91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#2029 Te miert az miert abban a nyomi forumban van? (Fiuk lanyok mitudom marhasag...) -
#2028 Az efféle képek linkelésére javaslom szerényen a "Felhők felett..." topikot. :) http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1080657777 -
#2027 ez lemaradt http://209.161.100.81/museum3.html
http://thelostsquadron.com -
#2026 Hirtelen nem is tudom hova rakjam a linket...
talan ide...
10 ev, 6 millio dollar...42 utan ujrarepult az "Elveszett szazad" egyik P-38F gepe:
(bar teny hogy ez 2002-nem volt..de akkor is nagy telljesitmeny...majd 100 meterrol a jeg alol felhozni es ilyen allapotba kipofozni)
-
#2025 Biztosan, de ott ahonnet ez valo, nincs. -
#2024 szép! Más típusokról is van hasonló? -
#2023 (Wallpapaer, klick!)
-
kiskorúbézoltán #2022 Én is ffb párti vagyok , bár elismerem , hogy néhány előnye ellenére a hatékonyságot (célzás) rontja , de van egy egészen extra hangulata a sturmó 37-eseit nekiereszteni a legerősebbre kapcsolt ffb-kel (középrehúzás kikapcs , ffb max.), vagy érezni a karon a közeli 88-as robbanásokat (az aztalt meg kitámasztottam két oldalról :DDD (konyhaasztal rlz:D)) . -
#2021 Hat persze, mindenkinek joga van a velemenyehez!
Ha neked bejon, akkor rendben.
Nekem se kormanyban se Joy-ban nem jott be, nem lehet szerintem hatekonyan mukodni vele. -
neuro #2020 Nekem bejön a Force Feedback. Jól lehet érezni átesés előtt, ahogy remeg a gép... szerintem kár azt mondani, hogy nem jó, próbálja ki mindenki maga és dönse el, hogy tetszik-e neki vagy sem. -
#2019 Sajna, nem tudom már így visszaküldeni, úgyhogy marad a rezgés kikapcsolása. :/ -
#2018 Hat teny hogy ez az egesz force-feedback egy nagy "parasztvakitas"...
Kata, ha egy modod van ra, es pl 3napon belul vagy akkor vidd vissza..es vegyel masfajtat (pl FF nelkuli Saitek Cyborg-ot)..
Torvenyi keretek erre lehetoseget adnak. -
#2017 Aham. Akkor befürödtem vele. :/ -
TBalazs #2016 Néha zavaró lehet (pl lövésnél). Ha meg kikapcsolod akkor tök fölösleges :)) -
#2015 Miért, mi baj van vele, hogy remegős? Ki lehet kapcsolni a rezgést.
Amúgy mindegy már, mert vettem egyet tudatlanul. -
TBalazs #2014 Ja jók, sokan használnak cyborgot (bár ez a remegős változat, ami annyira nem népszerű), a játékhoz meg a 2 gombostól kezdve bármilyen joy használható csak a te igényeid szabják meg, hogy milyet használsz. -
#2013 A Saitek Cyborg 3D Rumble Stick jó joystick? Használható ehhez a játékprogramhoz? -
-
neuro #2011
http://mig3.sovietwarplanes.com/mig3/yellow9.html
MiG-3 Sárga9
Nemsokára elkészül :)
-
#2010 Tegyuk mar tisztaba a dolgokat!
Katapult anyit tesz, kiloni valamit valahonnan! Tehat ezert "Katapultalas" mikor egy angol neven "ejection seat" (katapult-ules, veszelhagyo-ules)-el kilovi a pilota magat a repulogepbol!
Nahmost ha egy repulobol kiugrik valaki az NEM katapultalas! Az kiugras! Hatalmas kulombseg, es oriasi fogalomzavar!
Az IL2:FB+AEP-ben csak a He-162 Salamander vagy masik neven Volksjaeger-bol lehet katapultalni, ugyanis abban mar van (volt) egy kezdetleges katapult-ules! -
neuro #2009 Ha beállítod hogy "No instant success" inaktív legyen, akkor úgy is tovább tudsz lépni egy küldetést ha nem sikerül teljesíteni.
A ranglétrán amennyire én tudom a küldetések számától függően lépsz előre... -
#2008 a ranglétrán hogyan lépdelek feljebb? a kill számit vagy hogy mennyire huségesen követem a vezért, nekem ugyanis gyakran kiabál hogy merre vagyok, mert olyan uncsi követni :) -
#2007 ez a hidden target dolog elég szar, mert igy semmi értelme a katapultnak... végülis a realitás vész el egy kicsit igy szvsz.
go 239: kár, ezt nem tudtam, pedig a b17-eseket élmény vadászni vele :) -
neuro #2006 "Más: a Zeroban és más gépekben is láttam belső nézetben egy oldalra félrehajló célkeresztet. Ezt aztán semmivel nem sikerált visszafordítani. Melyik beállítás vonatkozik erre? Van alapért. billentyűje, vagy nekem kell konfigolni hozzá?"
Az csak dísz. Van viszont a Zeroban (és a messzerben is) fényszűrő lap, azt lehet ki-be kapcsolgatni. -
neuro #2005 "miért van az hogy ha katapultálok akkor mission failed? pedig van hogy kiirja hogy mission complete de ha katapultálok akkor vége, és refly mission :( igy nem nagyon értem a katapult szerepét."
Általában belerakják a küldetés készítői "hidden target"-nek, hogy le kell szállni. Ha kiugrasz, akkor nem teljesítetted a rejtett feladatot.
