91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#2109 Hat ez az...ha mar enyire magamnak gyartanam le, akkor szereznek egy komplett, mondjuki Mig-21 kart es abbol csinalnamcsinaltatnam meg. -
#2108 hátszerintem jó lakatossal meg lehetne csináltatni... Lakatosmunka kérdése az egész.. Tudsz szerezni egy Bluprintet a karról?? HA igen akkor a ki kell öntetni a formát kifúratni a kábelezésnek + a hat switcheknek és a helyet és a triggereknek a dolgot... Viszont tuti nem lesz tökéletes mert lehet több cucc van a 29-es vagy 27-es karján mint az F-16-én... -
#2107 Hat nekem 8 lenne, ha gagyinak itelt 16-os gazkarlenne, de 29-es vagy 27-es botja lenne masik oldalt a kezemben!
-
#2106 DC++ -
Nowotny #2105 "AEP-t én netről szereztem.-.." meg tudnád adni a címet, mert sehol net találom a googlén? -
#2104 Szal a kérdésre válaszolva ltyögni fog de meg tudod húzni pár csavarral meg egy kis utánállítással... -
#2103 Akkor legotech vagy Saitek.. -
#2102 Te figy minden topicban az oldaladat reklámozod.. nem hinném, hogy az SG-s adminok ennek örülni fognak mellesleg felettéb idegesítő:) -
Nowotny #2101 Nekem olyan is jó lenne, ami kb. 1 évet kibír, rendszeres használattal :)), és nem kerül többe mint 10 ropi. -
#2100 Lötyögni fog ez igaz, de a poti nem fog ugrálni. nem lesz érzékelési interferencia a lötyögés miatt.. a fórumon azt írták, hogy egyértelműen pénzkidobás valamelyik HArdveres mod és a Hall sensorok egyidejű használata... Szóval ha hozzászoksz a súlyához és jól fogod nem lesz gond a lötyögés sem, hiszen magadtól is középen tartanád a botot nem?? tehát nem bízod rá magad arra, hogy a rugó húzza középre:) -
#2099 A cserélhető fejet meg meg lehetne csinálni... Keleti gépeknél is igazán csak egyhajtóműveseknél lehetett volna használni. Az igazi probléma az volt hogy nem volt megvalósítható a 29-es vagy a Su 27-es 2 karú gázának megoldása sajnos:( És igen anyagilag hatalmas bukta volt... a fejlesztés kb 3 millió dollárba került és osszesen kb 2-3000-et adtak el ahogy tudom.. ráadásul volt vele jó pár probléma is.. -
#2098 Az új IL2 - Forgotten Battles ACE patch elérhető itt:JUICE - Az igazi hand-made gamer oldal! -
#2097 De ettol meg kikopik..es vegen tokre lotyogni fog nem? -
#2096 Egyébként új Gimbal (Ilyen az Uber és az Uber II vagy az Evenstrain Mod) azért kellett, mert kicsit kilazul a a gimbal és oldalirányú mozgásba kezd.. Emiatt egy idő után a potik tönkremennek... Az említett modok drágák.. Fejenként 200 dollár minimum.. De ha a Hall sensors-t beteszed így a potik nem mennek szét mivel nincsennek... és így nem is kell a 3 hardveres mod... -
#2095 Jaja:( Sajna... Most már mindegy... Megvan így minnél tovább akarom használni és zért boldoít a tudat, hogy eltörni azt nem fog:) -
Nowotny #2094 Na, már ezt is tudom (Trim) :D, hát ez a MAGNETO hát nem tom. Ha majd rájön valaki akkor szóljon pls. :) -
#2093 Vedd le, leaal a motor.. probald ki. -
#2092 Megneztem ezt a Cougar mod-ot...hat nekem meg mindig az a bajom hogy ez egy F-16-os joy...
Es enyi erovel inkabb az olcsobb X45..
Igazabol az a ma mar tudjuk hogy "mese" igeret erdekelt volna miszerint elkepzelheto lett volna mas bottal vagy upgradekent mas bot a joyhoz..
Nah ez orosz tipusu bottal erdekelt volna.. de igy hogy Cougar egy nagy bukta volt TM-nek es minden fejleszets visszavont..es torolte a lehetoseget ennek..
Igy nem erdekel..
(Bar ezekkel a potikkal mar biztos jo...meg ha fel van csapagyazva....de meg mindig durva hogy egy kifogastalan joyhoz igy kell 150-200 ezer ft...tehat marad sokkal inkabb x45...ha kell evente veszek ujat..akkor is olcsobban jovok ki) -
#2091 Nem mágneses gyújtószerkezet a bombában??? közelségi gyújtó.... hogy ne becsapódáskor hanem előte robbanjon.. Mint pl a torpedókban volt... -
#2090 Pontosan en sem tudom, azsem gyujtassal van valami koze. -
#2089 Nekem az egyik az antenna knob (bár lehet meg kéne cserélnem) a másik meg a Manual Range. Mind a kettőnek van jól érezhető középállása... viszont vállban kicsit erősödnöm kell még mert olyan másfél 2 órányi játék után elfárad a kezem... (az aluminium felépítés miatt kemény a rugó és maga a kar is nehéz...) -
Nowotny #2088 Oks, menek kipróbálom a Trim-eket, ja és lehetne egy kérdésem?
