91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#1949 http://www.geocities.com/Pentagon/Base/1852/20mm.html -
#1948 Acsi! MK108 nem repeszrombolo loszer! hanem robbano loszer! Nem mind 1!.. pl 37mm-sek orosz gepeken azert problemasak mert azok egyszeru panceltoro loszerek! Tankok ellen! repulon ha utata talal maganak, siman at is "repulhet", lyukat utve sulyosabb serules nelkul! -
Dns5000 #1947 koszi :D -
#1946 Nezz utana pl CSAK az orosz loszereknek..pl ShVAK mit jelent...
hol? hat mondom hogy gugli! -
Dns5000 #1945 mi ez a repeszrombolo loszer? nem csak az mk108ban meg a japan verziojaban van robbano anyag? a tobbi nem csak tiszta kinetikus energiaval rombol?
Amugy en d9 el meg a9el probaltam szoval azon akkor csak 20mmes az mk151. -
#1944 http://www.warbirdsresourcegroup.org/LRG/bombs.html
Tessek..kb 10mp alatt raleltem..es volt az elso amire boktem..
A LUSTASAG NEM ERENY! -
#1943 Nem hinnem hogy ze ilyen egyszeru..
bombak kozott van repeszrombolo, "kazettas"... hogy melyik melyik..:gugli! -
Dns5000 #1942 valaki tuja mi a kulonbseg a
sc
sd
pc
ab
bombak kozt?
ezt senki nem tudja?? -
Dns5000 #1941 egy 4000 +x szaz kgos gepnel, nem hiszem hogy tul sokat szamit az a 10-20kg, maximum 20l uzemanyaggal kevesebbet veszek fel :P
A kulonbseg meg eg es fold az mg151 es mk108 kozott. -
Vlala #1940 Még, még, mééég!
Én is szoktam meggymagot köpködni :-))))) -
antijedi #1939 pontosan :) énis mivel nem csipem meggymagköpködőket olyanokal nem repülök és kész, engem aztán anyira nem izgat más mivel konoza magát én maradok a bf-eknél és az fw-knél, nekem tökéletesen megfelelnek őkis :D -
#1938 Hat ez az..szaerintem az Il2 hivatalos foruman se repult SOHA senki meg olyan geppel..megis okosabbak egy birodalmi marsalnal... -
#1937 "most röhögjetek ki, de jó hangosan"
-
#1936 Jól beszél Rézbőrű (vörös) testvér:) Ha nem tetszik a rep modell ne játsza játékkal... Vagy írd át... -
Vlala #1935 Sziasztok,
tegnap áttörés történt: Nem csak repülgetek összevissza, meg rombolok, hanem a játék olvasgatós részeit is elővettem. (View Objects) Mire ezt kiolvasom, agy leszek repülőből :-)
Pl. A Mistelen egy hatalmas 3 tonnás robbanófej volt? Eddig azt hittem, hogy csak hordozógép, amely a hosszabb távú utakat teszi lehetővé (most röhögjetek ki, de jó hangosan!)
Hídalatti mániám:
át lehet küldeni egy Mistelt a híd alatt úgy, hogy a híd előtt válsz le róla?
Me-163-assal már sikerült (ötödikre, első négyet megúsztam ):-)
SPB-vel kellene trükközni multiban, pl. mész a híd felé, leejted az I-16-ot, az átrepül alatta, Te meg szétbombázod a hidat :-)
Vagy ha már multi, akkor két Go229-et egymás fölött átkergetni (lehetséges ez?)
Vissza lehet kapcsolódni az SPB-re az I-16-tal? Tök jó lenne, ha haza is vinne a lúdanyó... -
neuro #1934 Nem akartam személyeskedni, csak már nagyon unom, hogy mindenki leragad ilyen apróságoknál... nekem is vannak problémáim a játékkal, de ha egy gép nem tetszik (pl. MiG-3, FW-190) akkor azzal nem repülök.
