91308

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
    Ennek marha egyszeru oka van!
    Ne mte vagy aterminator, nem te nered meg a haborut, es nem te vagy a parancsnok!
    A kisero kotelessege a geparparancsnok kiesere, es fedeze, nem az egyeni akciok, es skalpok begyujtese!

Ez igazabol is igy volt..aki ettol eltert az nagyon kemenyen fizetett erte! Akar a sajat vagy tarsa eletevel is!

Tehat ez igy helyes! Torekszik a valosaghusegre.

Ellenben ha te vagy a kotelekparancsnok akkor te dolgod osztogatni a parancsokat, es teged fedez az AI altal vezetett kiserogep! (ha mas parancsot nem adsz neki)
  • Tikal #1789
    a legidegesitobb a játékban mikor repulunk a cél felé, majd megszolal a vezér: enemy itt meg ott, ráfordulok, erre rámkiabál hova nmegyek, térjek vissza a kotelékben :DDD
    majd mikor már nagyban megy a csihi puhi, persze ok is irtják az ellent néha még rámkiabál: hol vagy? vissza a kotelékbe :DD

plusz ha tobb kotelék van és elhangzik hogy fighters at 2 o clock, akkor még nekem kell kitalálnom azt is hogy ez most kinek szolt, mert lehet hogy egy 20km-el odébb lévo vezér kiabált :)
  • neuro
    odaírtam mégis elrontotta...
  • Bucser
    Elé kell írni, hogy http:// akkor működik... nekem is úgy ment...
  • Kata
    Remélem nemsokára már én is apríthatom online az ellent. :)
  • neuro
    A törlés gomb alatti URL beszúróval mindig elrontja a linket :)
  • Bucser
    Az elsőt én is elqrtam:)
  • Bucser
    Mármint úgy érted
    www.netwings.org:)
  • Bucser
    Mármint úgy érted

www.netwings.org :)
  • neuro
    Küldetések: www.netwings.org

Repülőgépet nem lehet letölteni, csak a patch-ekben/kiegészítőlemezen vannak új modellek.
  • Zola NFK
    Hali!

Annyiban segítsetek már nekem lécci, hogy az alaphoz honnan tudnék letölteni néhány jópofa *multis* küldetést, meg új (mármint nem csak skin) repcsiket?!

Előre is köszi!
  • neuro
    Lehetett volna több bevetésem is, csak sajna még 1941-ben megsebesültem és 3 vagy 4 hónapra kórházba küldtek, így a szmolenszki hadjárat teljesen kimaradt
  • ottar
    Gratula.. :-)
    Hát igen. Olvastam Pokriskin könyvét, és erre ő is panaszkodott. :-) (természetesen nem akarom magam Pokriskinhez hasonlítani.. :-)))
    De a P39 tűzereje tetszett neki.. :-)
  • Vlala #1777
    Újra megy a game, trallala... Fogalmam sincs, mitől, eflhúztam 1024x768-ra, lazááán megy! (a géphwez nem nyúltam közben...) Még mondja valaki, hogy a Windows nem lehet másnapos :-)
  • Bucser
    Mondjuk azért aktívan használom még az időlassítást de furcsa csak ezeknél a fürge masináknál vanrá szükségem... Mikor Fokat vagy Emilt repültem soha eszembe sem jutott.. egyedül ezek a buffallok meg Raták idegesítenek ennyire, hogy idegrángást kapok tőlük:)
  • neuro
    Offline orosz hadjárat - 1942 június Krím-félsziget:
    RANK: 4 (Őrnagy)
    SORTIES: 63
    KILLS: 53
    GROUND: 27
    ----
    "Nem értem az orosz gépek zöme miért van annyira alulfegyverezve"