Tudatlanságomból és tapasztalatlanságom okán, nagy egyetlen kérdésem: mit szolgál az a MAGNETO? -
#2087 En nem azzal, gazkaron levo tvisterrel, gomb ami tekerheto es van egy jolerezheto kozepallasa..nagyon finoman lehet vele trimmelni. Masik ilyenen meg a propp pitch van ;) -
TBalazs #2086 Mert nem volt realisztikus :)) (legalábbis a vadászgépek többségében, ha jól tévedek He-111-ben van.) -
#2085 Én is inkább azt használom:) Pláne mivel rá lehet konfigolni az egyik tengelyre:) egyikre flaps másikra prop pitch aztán shift+prop pitch és ott is a vertical trimm:) Egyébként meg a nyolc irány HAT-el trimmelek:) -
#2084 En soha nem hasznaltam level stabilizatort.. tellejesen jol megvoltam a trimmel ;) -
#2083 Hát attól függ mennyire vagy megszállott:) És mennyire vagy hajlandó hosszútávra beruházni... -
Nowotny #2082 Huh, akkor majd ha lesz pénzem, kérek tanácsot, hogy milyen joyt érdemes venni :D.
Addig is: én a Forgotten B.-el játszok, és az a problémám, hogy feltettem egy 1.21-es patchet, és abban nincs Level stabilizátor :(, miért kellett nekik kiszedni belőlle? :(( -
#2081 Nem tudom sajna:( Én a Cougarhoz láttam... Meg tudom adni a linket ahol kapható.. tulajdonképpen összeállítja és kalibrálja a készítő a settet aztán elküldi lecsavarozom a Cougar hátulját beszerelem és utána megy... Az ára viszont borsos.. Annyi mint maga az X 45-ös magában...
És kérdezd meg E-mailben az illetőt..
CubPilot honlapja -
#2080 Nah mar toltom is az uj pocsot..de azert notival beszallok a vilagmeretu torrent buliba hogy masoknais legyen jo..most van feles savszelem hozza ;)) -
#2079 Köszönöm szépen! Ezt az írásod lementem, mert kinek nincs esze, legyen notesze...
A skinek még hagyján, először játszani is tudjak majd vele! Szép lesz, ha még a le- és felszállás sem fog menni. -
#2078 X45-hoz letezik ilyen upgrade? -
#2077 2.01 feltétlenül kell hisz majd 100 mega.. ez csak 19,6 mega... bár elvileg ez a leaked 2.02-ben is benne volt... amit a 2.04-ben is írnak.. -
#2076 Ugynezem egyenlore neked enyi kell (mivel nincs meg AEP 2.0 =>2.04 patch)
FB felrakod ra AEP, aztan erre 2.00 => 2.01 poccs erre a 2.01 => 2.04 poccs es naprakesz vagy,....
aztan ellatogatsz il2skins.comra es elveszel egy honapig mire kivalogatod a neked tetszo skineket :))) -
#2075 okés, Daemonom van. Szóval akkor csak ez a 2.04-es patch kell, amit alább írtál? Ez tartalmazza a korábbi javításokat is? -
#2074 HOTAS-hoz láttam HALL sensort és egy idő után lehet be is ruházok rá, ugyanis a potik kezdik feladni a küzdelmet:( Egyre pontatlanabb és az állandó kalibrációt már unom... Elvileg azt az elkövetkező 15 évben nem kell cserélnem... A pedálban is ez van szal egy idő után semmi potméter gondom nem lesz:) -
#2073 patch legfrisebb (olyat tolts le)
NRG a Nero Burning ROM-al tutod felirni, vagy Daemontools-al bemountolni -
#2072 aham, értem. Köszi a képzavarom helyesbítését. Akkor Holnap betárazok egy FB-t. Azt az AEP-t megkaptam korábban már, csak .nrg kiterjesztésű, nem tudom mit kezdjek majd vele. Patch-ekből elég a legfrissebbet feltenni, vagy időrendi sorrendben majd az összeset rá kell nyomni? -
#2071 Juuhuuu jo hogy mondod!
kijott de nem 2.02..es nem is 2.03.. hanem egybol 2.04!! MA jott ki!
"
Ace Expansion Pack 2.04 patch
We're happy to announce that the new 2.04 patch is now available for download. There are lots of changes and fixes (listed below) so be sure to download it from one of our mirrors and get playing!
The current version (2.04) is not compatible with the previous versions of the game when playing via network. Both the server and client must have appropriate versions of the game (2.04) in order to connect.
Changelog:
1. Tweaked damage modelling for Il-2, Ju-88 and B-17.
2. Tweaked flight model for the Spitfire Mk. IX.
3. Modified DGEN and NGEN.
4. AI will check for friendly fire more thoroughly.
5. Replaced Spitfire ASI with new ASI with new graduations.
6. Moved attachment points for FAB-250s on B-25s.
7. Made throttle lever of Me-163 move smoothly.
8. Added bomb load variants to Hurricane Mk. IIb.
9. Reworked engine overheat for Spitfire Mk. IX.
10. Tuned the maximal RPM for Brewster Buffalo.
11. I-185 won’t explode when propeller tips touch the ground.
12. Reduced tail wheel bump for some planes.
13. Fixed a floating tail light on TB-3 4M-34R.
14. Fixed a bug that could make Me-163’s wheel cart to drop off the plane twice.
15. Fixed some spelling errors in game texts.
16. Removed fire extinguishers on P-38s.
Mirrors:
* 3D Gamers
* Jolt.co.uk ~ client
* Jolt.co.uk ~ server
* Ubisoft ~ server
* Ubisoft ~ client
Client patch: 19.6mb ~ Server patch: 17.7mb
Chat about this patch now!
" -
#2070 Bocs rosszul emlekeztem AEP-el irja ki a 2.0-at.. FB az 1.5 ;)