De mivel még soha életemben nem vezettem pl. Focke-Wulfot, így teljesen mindegy, hogy mit gondolok a repülési modelljéről vagy a gépágyúja sebzéséről, ilyennek kell elfogadni és kész... -
#1933 Hat le akartam irni en is..de vegkepp nem akartam DNS5000 megserteni azzal hogy pont "ilyenekre" gondoltal...
DNS5000 ne vedd fol, en elfogadom hogy te mit szeretnel..en is szeretnek toparton dalolaszo parasztlanyokat az IL2-be...
De erzesem szerint Neuro pont az ilyen "kivansagok" miatt akadt ki. -
#1932 Durvan +10Kg -
#1931 Pl korai messzereken. De az ok is egyszeru..repeszrombolo loszer, es nem repeszrombolo loszer...ez a titok nyitja. -
neuro #1930 Seaweed az ilyen "szakértők" (luftwhiners) miatt túrják szét Olegék minden egyes alkalommal a játék fm/dm-jét... Hagyjuk már ezt az örökös nyafogást, hogy melyik gép milyen jó vagy rossz. Nekem így ahogy van tökéletesen megfelel mindegyik, csak tudni kell, hogy melyikkel hogy érdemes repülni/harcolni. -
Dns5000 #1929
emelkedesi modell az il2 forumbol -
Dns5000 #1928 Az bombazok ellen nem idealis az tuti, de vadaszok ellen nem rossz a 6db .50 es, valamelyik ugyis talal legalabb szarnyat. Pilotat eltalani meg ezzel van a legnagyobb eselyed. -
Dns5000 #1927 jaj szerencsetlen fw190a, se nem jo az emelkedesi modellje, sem nem tul jo a sebessege, csak az mk108 miatt erdemes vele repulni(ez csak az a8tol van azt hiszem), fordulni meg ne is problaljon vele senki. Mivel belso fegyver csak a sulykulombseg miatt repulhetne rosszabul, ha mg151 helyett mk108at visz. Tudod mennyivel nehezebb az mk108? -
Dns5000 #1926 hmm, hat abban igazad van hogy fogalmam sem volt rolla hogy az mg151bol van 15mm is. Mi a faszert nem lehet mas nevet adni mas kaliberu fegyvernek. Csanaltam egy csomo tesztet: egy rooki AI tolteny melkul, szepen moge repulok es megszorom, a spitfire 20mm es fegyverei iszonyat szetkapjak, la5,la7 szinten meg a yak 1 db 20mm shvakja is. De a9,a8,d9 bol nekem sokkal tobb talalat kell, hogy szetszedje ugyanazt a gepet.
Akkor melyik gepen is van 15mm es mg151? -
Dns5000 #1925 ehh en nem tortenelem orat kertem, hogy hasznaltak e vagy nem.
Hanem, hogy tok jo lenne, ha lenne a jatekban. Persze kerdeses hogy milyen hatasfoku is volt ez a szarny megerosites, meg ha direkt probalna az ember tuti nem a szarnyagal talalna el a masik gepet. De nekem megoldodna egy csomo veletlen utkozese problemam :D -
#1924 Nekem a "megymagkopkodokkel" sincs semmi bajom...csak pontosan kell celozni veluk...
Bar Browning .50cal (50-es caliber)-al nem voltam/vagyok soha kibekulve, azert azzal is lehet ugykodni!! (Szerencsere ezeknel meg a nagymennyisegu loszer karpotolja az embert! Motorra pl nagyon jo..masra nem igazan..) -
#1923 Amugy bnne vannak a Strum fokak is.. ott van az A8/R8 es bele lehet rakni az MK108-at..
...meg igy is osszetehetik a kezuket azok akiknek ezek a kedvenc gepeik..ugyanis mint azt a visszaemlekezesekbol tudjuk az ilyen atalkitott nehez fegyverzettel es plusz pancelal repulo fokak igen sokat vesuitettek eredeti agilitasubol! Mai megmutatkozott a vegsebessegen, a fordulason, az emelkedokepessegen (nem veletlenul vedtek oket kulon Messer szazadok!)...