A Go229 (!) nem repült a háború alatt egyetlen bevetést sem. Csak a tesztekig jutottak vele. A gyárat pedig 1945 áprilisában elfoglalták a szövetségesek. -
#2004 dynamic campaign-ban nincs go 239 csak me 262? :) singleben is csak egy kuldi van hozzá pedig olyan király gép :D -
#2003 erről az jut eszembe hogy milyen király kiengedett futomuvel szántani a vizet :))
-
Vlala #2002 Sikerült!
Egy Mistel önmagától átment a híd alatt! A megoldás lényege:
a Mistel a leoldás pillanatában aktuális beállításokkal repül tovább önállóan. A leoldásnál azonban lefelé mozdul kicsit, ezért úgy kell beállítani, mintha a híd felett akarnál átrepülni. Mistel leold, át a híd alatt, FW190 a híd felett, a Misi nem bírja sokáig, és a vízben köt ki. De átment :-)
Más: a Zeroban és más gépekben is láttam belső nézetben egy oldalra félrehajló célkeresztet. Ezt aztán semmivel nem sikerált visszafordítani. Melyik beállítás vonatkozik erre? Van alapért. billentyűje, vagy nekem kell konfigolni hozzá? -
#2001 nem ugrok ki, csak néha olyan szar mikor már 3killem van és a végén mégis ugranom kell odavész a siker :D
prop pitch nekem eddig ugy volt állitva hogy két gombra, egyiken 30% másikon 90%, többi gépen ez okés is, csak a 109-esen nem megy :( -
#2000 Hat akkor ne ugorj ki.
Propp pitch-nel nalad valami hibadzik...
(Bar en nem tudok mit mondani erre..hisz en gazkaromon levo twisterrel allitom 0-100%-ig 1%-os lepesekben) -
#1999 ha ellenséges terulten katapultálok akkor player captured, logikus... de saját teruleten ugrok ki, és akkor is kirja hogy mission failed, viszont ha sikerul vmi mezon leszállnom akkor azt elfogadja. -
#1998 ja és ami érdekes hogy ha mondjuk 30%ra állitom nem reagál se 60 se 90 semelyik fokoztaon, egyedul akkor reagál ha 100%ra vagy autora állitom, az előzőeket ki sem irja a képernyore, mintha nem is léteznének. -
#1997 Gyanitom hogy nem katapultaltal meg IL2ben meg.. (max Salamander-bol!!)
Mert peldaul elleneges teruleten ersz foldet...szerinted menyi eselye volt a haboruban egy ellenseges teruletre ugrott pilotanak a tulelesre? (elarulom hogy hivatalosan 0% !!! Mar temettek is azt aki igy jart...nagy meglepetes es orom volt ha valaki meguszta ezt..es nagy hostett) -
#1996 többi gépen nem volt probléma.. de ezen még az auto prop pitch sem megy azzal is leég...
toloerő szabályozora még sem tehetem a prop pitch-t :) -
#1995 Van prop pitch Meszeren.. .csak tudni kene hasznalni...
Te ahogy leirtad tulporgeted vele a motort es annyi neki..
(hat teny hogy +-10-esvel igen nehez azt rendesen hasznalni..) -
#1994 bf-109-esen miért nincs prop pitch? mikor megprobálom állitani, csak azt hallom hogy elkezd visitani a motor majd bummm felrobban :D
miért van az hogy ha katapultálok akkor mission failed? pedig van hogy kiirja hogy mission complete de ha katapultálok akkor vége, és refly mission :( igy nem nagyon értem a katapult szerepét.
-
#1993 érdekes ez a mesterséges intelligencia :)
üldözőbe vettem egy mig3-at, erre az lesülyedt földközelbe majd elkezdett körözni kb a fák magasságában, én meg utána eredtem de mivel nem volt sok lőszerem már, ezért nem tudtam leszedni igy haza indultam, társaim folytatták az uldozését 4-en. De nem tudtak lovo helyzetbe kerulni iggy hosszu percekig csak körbe körbe repultek majd egyszer csak hallom a rádioban hogy az egyik 109-es lezuhan, majd sorra a többi.... elfogyott az uzemanyaguk, a Mig meg haza repült :DDD -
neuro #1992 "ja a spitfireek meg 6000m folott isznyonyat jok, szoval ott meg pont forditva van azokat csak alacsonyan lehet megverni"
alacsonyan megfverni egy spitfire-t? próbáld ki az MkIX LF CW-t... -
TBalazs #1991 Kb. 20 fókával foglalkozó oldalt néztem meg, és sehol sem írták, hogy különösebb súlykülönbség lenne a gépek között és a sebességeket is nagyjából egyformán adták. (ennyit a slamposságról)
A hajtómű meg általában 801 D mindhárom változatnál, szal itt sem igen van súlykülönbség.
Ráadásul megint nagyon lemész az egyes gépek szintjére, mert az viszont tényleg meghatározhatatlan, hogy az 1/JG 26 5-ös számú gépe miért volt gyorsabb az ugyanabból a szériából származó közvetlenül utána gyartott 6-osnál...
Egyébként az MW 50 is nyomott egypár kilót... -
#1990 Tudomasom szerint igen eloszeretettel konyitettek a gepek a pilotak, foleg az "aszok"..hogy meg konyebb legyen, es meg jobban menjen..egy hatpancel es maris akar 50 kiloval is konyebb lehetett a gep..ami igen sokat szamiott...
Nah meg az se mind 1 hogy egy 120 kg-os (ami nem igzan volt) vagy egy 80Kg-os pilota vezette a gepet..