Ezt Mikoyantól vagy Lavocskintól kérdezd :)
    ----
    Most teszteltem a Gamer-nek az Operation Fall Blau-t. Ha már unjátok a DGEN-es ismétlődő hadjáratot, próbáljátok ki. Van belőle demo verzió itt: http://www.x1software.com
  • ottar
    :-)
    Na még azt is nagyon szeretem.. :-)
    Azzal én 11 nél tartok 13 küldetés alatt, aminek zöme SB, de van benne U2 TB3, Lagg, és MiG3 is. :-)
    Jól fordul, és elég combos fegyverzete van..
    Nem értem az orosz gépek zöme miért van annyira alulfegyverezve.. Pl. Mig3 és a Yak 1.. Az I 16 pillanatok alatt lekap egy He111-et, addig a Miggel órákat kell mögötte tölteni.. :-(
    Morr.
  • Bucser
    hat én a B 236-ossal eddig asszem 42 légigyőzelmet csiáltam 21 küldi alatt asszem (Finn hadjárat) jobbára I-16 Type 18 és Type 24 ellen de szedtem már le mig 1-et Lagg3-at és egy Yakot is mindegyikből 1-et ja és az utsó küldi alatt 4 SB-2-t és 1 I-16-t de az utso pillanatban leszedett egy Zuhanó SB faroklövésze (Plyaer Killed:() És azóta nem volt időm újrarepülni:(
  • ottar
    Nem.
  • Torry
    Hi!

A forgotten battle-hez kell az alap játék is?
  • ottar
    Azért sajnálnám, mert elég jó arányt sikerült elérni. :-) A jó öreg I16-ossal... :-)
    Igen szeretek vele repülni.. :-)
    7 bevetés alatt 6 légigyőzelem, és 5 vasúti kocsi, 5 teherautó, 2 légvédelmi löveg.. :-)
    Már voltak kitüntetéseim is, meg már elő is léptettek.. Ezt sajnálnám elveszíteni.. :-(

• ottar
    Azt még megpróbálom, hogy átrakom másik gépre csak az users és a missions könyvtárat, hátha..
  • ottar
    Szerintem csak a következő missziót nem generálta megfeleően.. mert indítottam egy másik kampányt, és abban simán mennek a dolgok... :-(
    Nézegettem a dgen könyvtárait, meg a fájljait, és úgy tűnt, generál mindig egy újat, és valszeg vlami miatt egy üreset sikerült neki..
  • Bucser
    hát nem tudom szerintem ez újratelepedés....
  • ottar
    Help...
    Tegnap écaka az FB egy olyant produkált, hogy azóta is morcos vagyok. Küldetés után bejött egy Windóz hibaüzenet, miszerint a Dgen hibás működés miatt leállt, adatai elvesztek.. Stb. Namost a kampány következő küldetésénél egy üres térképet és briefinget ad... :-(
    Hogy nyerhetném vissza? Az utsó küldetést szívesen újrarepülöm csak nyerhessem vissza azt a karrierem.. :-(
    Mit kell és honnan törölnöm, nem tudja valaki?
  • Bucser
    VAGYON!!!! ÉRRTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIII

Asszem a HI-Fi-n meg a gépemen kívül ez az amit sanálnák, ha elvinnének a szobámból:)
  • Bucser
    Nálam még ez vagyon

Thrustmaster HOTAS Cougar

Ezzel: Simped Vario/pro

De többet nagyon nem is akarok költeni már Joyra az életben:)

ÉS még mielőtt Reaper beszól nem arcoskodásnak mondtam...
  • Razgon
    Nekem Saitek Cyborg 3D USB Gold van, és tényleg nagyon jó. Pontos, kényelmes és nem is drága. Bátran ajánlom mindenkinek!
  • Seaweed
    Nem force-os...en azt vallom hogy profin iranyita egy repulot, egy autot nem lehet force-os joy-al vagy kormannyal!
    (Engem a hideg kirazna ha a bot ugralna a kezemben gepagyus loveszet kozben....)