Tehat kijelenthetjuk nem alul van modellezve ez az Il2-ben hanem tul van modellezve..hisz alig eszlelheto lenyegi kulombseg.. (persz nem A4-el osszehasonlita)...ami pedig nem jogos, hisz azok kesz repulo teglak voltak, ordogi tuzerovel... -
antijedi #1922 szvsz nincs semmi baj német fegyverekel, találtam már el ugy el b-17est hogy a gép kettétört.. :) és nem is tul hosszu sorozat volt..., szal szvsz semi baj velük és még igyis sokkal jobbak mint az orosz meggymagköpködök :P -
#1921 Khmm...kicsit nezz utana..hiaba voltak "Hitler kamikazei"...ennek ellenere nem repult mind neki az ellenseges gepnek...
(Ha a szaraz tenyeket nezzuk, akkor sokkalt tobb volt aki tobbre tartotta a nyomorult kis naci eletet minthogy a parancsnak eleget teve "Minden aron megallitsa" a bombazo kotelekeket...)
(epp nem regen volt a Discovery-n egy "legendauzo" tenyfeltaro film errol is...) -
#1920 Telljesen jol vannak azok is...
Mire alapozod azt hogy "Szerinted" ?
Mert te neked ugy jobban tetszene? Vagy mert tortenelmi alapokon nyugvo meresekre alapozol mikor pl osszevetsz egy MG151-et pl egy 20mm-es ShVAK-al?! (egyaltalan melyik MG151??? 15mm-s vagy a 20mm-s?? nem mind 1....jaah kerem..volt ezis-azis gepeken...)
Kicsit alaposabban is utanaezhetnel a fegyvereknek es az azokban hasznalt loszereknek!
Melyik nemet gepnek gyenge a fegyverzete? (szerinted)
-
Dns5000 #1919 rammjegerek tok jok lennenek a jatekba, mert en sokszor neki szoktam menni az ellensegnek veletlenul :D
ha megmaradna a szarnyam az tok jo lenne :D -
Dns5000 #1918 valaki tuja mi a kulonbseg a
sc
sd
pc
ab
bombak kozt? -
Dns5000 #1917 hat ez nem sok vatoztatas
nemet geppuskakat kene erositani szerintem, mert szornyu gyengek a tobbi ugyan olyan kaliberhez kepest -
#1916 párat felraktam nagy méretben
1. kép
2. kép
3. kép
4. kép
5. kép
6. kép -
#1915 a gugliban rákeresel Nicolas Trudgian nevére, és még több ilyen képet fogsz találni. Egyébként ezek elég régi alkotások... -
Vlala #1914 Bocs, dupla:
Tegnap megkérdezte valaki, átírnám-e neki az AEPet, cracket majd tölt le hozzá.
Szerintetek milyen messzire küldtem? -
neuro #1913 "in the next few days"
ez jelenthet 2 naptól 2 hétig bármit :) -
Vlala #1912 Oops... kész lesz az új patch? -
neuro #1911 UbiRazz
UK Community Manager
posted 12-07-04 09:50
Hey everyone,
as you may, or may not, know, patch 2.03 will not be released today as we found a bug in it that needs to be fixed so we had to pull it at the very last minute. However, patch 2.04 will be released in the next few days
I did manage to get this changelog for the 2.03 patch and you can be assured all these changes, and more, will be in the 2.04 patch.
Tweaked damage modelling for Il-2, Ju-88 and B-17.
Tweaked flight model for the Spitfire Mk. IX.
Modified DGEN and NGEN.
AI will check for friendly fire more thoroughly.
Replaced Spitfire ASI with new ASI with new graduations.
Moved attachment points for FAB-250s on B-25s.
Made throttle lever of Me-163 move smoothly.
Added bomb load variants to Hurricane Mk. IIb.
Reworked engine overheat for Spitfire Mk. IX.
Tuned the maximal RPM for Brewster Buffalo.
I-185 won't explode when propeller tips touch the ground.
Reduced tail wheel bump for some planes.
Fixed a floating tail light on TB-3 4M-34R.
Fixed a bug that could make Me-163's wheel cart to drop off the plane twice.
Fixed some spelling errors in game texts.
Removed fire extinguishers on P-38s. -
neuro #1910 Rammjagereket lásd még itt : #1878 :))