elegge izzaszto dolog de lehetseges.
De nagyon megneznek par tracket la5, la7, yak3 ACE AI ellen!!!!
Seaweed kuldott mar la5 ellen amiben turnfightol es meg nyer is , amit nem ertek :P. De jo kis energy figtot szeretnek latni, ugy hogy 500al fordulsz. Megy hogy lehagyod a la5,yak3 at.
Irtam mar, hogy szivesen mennek multizni, csak szar a netem ezert nem tudok, igy marad a gep ellen valo jatek :((. -
VO101 Lecso #1670 Kedves Dns5000!
Te valamit nagyon benéztél! A fóka sokkal gyorsabb, mint a messzer, sőt a korabeli orosz vadászokat is veri sebességben. A te problémád sztem abban áll a fókával, hogy ugyanúgy akarod repülni mint a messzert. Na ez nem fog menni. Ha úgy harcolsz vele, mint a 109-el, akkor meghalsz. A FW sokkal inkább energiaharcra termett, mint a Me109.
-6000 felé ne menj vele.
-Támadás előtt mindig gyorsíts szintben, ha nincs legalább 1000m magassági fölényed. Inkább legyél gyors szintben, mint laffogjál az ellen felett 500 méterrel.
-Gyorsíts, támadj, és szintben távolodj el, majd kicsit emelkedve fordulj meg és támadj újra. A FW nagyon jól gyorsul. 400 felett a sebesség gyorsabban nő, mint bármelyik másik gépé.
-Ne hagyd a sebességet 350 alá esni, mikor harcolsz. Efelett ugyanis sokkal dinamikusabb fodulókat lehet csinálni. 400-500 között egyik gép sem tud olyan szűken fordulni, mint a fóka, amellett a sebességét nagyon tartja, ha nem húzod túl.
-Ha szarban vagy, radiátor becsuk, 110%, és enyhén süllyedve húzzál el. Nem fognak utolérni.
Próbáld ki ezeket, és meg fogsz lepődni.
Ja! Amiről te beszéltél az nem engine fighting, hanem energy fighting. :))
Minden jót!
VO101 Lecsó