Valosagban is alig erezni a kormanyfeluletrol visszajovo erot a karon ha nagyvassal repul az ember, ezert van az hogy tul lehet huzni...a gep elobb kezd el "zakatolni" es szetesni..minthogy a kormanyfeluletekre hato ero kitepne a kezedbol a botot...
    Csak ha kisgeppel (pl.:Cessna) mesz akkor erezheto... ott nincs tobb tonna, meg tobb kp toloero...
    Szoval nem kell force szvsz...az egy bovli fos (Meg X-box-om gamepadjaban is kikapcsoltam )
  • Dns5000
    de az x45 nem forcros ugye? 25k nem forceos joyert ,hmmm
    mi az a TouchSense™ Technology?
  • Dns5000

Saitek
    ST90 Stick Jobb- és balkezes kivitel, 4 pozíciójú digitális gázkar led-es kijlzővel, 2 tűzgomb 3 930 Ft 4 913 Ft
    Saitek ST290 16 programozható variáció a váltógomb segítségével 5 890 Ft 7 363 Ft
    Saitek Cyborg 3D USB Gold 8 irányú központi gomb, 7 tűzgomb, kioldógomb, 2 funkciógomb, tolóerő kar, 3D-s vezérlőkar 6 180 Ft 7 725 Ft
    Saitek Cyborg evo 8 270 Ft 10 338 Ft
    Saitek Cyborg 3D Rumble Stick Touch Sense technológia, gyorstűz kioldó, 8 programozható tűzgomb, kettős tolóerő kar, 8 irányú kapcsoló, 3D-s vezérlőkar 8 880 Ft 11 100 Ft
    Saitek Cyborg 3D Force Stick 16 970 Ft 21 213 Ft
    Saitek X45 Flight Stick 20 450 Ft 25 563 Ft
  • Seaweed
    X45 (ha lehet kapni..lassan jon az utod..bar az igencsak futurisztik lett...)

Jo ar (kb 25K), gazkar+joy, pedal helyetti gombokat szokni kell...ha megvan jol hasznalhato.

X45:

..es az utod, az X52:

ui.: mellesleg en hosszu evekig M$ Precision Pro 2-t hasznaltam. Az nagyon pontos Joy volt tenyleg (mai napig megvan, jolvan, tartalek joy), es hosszu elettartamu..bar mar ha jol tudom nem lehet kapni sem...
  • Seaweed
    Bizony akkor az az ok! 1GB kell neki...
    Mikor meg fejlesztesi stadiumban volt FB, mar akkor is jeleztek Oleg-ek hogy 1GB kell neki...
    (Ez nem is csoda..hisz van 750MB-os map is!!!!..es ha vegiggondoljuk az betolti...es akkor meg semmi sincs..csak map van betoltve!)
  • Dns5000
    meg nem, tudsz egy magyar arlistat rolluk?
  • antijedi
    saitek joyokat nézted már? azokat istenitik még nagyon mindenhol :)
  • Dns5000
    hmm, es a ms sidewinder forece 2?
    az tuti jo nem ? de az vagy 2x annyi mint a locitec force 3D azt 14500 ert lattam, tudtok arat MS-re? Es hogy, hol lehet kapni?
  • koppim
    Nekem is Logitech Wingman extreme Digital 3D joyom van, de nem teljesen vagyok vele megelégedve, van egy kis holtjátéka, és gyakran elállítódik, de elég párszór megmozgatni, aztán helyrejön.
  • Bucser
    Logitech Wingman extreme Digital 3D joyom volt és ha megszokod nagyon jó,, nem tudom gyártják e még.. Azt még 4 évvel ezelőtt vettem.. Akkor jó volt... Mostanában a Legotech eléggé silány:( Újabban pedált és gázkar+ joy-t használok bár azt még szokni kell a kitérést meg, hogy nem csak egy kézre figyelek hanem 2-re és a lábra is, de a billhez csak nagyon ritkán kell így hozzányúlnom... JA és még erősen a tanuló fázisban vagyok:) Szal 3-4 hét kell még minimum amíg rendesen belejövök ebbe a 3 felé orientálódásba:)
  • Dns5000
    milyen joyt erdemes venni?
    probatalm logitech force 3D-t, nem volt gephez kapcsolva, de nagyon nyagdanak tunt, a nyagdasaggal meg nagy holtjatek jar nem? Vagy ha be van kapcsolva akkor mar nem nyagda? Pedig errol azt olvastam, hogy egesz preciz. A Logitech® Extreme™ 3D Pro rol meg, hogy nem tul jo, viszont fogasra meg egesz nagy ero kell a kiteriteshez es semmi lotyoges.
  • Dns5000
    fent van a 2.01 patch de, igy is sokkal jobb a tobbi 20mm es, szerinted nem?